afshin313
Registered User
یکیشون ۱۵۰۰۰ عهالان میخواستی بگی 15000 آیپی داری ؟
بقیه اگه روزی ۵۰۰ تا کم بشه ازشون ۲۴ ماه دیگه ۰ میشه ،
یکیشون ۱۵۰۰۰ عهالان میخواستی بگی 15000 آیپی داری ؟
برات دعا میکنی در یک ماه به -15000 برسییکیشون ۱۵۰۰۰ عه
بقیه اگه روزی ۵۰۰ تا کم بشه ازشون ۲۴ ماه دیگه ۰ میشه ،
منم اعضای خانواده رو جمع کردم و زدم شبکه سه و تا آخرش مسخره کردم برنامه شو :general404:یکی ازین سایتاتو بده من برات مدیریت کنم :general707:
دامین رو بفرست ریپورت بدیم مثل روز اولش بشه :general601:
پ.ن: یه دقیقه اومدم تلویزیون ببینم برنامه احسان علیخانی رو داره نشون میده. انقدر برنامشون جذابه٬ من رنگ صورتم داره به سبز میزنه. :general702:
و همینطور سایتی که میفروشتش.به نظرتون این مودم 24 هزار تومن می ارزد بخریم ؟ مارکش که خیلی شخمیه
http://www.mozando.com/adsl2-modem-with-n150-router-d-link-dsl-2730u-4-96381.html#shippingAndPayment
می گن که خوبهو همینطور سایتی که میفروشتش.
آقا شما چرا همه اش فکر زمین زدنی ؟ :general509: کی گفته دیجی کالا باید زمین بخوره تا کسی دیگه بتونه رشد کنه؟هر کاری نیاز به تلاش خیلی بالایی داره و بدون تلاش نمیشه و
البته مواردی که گفتی خیلی موثر هستش همین که با برند تازه کار قطعا نمیشه ازش جلو زد و زمینش زد ولی میشه یکم خودتو بیاری همترازش کنی
ببین تا وقتی یک شرکت و یک برند هستش که خوب همه چیز خیلی خیلی عادیه ولی وقتی یه چیز جدیدی وارد میشه عموما مردم به فکر یکبار امتحانش خواهند افتاد (یا خیلی بهش تعصب پیدا میکنن یا به راحتی کنارش میزنن و نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار)
از اون ور هم احساس خطری که برند اصلی میکنه میتونه براش خیلی گرون تموم بشه.
بارها دیدیم که یک برند با یک لغزش جا رو برای خیلی از برند های دیگه باز کرده (البته برند فرصت طلب)
این بحث خیلی خوبیه ممنون میشم ادامه ش بدیم
یه حساب ساده درصورتی ک من درست متوجه شده باشم
33-23=10
که در اینصورت آمار خیلی پایین میاد..
منظور من از زمین زدن همتراز شدن باهاش بودآقا شما چرا همه اش فکر زمین زدنی ؟ :general509: کی گفته دیجی کالا باید زمین بخوره تا کسی دیگه بتونه رشد کنه؟
فکر می کنی دیجی کالا رو فقط همون دوتا برادر آوردنش بالا؟ بهت قول میگردم ریز بشی تو جزئیات حداقل یک تیم 50 نفره فقط پُشت ایده هاش کار کردن
همین مارکت انگلیسی زبانی که همه فکر می کنن اشباع شده کافیه یک ایده خوب داشته باشی و مهمتر از اون پشتکار، برنامه داشته باشی به راحتی رشد می کنی
مشکل اصلی ما اینه که اول اصلا کارگروهی بلد نیستیم، دوم فکر می کنیم اگر بهم کمک کنیم ضرر می کنیم
اینجا اکثرا می خوان رئیس باشن، کسی نمی خواد مفید باشه
وبمسترهای ایرانی به هیچ وجه پشت هم نیستن و متاسفانه بر عکس اگر دستشون برسه از تخریب کردن هم روگردان نیستن
منکه خیلی وقته قید وب فارسی رو زدم، الان هم تنها سایتی که به زبان فارسی دارم یه فرومه که اونم چون قدیمی و شناخته شده هستُ موضوعش هم خاصه نگه اش داشتم
الان اکثر وبمسترهای ایرانی هم که سراغ مارکت انگلیسی زبان میرن دنبال راه های درو! می گردن، 99% سایت های وارز و چورن دارن
فقط 2/3 نفر ایرانی کار درست می شناسم که واقعا کارشون عالیه و از Envato و امثالهم درآمد خوبی هم دارن چون فکرشون درسته
خلاصه اکثر ما قدم اول رو اشتباه بر می داریم دیگه تا آخرش اشتباه میریم.
اشتباه تایپی بود :دی
البته طبق آمار میگن حدود 40 میلیون کاربر اینترنت داریم توی ایران
بیشتر هدفم این بود که بگم اگر دیجی کالا بزرگ شده معنیش این نیست که دیگه جای بقیه نیست
ایـــــــــــــــــــــبوک ؟ ایبوک دیگه چیه ؟ایبووووووووک ؟ ایبوک دیگه چیه ؟
http://www.aparat.com/v/uhxN8/جناب_خان_و_تلفظ_اسم_رامبد_-_برنامه_خندوانه
این فیلم قدیمیه رو دیدی ؟ Interstellar مُ تازه دیدم خیلی خوبه 1080P اش فک کنم 2-3 گیگ بشه بدان حالشو ببر اگه ندیدیاقو ی چن گیگ حجم اضافه اوردم، تا فردا ساعت 3 وقت دارم تمومش کنم
دو تا فیلم بگید دان کنم
این ک خز شد رفت، دیدماین فیلم قدیمیه رو دیدی ؟ Interstellar مُ تازه دیدم خیلی خوبه 1080P اش فک کنم 2-3 گیگ بشه بدان حالشو ببر اگه ندیدی
اینا رو بگیراقو ی چن گیگ حجم اضافه اوردم، تا فردا ساعت 3 وقت دارم تمومش کنم
دو تا فیلم بگید دان کنم
وات؟ جذرنامه چیه دیگه؟یعنی چی ؟
Issued by (issuing authority)
تو شناسنامه س یا جذرنامه ؟
اقو ی چن گیگ حجم اضافه اوردم، تا فردا ساعت 3 وقت دارم تمومش کنم
دو تا فیلم بگید دان کنم