اسم اون خراب شده چیه دقیقا؟دانشگاه ما اینطوره (دولتی هست) اگه مشروط بشی درجا نامه می ره درب خونه و می گن فرزند دلبند شما با معدل فلان در ترم فلان مشروط شده (البته برای بعضی ها فقط معدل زیر 10 می ره برای بعضیا کلا مشروط بشن نامه می ره)
اسم اون خراب شده چیه دقیقا؟دانشگاه ما اینطوره (دولتی هست) اگه مشروط بشی درجا نامه می ره درب خونه و می گن فرزند دلبند شما با معدل فلان در ترم فلان مشروط شده (البته برای بعضی ها فقط معدل زیر 10 می ره برای بعضیا کلا مشروط بشن نامه می ره)
باهنر کرماناسم اون خراب شده چیه دقیقا؟
چه رشته ای درس میخونی داداش؟باهنر کرمان
اونی که معدلش زیر 10 میشه رو تو دانشگا ما بهش میگن مشروط علمیدانشگاه ما اینطوره (دولتی هست) اگه مشروط بشی درجا نامه می ره درب خونه و می گن فرزند دلبند شما با معدل فلان در ترم فلان مشروط شده (البته برای بعضی ها فقط معدل زیر 10 می ره برای بعضیا کلا مشروط بشن نامه می ره)
نرم افزارچه رشته ای درس میخونی داداش؟
الان شرایط درس خوندن خیلی سخت شده خیلی واسه ما سخت می گیرن نامردااونی که معدلش زیر 10 میشه رو تو دانشگا ما بهش میگن مشروط علمی
اون دیگه خیلی گاوه همون بهتر که خانوادش هم در جریان باشن
تا حالا تو دانشگاه ما که اتفاق نیافتادهاونی که معدلش زیر 10 میشه رو تو دانشگا ما بهش میگن مشروط علمی
اون دیگه خیلی گاوه همون بهتر که خانوادش هم در جریان باشن
آره خداوکیلینرم افزار
الان شرایط درس خوندن خیلی سخت شده خیلی واسه ما سخت می گیرن نامردا
استاد مزخرف :| امتحان سخت :| نمره هم نمی دن
سوال 2 :دوستان سایت اَکدِمی بزنیم میشه برای مدرس جور کرد ؟
ممنون میشم ج بدیدآقایون داداشام من های وب ک گرفتم یه آنتی ویروس کسپر اورجینال نیز باهاش دادن و ازش خیلی راضیم ، اما میخواستم یه آنتی ویروس بگیرم ترجیحا 3 کاربره برای باقی لپ تاپای توی خونه همین کسپر خوبه یا بهتر از اینم هست ؟
توی css سه تا div ساختم به هرکدوم هم کلاس دادم ، یکی سایدبار چپ یکی ساید بار راست یکی هم content وسط.
حالا سایدبارها سر جاشون هستن اما content اومده بالاتر. چجوری اینو ببرم وسط بین سایدبارها ؟
(برای سایدبارها float لفت و رایت زدم که سرجاشون بمونن.)
تو html اول div راست هست بعد div وسط بعد div چپ ؟؟؟توی css سه تا div ساختم به هرکدوم هم کلاس دادم ، یکی سایدبار چپ یکی ساید بار راست یکی هم content وسط.
حالا سایدبارها سر جاشون هستن اما content اومده بالاتر. چجوری اینو ببرم وسط بین سایدبارها ؟
(برای سایدبارها float لفت و رایت زدم که سرجاشون بمونن.)
درست میشه اما content میره جای سایدبار و سایدبار میاد وسطسمت راست و وسط رو float:right; بزن و سمت چپی رو float:left;
اول وسط بعد راست بعد چپ ، مگه فرقی میکنه؟تو html اول div راست هست بعد div وسط بعد div چپ ؟؟؟
درست میشه اما content میره جای سایدبار و سایدبار میاد وسط
اول وسط بعد راست بعد چپ ، مگه فرقی میکنه؟
ریدایرکت میشه به خود گوگل یکی دو تا دیگه رو هم خودم تست کردم باز هم ریدایرکت شد به گوگل
کسپر تنها آنتی ویروسیه که من قبولش دارمسوال 1 :
سوال 2 :
ممنون میشم ج بدید
آره فرق میکنهدرست میشه اما content میره جای سایدبار و سایدبار میاد وسط
اول وسط بعد راست بعد چپ ، مگه فرقی میکنه؟