mahdi.b20
Registered User
میشهبه نظرتون میشه یه سایت یافتن دوست دخمل بزنم . :general606:
هرکسی وارد بشه سن و مشخصات بده ما براش یه دوست دخمل پیدا کنیم . جواب میده ؟
میشهبه نظرتون میشه یه سایت یافتن دوست دخمل بزنم . :general606:
هرکسی وارد بشه سن و مشخصات بده ما براش یه دوست دخمل پیدا کنیم . جواب میده ؟
چند روز پیش تو یه روزنامه ای خوندم اولین سایت مجاز برای همسریابی توسط یه نهادی افتتاح شد یه همچین چیزی دقیق نخوندم حالشو نداشتمتو گونی نمیریم ؟
چند روز پیش تو یه روزنامه ای خوندم اولین سایت مجاز برای همسریابی توسط یه نهادی افتتاح شد یه همچین چیزی دقیق نخوندم حالشو نداشتم
- ولی برای دوست دخمل ...
بلی اسمش هم همسان گزینی هست تا اونجایی ک یادمه نوشته بود افتتاح شد ولی آدرس نداده بود ! بعدم نوشته بود مستقیما به هم معرفی نمیشوند بلکه یه معرفی اون وسط هست !یعنی همسریابی مجاز شده !! :general707:
روحـ عـنی مچکریم
ایده ات همین بود؟! :general707:تو گونی نمیریم ؟
زیر نظر سایت تبیان بود فکر کنم .بلی اسمش هم همسان گزینی هست تا اونجایی ک یادمه نوشته بود افتتاح شد ولی آدرس نداده بود ! بعدم نوشته بود مستقیما به هم معرفی نمیشوند بلکه یه معرفی اون وسط هست !
فقط در این حد خوندم ک آدرسشو پیدا کنم ! ک آدرس نداده بود هرچی زیرورو کردمش.زیر نظر سایت تبیان بود فکر کنم .
720p Hdrip Scorp رو بگیر کیفیت عالی و بدونه هارذ ساب هستاین کیفیت خوبش بدون هارد ساب چینی اومده ؟ 3 تا گرفتم تاحالا همش هاردساب داشته
ایده ات همین بود؟! :general707:
ایشالا فقط میلیاردر شدی بچه های پی تی را یادت نرهمسلما نه . اون ایده اصلیم که 2 سال روش کار کردم .
بالا بیاد یکی از میلیاردهای ایران میشی
ایشالا فقط میلیاردر شدی بچه های پی تی را یادت نره
پس کی میخای سایتت را رو کنی؟
دوستان در این مورد نظری ندارین ؟سلام .
دوستان یک سوال داشتم در مورد قانون جرایم رایانه ای فصل چهارم از اینجا میتونید بخونید . این فصل شامل 2 ماده میشه ماده 14 و 15 . حالا سایت های فیلم و سریال شامل کدام ماده میشن به نظرتون ؟
ممنون دادا یکی از دوستان اینجا لینک داد دانلودیدم بدون ساب بود720p Hdrip Scorp رو بگیر کیفیت عالی و بدونه هارذ ساب هست
حتما ریلیر اسکورپ رو بگیر
طرح همسان گزینی سایت تبیانمسلما نه . اون ایده اصلیم که 2 سال روش کار کردم .
بالا بیاد یکی از میلیاردهای ایران میشی
بترتیب افرانت، شاتل، پارس انلاین
تبیان و آسیاتک رو نداشتم
بترتیب افرانت، شاتل، پارس انلاین
تبیان و آسیاتک رو نداشتم
roobinaserver/irحاجی از اینا کسی اصلا vps میفروخت ؟
من فوقش ماهی 50 میتونم خرج کنم