درست میشه اما content میره جای سایدبار و سایدبار میاد وسط
اول وسط بعد راست بعد چپ ، مگه فرقی میکنه؟
تو پلن اول اگه برنزی منظورتونه این صفحه اطلاعات رو نوشتهسلام
یه سوالی همیشه ذهن من رو درگیر کرده و اینه که آیا امکان داره هاست مانع افزایش بازدید سایت بشه؟
منظورم اینه مثلا در نظر بگیرید مغازه ای که توان جذب و ورود مشتری های زیادی داره اما فضای مغازه کوچیکه و تعداد زیادی نمیتونن وارد بشن.
حالا میخوام بدونم امکانش هست مثلا سایت امکان افزایش بازدید و توانش رو داشته باشه اما به دلیل محدودیت هاست اضافه بازدید ها هی به قول معروف بپره؟
این سوال رو در مورد هاست نت افراز دارم ، اونایی که رو پلن اول هستن حداکثر تا چه مقدار بازدید رو داشتن تو روز؟
نویسنده خوب می خوام برای همه زمینه ها حتما هم آنلاین باشه
با کمک دوستان حل شد اقا مرسیحالا که اینطور گذاشتی ... میشه یه کار کرد
تو هر دو تا div راست و وسط رو بنداز توی یه div جدا بعد بهش float:right بده (به width ها هم دقت کنا !!! ) به div چپ هم float:left
حالا بیار به div وسط float:left به div راست هم float :right بده
به width ها هم دقت کن
نه تفریحی اختصاصی می خوام بیشتر و فروشگاهواسه موزیکه ؟
به این صورت بذار ، همیشه Float رو اول بزار.توی css سه تا div ساختم به هرکدوم هم کلاس دادم ، یکی سایدبار چپ یکی ساید بار راست یکی هم content وسط.
حالا سایدبارها سر جاشون هستن اما content اومده بالاتر. چجوری اینو ببرم وسط بین سایدبارها ؟
(برای سایدبارها float لفت و رایت زدم که سرجاشون بمونن.)
<div id="container">
<div id="left"><p>Left SideBar</p></div>
<div id="right"><p>right SideBar</p></div>
<div id="content"><p>Content Area</p></div>
</div>
#container {
width:100%;
}
#left {
float:left;
width:100px;
}
#content{
display: inline-block;
margin:0 auto;
}
#right {
float:right;
}
<div id="Flex">
<left> Left </left>
<content> Content </content>
<right> Right </right>
#Flex {
display:flex;
flex-flow: row wrap ;
}
div#Flex>left,content,right {
background-color: rgb(228, 202, 202);
border-radius: 5px;
margin: 5px;
padding: 10px;
}
div#Flex>left{ order:1; flex:0 1 200px; }
div#Flex>content{ order:2; min-height:400px; flex: 1 ; }
div#Flex>right{ order:3; flex:0 1 200px; }
برو از سایت های خارجی که VPS ابری میفروشن ، یک VPS بگیر و کانفیگش کن و حالشو ببر.جای گزین نت افراز؟
شرکت باشه و معتبر
باشهبرو از سایت های خارجی که VPS ابری میفروشن ، یک VPS بگیر و کانفیگش کن و حالشو ببر.
هزینه ثبت نام مبلغ "65000" تومان می باشد. :|||||||||||||||
حالا پولش به کنار، همایش وردپرس حداقل با وردپرس سایت رو میزدنهزینه ثبت نام مبلغ "65000" تومان می باشد. :|||||||||||||||
اینکه بپره نه ولی فکر کنم میتونن کم کنن و صفحه رو بهشون نشون ندنسلام
یه سوالی همیشه ذهن من رو درگیر کرده و اینه که آیا امکان داره هاست مانع افزایش بازدید سایت بشه؟
منظورم اینه مثلا در نظر بگیرید مغازه ای که توان جذب و ورود مشتری های زیادی داره اما فضای مغازه کوچیکه و تعداد زیادی نمیتونن وارد بشن.
حالا میخوام بدونم امکانش هست مثلا سایت امکان افزایش بازدید و توانش رو داشته باشه اما به دلیل محدودیت هاست اضافه بازدید ها هی به قول معروف بپره؟
این سوال رو در مورد هاست نت افراز دارم ، اونایی که رو پلن اول هستن حداکثر تا چه مقدار بازدید رو داشتن تو روز؟
بیشتر رو مصرف منابع و تعداد آنلاین همزمان حساس هست نت افرازاینکه بپره نه ولی فکر کنم میتونن کم کنن و صفحه رو بهشون نشون ندن
نت افراز که مثلا میگه 4 هزار یکتا بعد بشه 4 هزار و یک تیکت میزنه میگه ببر رو سرویس بالاتر (دقیقا 4 هزار نیستا یکم کمتر و بیشتره) ممکنه مثلا بشه 5 هزار ولی هیچی نگن بت