afshin313
Registered User
گوز رنامه رو میگندوات؟ جذرنامه چیه دیگه؟
گوز رنامه رو میگندوات؟ جذرنامه چیه دیگه؟
کمدی خواستاینا رو بگیر
Ex Machina 2015
Focus 2015
Who Am I 2014
American Sniper 2014
Chappie 2015
Taken 3 2015
این فک کرده بود مشکلات فقط واسه وبمسترای کوچیکه.جایگاه خوشو خیلی امن میدید .
Furious 7 هم که گفتن نداره
باید میگفت بازگشت به عقب بهتر از شروع مجدد یا دوباره شروع کردنهخودش فهمید چی وگفت ؟
نه هنوز کیفیت خوب ازش نیومدهاین کیفیت خوبش بدون هارد ساب چینی اومده ؟
گی :دی
کیفیت HDTV اش امده ، کیفیت خوبه ، با WEB-DL هیچ تفاوتی نداره ، هارد ساب هم نداره. در ضمن فیلمش خیلی چرته.نه هنوز کیفیت خوب ازش نیومده
صب کن چند روز دیگه احتمالا WEB-DL میاد
لینک میدی 3 بار دانلود کردم نصف حجمم پریده تا حالاکیفیت HDTV اش امده ، کیفیت خوبه ، با WEB-DL هیچ تفاوتی نداره ، هارد ساب هم نداره. در ضمن فیلمش خیلی چرته.
اگر بخواهم از مزیت های Node.js بگم ، Node.js معماری مدرن تری داره ، (برای نوشتن اپ ها از روش های هوشمندانه تری میتونی استفاده کنی) ، تو Node.js حجم کد نویسی خیلی کمتره ، ممکنه کد نویسی تو Node.js کمی پیچیده تر باشه ، اما وقتی کدت رو نوشتی ، فقط باید بشینی و حالشو ببری ، برای مثال وجود مکانیسم هایی مثل کال بک شما از سر و کله زدن با رشته ها راحت میکنه (در Node.js همه کارها توسط یک رشته انجام میشه) ، سرعت توسعه خود Node.js به صورت سرسام آوری بالاست ، تقریبا برای هر کاری یک کتابخانه ای موجود هست ، و اینکه اکثر شرکت ها Node.js رو تو الویت قرار میدن.من یه سری ایده و طرح دارم ک میخوام پیاده سازیشون کنم برای وب (بعدا اگه خواستم اپلیکیشنش رو نیز ارائه کنم ک اگر بشه با تغییراتی پروژه رو برای موبایل نیز استفاده کنم)
به همین دلیل میخوام برنامه نویسی وب یاد بگیرم الان با HTML/CSS/JAVASCRIT/JQUERY آشنام و مقداری نیز با PHP آشنا شدم از قبل | میخواستم PHP رو دوباره شروع کنم ک با NODE آشنا شدم از اونجایی ک خیلی هم با جاوا اسکریپت حال میکنم بین 2 راهی موندم
دلایل انتخاب NODE :
علاقه ی زیاد به جاوا اسکریپت => نوشتن کل سایت با آن
دلایل انتخاب PHP :
آشنایی نسبی با آن
تنبلی بیشتر (با فریم ورک ها و کمک اسکریپت های آماده راحت تر و سریع تر میشه پروژه رو انجام داد )
بازار کار مناسب تر ( اگر پروژه و طرحام نتیجه ندادند بعدا میتونم با توانایی هایی ک توی پروژه هام کسب کردم برای کار برای مشتری و ... بازار کاری بیشتری داشته باشه PHP)
بله اومدهاین کیفیت خوبش بدون هارد ساب چینی اومده ؟ 3 تا گرفتم تاحالا همش هاردساب داشته
خودش فهمید چی وگفت ؟
این فک کرده بود مشکلات فقط واسه وبمسترای کوچیکه.جایگاه خوشو خیلی امن میدید .
باید میگفت بازگشت به عقب بهتر از شروع مجدد یا دوباره شروع کردنه
این جمله ش هیچ مفهوم ادبی ندار
گی :دی
کیفیت HDTV اش امده ، کیفیت خوبه ، با WEB-DL هیچ تفاوتی نداره ، هارد ساب هم نداره. در ضمن فیلمش خیلی چرته.
پیشنهادم اینه که دست از این افکار شوم برداری و بسبه نظرتون میشه یه سایت یافتن دوست دخمل بزنم . :general606:
هرکسی وارد بشه سن و مشخصات بده ما براش یه دوست دخمل پیدا کنیم . جواب میده ؟
یه روز رفتی تو پارکا اونجا چشم و گوشت باز شده ایده زده به سرتبه نظرتون میشه یه سایت یافتن دوست دخمل بزنم . :general606:
هرکسی وارد بشه سن و مشخصات بده ما براش یه دوست دخمل پیدا کنیم . جواب میده ؟
پیشنهادم اینه که دست از این افکار شوم برداری و بس