عاقبت دعوا با مدیر :general503:بیچاره بن دائم شد
راس میگه بنده خدا، تابلوئه دیهاقا این فیلترینگ چرا بی خودی گیر میده؟ الان این سایت این مطلب رو گذاشته منم گذاشتم ماله من رو فیلتر کرده بود
http://www.song-dl.ir/2015/06/دانلود-آهنگ-جدید-selena-gomez-ft-asap-rocky-با-عنوان-good-for-you-2.html
ده تا سایت دیگه هم بود که گذاشته بودن ولی هیچ کدوم پاک نکردن
امروز ایمیل زدن گفته باید تمام موزیک ویدیو ها رو پاک کنید :|
کسی سایت خارجی برا موزیک و موزیک ویدیو نمی شناسه؟
حداقل یه شورتی میکردی پاش تا پیام ندن. .(دی
اقا این فیلترینگ چرا بی خودی گیر میده؟ الان این سایت این مطلب رو گذاشته منم گذاشتم ماله من رو فیلتر کرده بود
http://www.song-dl.ir/2015/06/دانلود-آهنگ-جدید-selena-gomez-ft-asap-rocky-با-عنوان-good-for-you-2.html
ده تا سایت دیگه هم بود که گذاشته بودن ولی هیچ کدوم پاک نکردن
امروز ایمیل زدن گفته باید تمام موزیک ویدیو ها رو پاک کنید :|
کسی سایت خارجی برا موزیک و موزیک ویدیو نمی شناسه؟
اگه دم دست بود که می گفتم همین رو هم در بیارحداقل یه شورتی میکردی پاش تا پیام ندن. .(دی
باو من می گم اگه قراره فیلتر کنن ماله همه رو فیلتر کنن چرا فقط به من گیر دادناینو فیلتر نکنن دیگه چیو فیلتر کنن ؟ :|
من آهنگ فارسی خواننده مرد میزارم فیلتر میکنن
دو تا علت دارهباو من می گم اگه قراره فیلتر کنن ماله همه رو فیلتر کنن چرا فقط به من گیر دادن
شما همین مطلب رو سرچ کن بیش از ده سایت میاد برات که گذاشتن رو سایت و نوشتن ثبت شده تو ساماندهی خو چرا به اونا گیر نمی دن؟
مثلا تیکت می دم تو سایت ای نتر نت دات ای ار می گم فلان سایت چرا فیلتر نمیشه تیکت رو پاک می کنن
مثلا الان این هست ی دانلود http://hastidownload.c om چرا فیلتر نمیشه؟
نمی گم دلم می خواد سایتی فیلتر شه من خودم دوست دارم شرایط برای رقابت بینم همه سایت ها مساوی باشه
هعی حاج میلاد یادش بخیر یزمون تاپیک وبمسترا پاتوق ما بود , هر روز میومدیم توش بحثای مفید و تخصصیه وبمستری میکردیم ولی دیگه گذشت اونروزا@Ali-Ahmari
@nasser_a
@Web-Master
@k-boy
@mcsaturday
و بقیه دوستان
چرا فعالیت نمیکنید و کم پیدایید در صورتی که این پست رو دیدید حاضر بزنید و اعلام آمادگی کنید
بعد ابونتو ، توزیع لینوکسی که خیلی ازش خوشم میاد توزیع Manjaro هست ، به دلیل اینکه برپایه لینوکس آرچ هست ، پایداری و سرعت عالی داره.بهترین توضیع لینوکس برای کاربرایی که میخوان از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنن چیه
پایداری و سرعت و راحتی در کار کردن خیلی مهمه
تا الان به مینت Cinnamon رسیدم اما خب شما هم نظر بدید
بعضی از دوستان ابونتو رو پیشنهاد میکنن که نسخه جدیدش رو تست نکردم و نمیدونم
بی زحمت کسایی که در این زمینه میشناسید رو یه تگ بکنید
چقدر محیط کاربری اش زشته :android32:بهترین موردی که میشناسم Zorin OS هست. البته خودم دانلود نکردم ولی اسکرین شات هایی که داره به ویندوز نزدیکه.
شما خودت از چه توزیعی استفاده میکنی؟ من همه توزیع هارو دوست دارم نمیتونم تصمیم بگیرم :|بعد ابونتو ، توزیع لینوکسی که خیلی ازش خوشم میاد توزیع Manjaro هست ، به دلیل اینکه برپایه لینوکس آرچ هست ، پایداری و سرعت عالی داره.
میزکار XFCE رو پیشنهاد میشه دانلود کنی.
چقدر محیط کاربری اش زشته :android32:
منکه اصلا تا به حال از هیچکدوم از توزیع ها استفاده نکردم ولی اینقدر تعریف میکنن همه که باید مهاجرت کنم برم لینوکسشما خودت از چه توزیعی استفاده میکنی؟ من همه توزیع هارو دوست دارم نمیتونم تصمیم بگیرم :|
فعلا که به همین ابونتو چسبیدیم.شما خودت از چه توزیعی استفاده میکنی؟ من همه توزیع هارو دوست دارم نمیتونم تصمیم بگیرم :|
یعنی شما فقط از روی ظاهر این توضیع رو پیشنهاد دادید یا چیز های دیگه؟بعد ابونتو ، توزیع لینوکسی که خیلی ازش خوشم میاد توزیع Manjaro هست ، به دلیل اینکه برپایه لینوکس آرچ هست ، پایداری و سرعت عالی داره.
میزکار XFCE رو پیشنهاد میشه دانلود کنی.
چقدر محیط کاربری اش زشته :android32:
مانجارو رو میگی ؟ این رو نصب کردم و باهاش کار کردم (آخه کدوم احمقی از روی عکس نظر میده :دی)یعنی شما فقط از روی ظاهر این توضیع رو پیشنهاد دادید یا چیز های دیگه؟
بقول Hamidreza23 توضیع های لینوکسی خیلی زیاد و خوبی وجود دارن که ادم رو دودل که چه عرض کنم ، چند دل میکنه !
ابونتو سنگین نیست؟ دو سه سال پیش نصبش کرده بودم هم پردازنده زیاد اشغال میشد هم ناقص بود و برای هر کار کوچیکی باید پکیج نصب میکردی و...
الان خیلی تغییر کرده ؟
برای یه کاربر معمولی مناسبه؟ افرادی که از ویندوز مهاجرت میکنن مشکلی ندارن؟
ابونتو 15.04 رو تست کن نظرت عوض میشه ، خیلی بهینه شده.خوبه که! البته هیچی به ویندوز 8.1 نمیرسه
اوبونتو برای سیستم های ضعیف سنگینه.
من یه سیستم قدیمی دارم، چندین سیستم عامل رو امتحان کردم به نظرم بهترین ها این دو مورد هستن :
1. ویندوز Tiny 7 که 700 مگ هست (1 سی دی ) و روی خودش winrar و foxit reader داره. سیستم عامل حدود 300 مگ رم میگیره بقیش آزاده...
2. Xubuntu که از اسمش هم مشخصه بر پایه کدوم توزیع لینوکس هست