• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
یکی ازین سایتاتو بده من برات مدیریت کنم :general707:

دامین رو بفرست ریپورت بدیم مثل روز اولش بشه :general601:

پ.ن: یه دقیقه اومدم تلویزیون ببینم برنامه احسان علیخانی رو داره نشون میده. انقدر برنامشون جذابه٬ من رنگ صورتم داره به سبز میزنه. :general702:
منم اعضای خانواده رو جمع کردم و زدم شبکه سه و تا آخرش مسخره کردم برنامه شو :general404:
کم مونده بود بیان دسته جمعی بزنن منو :D
من نمیدونم اگه نخوایم این برنامه بسازه باید چیکار کنم؟

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
هر کاری نیاز به تلاش خیلی بالایی داره و بدون تلاش نمیشه و
البته مواردی که گفتی خیلی موثر هستش همین که با برند تازه کار قطعا نمیشه ازش جلو زد و زمینش زد ولی میشه یکم خودتو بیاری همترازش کنی
ببین تا وقتی یک شرکت و یک برند هستش که خوب همه چیز خیلی خیلی عادیه ولی وقتی یه چیز جدیدی وارد میشه عموما مردم به فکر یکبار امتحانش خواهند افتاد (یا خیلی بهش تعصب پیدا میکنن یا به راحتی کنارش میزنن و نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار)
از اون ور هم احساس خطری که برند اصلی میکنه میتونه براش خیلی گرون تموم بشه.
بارها دیدیم که یک برند با یک لغزش جا رو برای خیلی از برند های دیگه باز کرده (البته برند فرصت طلب)
این بحث خیلی خوبیه ممنون میشم ادامه ش بدیم :)
آقا شما چرا همه اش فکر زمین زدنی ؟ :general509: کی گفته دیجی کالا باید زمین بخوره تا کسی دیگه بتونه رشد کنه؟
فکر می کنی دیجی کالا رو فقط همون دوتا برادر آوردنش بالا؟ بهت قول میگردم ریز بشی تو جزئیات حداقل یک تیم 50 نفره فقط پُشت ایده هاش کار کردن
همین مارکت انگلیسی زبانی که همه فکر می کنن اشباع شده کافیه یک ایده خوب داشته باشی و مهمتر از اون پشتکار، برنامه داشته باشی به راحتی رشد می کنی

مشکل اصلی ما اینه که اول اصلا کارگروهی بلد نیستیم، دوم فکر می کنیم اگر بهم کمک کنیم ضرر می کنیم
اینجا اکثرا می خوان رئیس باشن، کسی نمی خواد مفید باشه
وبمسترهای ایرانی به هیچ وجه پشت هم نیستن و متاسفانه بر عکس اگر دستشون برسه از تخریب کردن هم روگردان نیستن
منکه خیلی وقته قید وب فارسی رو زدم، الان هم تنها سایتی که به زبان فارسی دارم یه فرومه که اونم چون قدیمی و شناخته شده هستُ موضوعش هم خاصه نگه اش داشتم
الان اکثر وبمسترهای ایرانی هم که سراغ مارکت انگلیسی زبان میرن دنبال راه های درو! می گردن، 99% سایت های وارز و چورن دارن
فقط 2/3 نفر ایرانی کار درست می شناسم که واقعا کارشون عالیه و از Envato و امثالهم درآمد خوبی هم دارن چون فکرشون درسته

خلاصه اکثر ما قدم اول رو اشتباه بر می داریم دیگه تا آخرش اشتباه میریم.

یه حساب ساده درصورتی ک من درست متوجه شده باشم
33-23=10
که در اینصورت آمار خیلی پایین میاد..

اشتباه تایپی بود :دی
البته طبق آمار میگن حدود 40 میلیون کاربر اینترنت داریم توی ایران
بیشتر هدفم این بود که بگم اگر دیجی کالا بزرگ شده معنیش این نیست که دیگه جای بقیه نیست

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
آقا شما چرا همه اش فکر زمین زدنی ؟ :general509: کی گفته دیجی کالا باید زمین بخوره تا کسی دیگه بتونه رشد کنه؟
فکر می کنی دیجی کالا رو فقط همون دوتا برادر آوردنش بالا؟ بهت قول میگردم ریز بشی تو جزئیات حداقل یک تیم 50 نفره فقط پُشت ایده هاش کار کردن
همین مارکت انگلیسی زبانی که همه فکر می کنن اشباع شده کافیه یک ایده خوب داشته باشی و مهمتر از اون پشتکار، برنامه داشته باشی به راحتی رشد می کنی

مشکل اصلی ما اینه که اول اصلا کارگروهی بلد نیستیم، دوم فکر می کنیم اگر بهم کمک کنیم ضرر می کنیم
اینجا اکثرا می خوان رئیس باشن، کسی نمی خواد مفید باشه
وبمسترهای ایرانی به هیچ وجه پشت هم نیستن و متاسفانه بر عکس اگر دستشون برسه از تخریب کردن هم روگردان نیستن
منکه خیلی وقته قید وب فارسی رو زدم، الان هم تنها سایتی که به زبان فارسی دارم یه فرومه که اونم چون قدیمی و شناخته شده هستُ موضوعش هم خاصه نگه اش داشتم
الان اکثر وبمسترهای ایرانی هم که سراغ مارکت انگلیسی زبان میرن دنبال راه های درو! می گردن، 99% سایت های وارز و چورن دارن
فقط 2/3 نفر ایرانی کار درست می شناسم که واقعا کارشون عالیه و از Envato و امثالهم درآمد خوبی هم دارن چون فکرشون درسته

خلاصه اکثر ما قدم اول رو اشتباه بر می داریم دیگه تا آخرش اشتباه میریم.

اشتباه تایپی بود :دی
البته طبق آمار میگن حدود 40 میلیون کاربر اینترنت داریم توی ایران
بیشتر هدفم این بود که بگم اگر دیجی کالا بزرگ شده معنیش این نیست که دیگه جای بقیه نیست
منظور من از زمین زدن همتراز شدن باهاش بود
بیایید فقط به دیجی کالا نگاه نکنیم
به طور مثال بلاگفا با اون همه قدمت (دقیقا من هر کسی رو که میشناسم و میخواد بگه وبلاگ میگه بلاگفا)
این یعنی اینکه بلاگفا رو همه میشناسن اما آیا بلاگفا خدمت جدیدی ارائه میده؟ خوب به طبع بلاگفا الان چندین ساله فقط و فقط داره یک خدمت ارائه میده و اون هم ساخت یک وبلاگ است و بس
نمونه ی جدیدترش رو میتونم مثال بزنم بیان و بلاگ
خودم به شخصه دیدم کاربرانی که توش عضو میشن حتی جواب کامنت دادن کارمندان بلاگ تشکر میکنن یعنی این ها فقط میخواستن یک وبلاگ داشته باشن + یک مدیریت که هر ازگاهی اتفاقات رو پوشش بده و + اینکه به نظرات کاربرانش پاسخ داده بشه و همین یک کار به تنهایی میتونه بلاگفای چندین ساله رو زمین بزنه و بلاگ بیاد دقیقا همتراز بشه با بلاگفا (که بعید هم نمیدونم)
موضوعی که من بهش اشاره میکنم در مورد فقط بلاگ بیان + بلاگفا + دیجی کالا و ورزش 3 و ... نیست
من در دنیای واقعی هم همچین چیزی رو در موردش صحبت کنیم و تبادل اطلاعات
در مورد جاذبه ی تبلیغات هم خدمتتون عرض کنم
یه مدت بود (تقریبا یک ماه)
تو شهر مون تراکت و ... پخش میشد و به در و دیوار چسبیده بود به نام
شیرو می آید
اینقدر این سر زبون ها افتاده بود که ملت کاروزندگی شونو ول کرده بودن افتاده بودن دنبال اینکه بفهمن شیرو چی هست
توی نت سرچ و ...
بالاخره یک روز افتتاحیه ش بود
فکر میکنید چی بود؟ آبنبات (سوغات بجنورد)
هنوزم که هنوزه مردم میخوان تبلیغات مثال بزنن اونو مثال میزنن
کلا یک ماهه شد برای خودش برند.
پس ببینید خیلی خیلی زود میشه برند شد و خیلی خیلی هم زود میشه از برند بودن افتاد و از عرش به فرش رسید.
ادامه بدید موضوع رو

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اقو ی چن گیگ حجم اضافه اوردم، تا فردا ساعت 3 وقت دارم تمومش کنم
دو تا فیلم بگید دان کنم :D

جناب خان

Registered User
لایک‌ها
335
ایبووووووووک ؟ ایبوک دیگه چیه ؟
369297.jpg

http://www.aparat.com/v/uhxN8/جناب_خان_و_تلفظ_اسم_رامبد_-_برنامه_خندوانه
ایـــــــــــــــــــــبوک ؟ ایبوک دیگه چیه ؟
آقا مُ چون تو فامیل از بچگی کَلَمون توی کامپیوتر بود هرچی سواله کامپیوتری هس از مُ میپرسن یه 2-3 ساله سر 2-3 نفر از فامیلامونو تو اینترنت کلاه گذاشتنو اینا منم یه نیمچه کتابی از چیزایی ک توی این 12-13 ساله تو اینترنت یاد گرفتم توی ورد نوشتم میدادم بخوننش سرشون کلاه نره خلاصه اونا هم ک سرش کلاه رفته بود به مُ گفتن اینا خیلی خوبن اینو مرتب کن یه پی دی افی چیزی اش کن بزار توی نت ملت تازه کار توی نت سرشون کلاه نره مُ هم تصمیم گرفتم اینو به 2 صورت هم پی دی اف هم مثل یه سایت مطالبشو بزارم واسه همین یه قالب میخوام با وردپرس بیارمش بالا قالبی چیزی سراغ ندارین این کتابو بندازیم توش مث کتاب بشه دیگه فهرست و ... اینا داشته باشه ملت بخوننش نشد هم 2 دِقه با بوت استرپ درستش میکنیم میره

جناب خان

Registered User
لایک‌ها
335
اقو ی چن گیگ حجم اضافه اوردم، تا فردا ساعت 3 وقت دارم تمومش کنم
دو تا فیلم بگید دان کنم :D
این فیلم قدیمیه رو دیدی ؟ Interstellar مُ تازه دیدم خیلی خوبه 1080P اش فک کنم 2-3 گیگ بشه بدان حالشو ببر اگه ندیدی

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
عمده سایت های موفقی که در سطح نت دیدم ، اکثرا تیم برنامه نویسی خودشونو داشتن و شخص از اول پروژه تا به حال باهاشون بوده و جدا نشده ، فکر می کنم یکی از دلایل موفقیتشون همین باشه. سایت هایی مثل فیدیلیو ، باما ، تاینی ، دیجی کالا و...
این خودش هزینه زیادی رو طلب می کنه!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یعنی چی ؟

Issued by (issuing authority)

تو شناسنامه س یا جذرنامه ؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها