ملت یجوری میگن شرکت انگار مایکروسافته
http://companyregister.ir/مقالات-مرتبط-با-ثبت/10-ثبت-انواع-شرکت-ها/96-تعرفه-و-هزینه-های-ثبت-شرکت.html
به کجا رسوندیش؟سلام. من یه وبلاگ فروش مقالات و پایان نامه و پروژه دانشجویی دارم. خیلی زحمت کشیدم تا اینجا رسوندمش.
برید یه سر بزنید، نظرتون رو هم بگید. ایرادات و اشکالاتشم بگید تا استفاده کنیم. ممنون
آدرس وبلاگم: http://mihan-projeh.rozblog.com
یه دامنه ملی واسش بگیر.قرار شد راهنمایی کنید تا وبلاگم رتبش بره بالاتر و کلا چطوری پیشرفت کنم نه اینکه مسخرم کنید!
خودمم میدونم ...
دوستمون از متن لینکی که من دادم شرکت رو بولد کردن و علامت تعجب گذاشتن
منم برای رفع ابهام شماره ثبت دادم که چک کنن
حالا چرا برای شما زور داره نمیدونم
واسه من زور نداره اون دوستمون تعجب کردن از اینکه یکی اومده شرکت زده در این زمینه
می خواستم بگم شرکت رو هر بچه ای می تونه بزنه
:general304::general707:
فک کنم همه اینجا منو ایگنور کردن. کسی منو نمیبینه :general503:سلام
دیروز یه پست گذاشتم امروز ایندکس شد خیلی ضایع بود که کپی کردم.
دو دقیقه پیش یه مطلب گذاشتم همه چیش اختصاصیه حتی عکسشم با دوربین گوشی خودم گرفتم الان دیدم ایندکس شده.
میخواستم بدونم کپی یا اختصاصی بودن مطلب تو سرعت ایندکس تاثیر داره یا اینکه دلیلش یه چیز دیگه ای بوده؟
اصولا نباید تاثیر داشته باشهسلام
دیروز یه پست گذاشتم امروز ایندکس شد خیلی ضایع بود که کپی کردم.
دو دقیقه پیش یه مطلب گذاشتم همه چیش اختصاصیه حتی عکسشم با دوربین گوشی خودم گرفتم الان دیدم ایندکس شده.
میخواستم بدونم کپی یا اختصاصی بودن مطلب تو سرعت ایندکس تاثیر داره یا اینکه دلیلش یه چیز دیگه ای بوده؟
شما کلا تو کار الکسا نباشچطوری؟
اگه دامنه واسش بگیرم رتبه الکساش همین میمونه یا نه دوباره باید رتبشو بیارم بالا؟
هزینش چقدره؟
سیسکو نصب کن خیلی خوبهدوستان Fیلتر SHکن اندروید چی قطعیش کمتره ؟
ساYفون مشکل داره. 0pen وصل نمیشه...
داداش از اینا که گفتی یکیشون اصلا vps ایران میفروخت ؟
بالاخره داداش یا حاجی؟ :|حاجی از اینا کسی اصلا vps میفروخت ؟
من فوقش ماهی 50 میتونم خرج کنم
دامنه ir دور بر 4 ت هستچطوری؟
اگه دامنه واسش بگیرم رتبه الکساش همین میمونه یا نه دوباره باید رتبشو بیارم بالا؟
هزینش چقدره؟
تو این خراب شده امکان هر چیزی هستبه نظرتون این سایت جواب میده؟!؟!
سلام...
یه مشورت از شما دوستان می خواستم/.
به نظرتون راه اندازی یه سایت مثل دایرکتوری...که به معرفی سایت های فیلم و موزیک و معرفی آدرس های جدید و بدون فیلترشون بپردازه...خوبه یا نه؟!؟
امکان اینکه خودش فیلتر بشه هست یا نه؟!؟!
ارزش وقت گذاشتن داره یا نه!؟!
اصولا چنین سایتی مصداق عبور از فیلترینگ محسوب میشه و قطعا فیلترش می کننبه نظرتون این سایت جواب میده؟!؟!
سلام...
یه مشورت از شما دوستان می خواستم/.
به نظرتون راه اندازی یه سایت مثل دایرکتوری...که به معرفی سایت های فیلم و موزیک و معرفی آدرس های جدید و بدون فیلترشون بپردازه...خوبه یا نه؟!؟
امکان اینکه خودش فیلتر بشه هست یا نه؟!؟!
ارزش وقت گذاشتن داره یا نه!؟!
آقا تاثیر نداره !! اختصاصی یا کپی نداره . به جان خودم گوگل خودشم نمیدونه چ میکنهفک کنم همه اینجا منو ایگنور کردن. کسی منو نمیبینه :general503:
FETCH AND RENDER علاوه بر ایندکس کردن url پیش نمایشی از صفحه ، از دید ربات گوگل را نشون میده این دو گزینه هیچ تفاوتی با هم در سرعت ایندکس شدن ندارنددوستان شما برا fetch کردن تو گوگل وبمستر
از FETCH استفاده میکنید یا FETCH AND RENDER
تفاوت اینا چی هست ؟
در ضمن بعد از این که بر روی submit to index کلیک کردید بر روی
Crawl only this URL
یا
Crawl this URL and its direct link
کلیک میکنید ؟
ممنون میشم یه توضیح کلی بدید و تفاوت هاشون رو بگید
با تشکر