roobinaserver/ir
اینو رو wht پیشنهاد ندادن ؟ :general210:
roobinaserver/ir
بزار تو سدو شاید خریدن ازتیه دامنه melody.in
دارم به نظرتون چیکارش کنم ؟
بزار تو سدو شاید خریدن ازت
اگه این نیس اصن تمدیدش نکن :/دقیقا این نیس تو همین مایه هاس .
سدو چیه ؟
برنامه ها دارن آپدیت میشن به صورت خودکار ، اونارو پیدا کن و غیرفعالش کن.یه سوالی فنی مهندسی از دوستان وب مستر دارم کسی بتونه ج بده یه جایزه ای بهش میدم(اینو استاد برنامه نویسی دانشگاهمون هم با اون ادعاش نتونست پاسخ بده حالا یا اون خیلی خاک بر سره یا ...) :
من بعد یه مدتی ک تو نتم یهو سرعتم میاد سرعت لود صفحه ها میاد پایین دانلود سرعتش میشه 20-30 کیلوبایت ولی وقتی دیسکانکت ک میکنم {1}(تو ویندوز 8) وای فای رو خاموش میکنم{2} میبرم تو حالت پرواز برش میگردونم{3} سرعت صفحه ها بالا میره دانلود سرعتش میشه 1مگ و ... (فقطم وقتی میبرمش تو حالت 3 و برش میگردونم اینجوری میشه حتی حالت 1 و2 رو هم انجام میدم باز مثل سابقه !)
اکثر نرم افزارا رو یا با فایروال جلوی اتصالشونو گرفتم یا آپدیت اتوماتیکش رو غیر فعال کردم اکثرا هم بروزند هر چند روز دستی آپدیتیشون میکنمبرنامه ها دارن آپدیت میشن به صورت خودکار ، اونارو پیدا کن و غیرفعالش کن.
بد بخت استاد برنامه نویسی بوده نه ویندوز 8 ,ویندوز 8 به شدن اینترنیت مصرف میکنه سرچ کنید راه حل زیاد داره بهتون پیشنهاد میکنم سریعا بیاد روی 8.1 که خیلی مشکل ها برطرف میشه تایل هارو هم باید خاموش کنید اونا هم اینترنت میخورناکثر نرم افزارا رو یا با فایروال جلوی اتصالشونو گرفتم یا آپدیت اتوماتیکش رو غیر فعال کردم اکثرا هم بروزند هر چند روز دستی آپدیتیشون میکنم
ممنون دادا ولی 8.1ئه تایل ها هم خاموشنبد بخت استاد برنامه نویسی بوده نه ویندوز 8 ,ویندوز 8 به شدن اینترنیت مصرف میکنه سرچ کنید راه حل زیاد داره بهتون پیشنهاد میکنم سریعا بیاد روی 8.1 که خیلی مشکل ها برطرف میشه تایل هارو هم باید خاموش کنید اونا هم اینترنت میخورن