gem-music.com
Registered User
- نوشتهها
- 888
- لایکها
- 499
شاید.خواستیم اشتغال زدایی کنیمبدی به یک نفر
اون یک نفر ببینه اوکیه میره 10 نفر دیگه مثل خودش رو میاره :دی
شاید.خواستیم اشتغال زدایی کنیمبدی به یک نفر
اون یک نفر ببینه اوکیه میره 10 نفر دیگه مثل خودش رو میاره :دی
من نمیدونم چرا بعد اینکه من این حرف رو زدم همه میخواستن بیان تست کنموقتی نمیتونی پشتیبانی کنی برای چی سایت میزنی؟ یه نفر 5 نفر نداره که. الان من میخواستم بیام رو سیستم شما برای تست ، ولی کلا بیخیال شدم.
زمپ / ومپ/ایزی پی اچ پی همه رو نصب کردم فایده ندارهXampp نصب کن. خودش وبسرور و دیتابیس هم داره.
@فلک زده
با توجه به دو سه پیج قبلی این تاپیک الان بهترین موقع است که بیایی بگی
وبمسترون عزیز
دارین عین چیییییییییییییییییز پول درمیارین ها ))))
(دیالوگ ماندگار فلک زده در پی تی)
احیانا روش IIS نصب نیست ؟ اگر نصب باشه که اصلا apache اجرا نمیشه . IIS هم که بخواد php اجرا کنه دنگ و فنگ داره .زمپ / ومپ/ایزی پی اچ پی همه رو نصب کردم فایده نداره
اقا من می خوام رو وی پی اس یه فایل پی اچ پی اجرا بشه به اینصورت(dl.site.com/index.php) ولی هر کاری می کنم فایل به جای اجرا شدن دانلود می شه
اره نصبه :|احیانا روش IIS نصب نیست ؟ اگر نصب باشه که اصلا apache اجرا نمیشه . IIS هم که بخواد php اجرا کنه دنگ و فنگ داره .
:|دوستان شیک پاپ به مدیریت پاپ 94 واگذار شد
لطفا کسانی که از این سیستم استفاده میکنند،از سیستم جدید ما که بزودی راه اندازی میشه استفاده کنند مرسی
باید تنظیم کنی که آپاچی در xampp یا wampp روی یه پورت دیگه اجرا بشه . بگردی تو نت برای هر دو تاش آموزشی تصویر در حد ویدیو تو یوتیوب هم هست .اره نصبه :|
باید چی کار کرد؟من می خوام این هاست دانلوده(وی پی اس) این فایل(اسکریپت روش اجرا شه)
http://xdev.ir/user/licenseChecker/shikpop.ir
باز تابستون شد، هر ایرانی یک سایت پاپ!
باز تابستون شد، هر ایرانی یک سایت پاپ اپ!
کاش هر ایرانی یک سایت چورن بود نه پاپ !
سلام دوستان .
دو سه نفر از عزیزان که واسه سایتشون هدر free میخوان پ.خ بدن