• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
درست میشه اما content میره جای سایدبار و سایدبار میاد وسط

اول وسط بعد راست بعد چپ ، مگه فرقی میکنه؟

حالا که اینطور گذاشتی ... میشه یه کار کرد
تو هر دو تا div راست و وسط رو بنداز توی یه div جدا بعد بهش float:right بده (به width ها هم دقت کنا !!! ) به div چپ هم float:left
حالا بیار به div وسط float:left به div راست هم float :right بده

به width ها هم دقت کن

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
نویسنده خوب می خوام برای همه زمینه ها حتما هم آنلاین باشه

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
دوستان چرا گوگل analytic تناقص وجود داره؟ تعداد کلیک هایی ورودی از گوگل بیشتر از تعداد session های روزانه شده!
بعد یه چیز جالب اینه که برای آزمایش 48 ساعت histats رو هم قرار دادم متوسط 20% بیشتر از گوگل حساب می کرد
چرا آخه؟ چه جوری حساب میشه؟:general112:
الان گوگل کم شمارش می کنه یا histat زیاد؟
مرجع بی طرف بین المللی کیه بهش مراجعه کنم :general709:

125

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
یه سوالی همیشه ذهن من رو درگیر کرده و اینه که آیا امکان داره هاست مانع افزایش بازدید سایت بشه؟
منظورم اینه مثلا در نظر بگیرید مغازه ای که توان جذب و ورود مشتری های زیادی داره اما فضای مغازه کوچیکه و تعداد زیادی نمیتونن وارد بشن.

حالا میخوام بدونم امکانش هست مثلا سایت امکان افزایش بازدید و توانش رو داشته باشه اما به دلیل محدودیت هاست اضافه بازدید ها هی به قول معروف بپره؟
4.gif

این سوال رو در مورد هاست نت افراز دارم ، اونایی که رو پلن اول هستن حداکثر تا چه مقدار بازدید رو داشتن تو روز؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
سلام
یه سوالی همیشه ذهن من رو درگیر کرده و اینه که آیا امکان داره هاست مانع افزایش بازدید سایت بشه؟
منظورم اینه مثلا در نظر بگیرید مغازه ای که توان جذب و ورود مشتری های زیادی داره اما فضای مغازه کوچیکه و تعداد زیادی نمیتونن وارد بشن.

حالا میخوام بدونم امکانش هست مثلا سایت امکان افزایش بازدید و توانش رو داشته باشه اما به دلیل محدودیت هاست اضافه بازدید ها هی به قول معروف بپره؟
4.gif

این سوال رو در مورد هاست نت افراز دارم ، اونایی که رو پلن اول هستن حداکثر تا چه مقدار بازدید رو داشتن تو روز؟
تو پلن اول اگه برنزی منظورتونه این صفحه اطلاعات رو نوشته
http://www.netafraz.com/hosting.php
  • حداکثر بازدید یکتا روزانه 4000 ip
شما کمی بیشتر کمتر حساب کن تو نت افراز اگه بازدید بره بالا تیکت میدن که باید ارتقا بدی به سرویس های بالاتر
ولی جاهای دیگه مثه پارس پک دیدم که مثلا سرویسی سفارش دادم تعداد آنلاین ها 15 تا وقتی تعداد آنلاین ها 16 تا میشد یه آنلاین میپرید و بخش هم داشت که تعداد بازدید های ناموفق رو نشون میداد

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
حالا که اینطور گذاشتی ... میشه یه کار کرد
تو هر دو تا div راست و وسط رو بنداز توی یه div جدا بعد بهش float:right بده (به width ها هم دقت کنا !!! ) به div چپ هم float:left
حالا بیار به div وسط float:left به div راست هم float :right بده

به width ها هم دقت کن
با کمک دوستان حل شد اقا مرسی :D

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
توی css سه تا div ساختم به هرکدوم هم کلاس دادم ، یکی سایدبار چپ یکی ساید بار راست یکی هم content وسط.
حالا سایدبارها سر جاشون هستن اما content اومده بالاتر. چجوری اینو ببرم وسط بین سایدبارها ؟
(برای سایدبارها float لفت و رایت زدم که سرجاشون بمونن.)
به این صورت بذار ، همیشه Float رو اول بزار.
HTML:
<div id="container">
  <div id="left"><p>Left SideBar</p></div>
  <div id="right"><p>right SideBar</p></div>
  <div id="content"><p>Content Area</p></div>
</div>
کد CSS ، من برای جا دادن Content اون وسط از یک display: inline-block استفاده کردم ، البته اون روشی که بقیه دوستان هم گفتن هم کار میکنه.
HTML:
#container {
    width:100%;
}

#left {
    float:left;
    width:100px;
}

#content{
    display: inline-block;
    margin:0 auto;
}

#right {
    float:right;
}

جدای این روش های مرسوم ، جدیدا یک ماژول جدید هم برای CSS 3 امده ، اسمش Flexbox هست، که کار رو خیلی اسون کرده ، پیاده سازی طرح های پیچیده باهاش مثل آب خوردنه.
من همین مثال بالا رو با Flexbox هم کدش رو قرار میدم.
کد html
HTML:
<div id="Flex">
<left> Left </left>
<content> Content </content>
<right> Right </right>
کد CSS
HTML:
#Flex {
    display:flex;
    flex-flow: row wrap ;
}   
div#Flex>left,content,right {
    background-color: rgb(228, 202, 202);
    border-radius: 5px;
    margin: 5px;
    padding: 10px;
}
div#Flex>left{ order:1; flex:0 1 200px; }
div#Flex>content{ order:2; min-height:400px; flex: 1 ; }
div#Flex>right{ order:3; flex:0 1 200px; }

یکم توضیح : تو کد بالا اول از همه یک Div تعریف کردم به نام flex ، همون container هست و اون تگ هایی که داخلش ان هر کدوم یک item هستن.
برای اینکه یک container رو به عنوان flex تعریف کنیم کافیه display:flex رو براش قرار بدیم ، هر ایتم رو هم باید انتخابش کنیم و مقدار بدیم ،برای مثال div#Flex>leftیک شماره رتبه داره ، بعد یک flex براش تعریف شده .

تنها مشکل Flex اینکه مرورگرهای قدیمی ازش پشتیبانی نمیکنن. (گفتم که یک ویژگی جدیده)

مرورگرهایی که از Flexbox پشتیبانی میکنن.
Chrome 29 به بالا
Firefox 28 به بالا
Internet Explorer 11 به بالا
Opera 17 به بالا
Safari 6.1 به بالا
Android 4.4 به بالا
iOS 7.1 به بالا

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
راهی برای کسب درآمد از بازدیدکننده موبایلی دارید ؟
سایت موبایل فرندلی هست...

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
سلام

4.gif

اینکه بپره نه ولی فکر کنم میتونن کم کنن و صفحه رو بهشون نشون ندن
نت افراز که مثلا میگه 4 هزار یکتا بعد بشه 4 هزار و یک تیکت میزنه میگه ببر رو سرویس بالاتر (دقیقا 4 هزار نیستا یکم کمتر و بیشتره) ممکنه مثلا بشه 5 هزار ولی هیچی نگن بت

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اینکه بپره نه ولی فکر کنم میتونن کم کنن و صفحه رو بهشون نشون ندن
نت افراز که مثلا میگه 4 هزار یکتا بعد بشه 4 هزار و یک تیکت میزنه میگه ببر رو سرویس بالاتر (دقیقا 4 هزار نیستا یکم کمتر و بیشتره) ممکنه مثلا بشه 5 هزار ولی هیچی نگن بت
بیشتر رو مصرف منابع و تعداد آنلاین همزمان حساس هست نت افراز

بالا