MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
vps ایرانراهی برای دانلود از سایت های با محدودیت ای پی خارج هست؟(اینای که به ای پی ایران تنها می دن:general701
پ.ن: پروک س ی ایران هست؟شدنی هست؟
vps ایرانراهی برای دانلود از سایت های با محدودیت ای پی خارج هست؟(اینای که به ای پی ایران تنها می دن:general701
وی پی اس ایران خو کمر ادمو میشکنه با پولشvps ایران
پس توی که سایت های ما رو گزارش می دی :|«شما افسران جنگ نرم هستید ، عرصه جنگ نرم ، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتروار میطلبد ، با تمام وجود خود را برای این عرصه آماده کنید» «مقام معظم ***** مدظله العالی»
همکار محترم افتخاری جناب آقای ……………..
سلام علیکم
بدینوسیله از جنابعالی که در طی سال گذشته با تلاش های خالصانه و احساس مسئولیت نسبت به هویت فرهنگی و ارزش های اسلامی و با عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جهت پاکسازی فضای مجازی همت گماردید تقدیر و تشکر بعمل می آید. تلاش خالصانه شما آئینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است و نتیجه بذر تلاش و کوشش شما عزیزان درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پر نشاط و زیباست; درود بر همت بلندتان.
در اواخر سال گذشته تمام موارد گزارش شده ی همکاران افتخاری از جهت کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار گرفت، رتبه های برتر شناسایی شده و به قید قرعه به سه نفر از برگزیدگان، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا گردید. دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تصمیم دارد هرساله به افرادی که بهترین عملکرد را هم از نظر کمی و هم به جهت کیفی داشته باشند ، هدایایی را تقدیم نماید.
توفیق روز افزون همه همکاران افتخاری را از درگاه ایزدمنان خواستاریم.
دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه
«شما افسران جنگ نرم هستید ، عرصه جنگ نرم ، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتروار میطلبد ، با تمام وجود خود را برای این عرصه آماده کنید» «مقام معظم ***** مدظله العالی»
همکار محترم افتخاری جناب آقای ……………..
سلام علیکم
بدینوسیله از جنابعالی که در طی سال گذشته با تلاش های خالصانه و احساس مسئولیت نسبت به هویت فرهنگی و ارزش های اسلامی و با عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جهت پاکسازی فضای مجازی همت گماردید تقدیر و تشکر بعمل می آید. تلاش خالصانه شما آئینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است و نتیجه بذر تلاش و کوشش شما عزیزان درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پر نشاط و زیباست; درود بر همت بلندتان.
در اواخر سال گذشته تمام موارد گزارش شده ی همکاران افتخاری از جهت کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار گرفت، رتبه های برتر شناسایی شده و به قید قرعه به سه نفر از برگزیدگان، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا گردید. دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تصمیم دارد هرساله به افرادی که بهترین عملکرد را هم از نظر کمی و هم به جهت کیفی داشته باشند ، هدایایی را تقدیم نماید.
توفیق روز افزون همه همکاران افتخاری را از درگاه ایزدمنان خواستاریم.
دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه
خیلیم عالی
مگه بده پیشرفت وب فارسی؟
پس توی که سایت های ما رو گزارش می دی :|
روش هایی زیادی برای انجام این کار هست ، فرقی هم نداره از چه فریمورکی استفاده کنی (البته بوت استرپ یک تابع برای اینکار داره ) ، به هر حال من ترجیح میدم از جی کوئری استفاده کنم .دوستان این نوع منو رو با بوت استرپ میشه ساخت ؟
با کلیک روی اون گزینه باز میشه + ثابت سمت چپ سایت هست + ریسپانسیو هست
@aalireza439
مشاهده پیوست 828873
کلا امروز دورو بر xdev میگردی هاسلام
خریدار امتیاز اسکریپت xdev.ir هستیم
هرکس میفروشه پ.خ بده ممنون
اکانت آی دانلود ، همون چیز پی ان ایرانراهی برای دانلود از سایت های با محدودیت ای پی خارج هست؟(اینای که به ای پی ایران تنها می دن:general701
کلا امروز دورو بر xdev میگردی ها
میشه رو وی پی اس ازش استفاده کرد؟اکانت آی دانلود ، همون چیز پی ان ایران
تست کن ، اکانت تست دارنمیشه رو وی پی اس ازش استفاده کرد؟
هات اسپات شیلد ایران هم داره (البته فک کنم بخای از خارج وصل شی، نسخه کرک رو باید استفاده کنی)راهی برای دانلود از سایت های با محدودیت ای پی خارج هست؟(اینای که به ای پی ایران تنها می دن:general701
یه مپ خیلی خیلی افتضاح الان دارمتشکر . تو بوت استرپ کدوم کلاس رو باید استفاده کنم ؟
یه ترفندی توی stackoverflow دیدم که برای رزولیشن های بالاتر هم منو رو مثل گوشی نشون میده (همون گزینه بالای صفحه که روش کلیک میکنی و باز میشه)
اما یه مشکلی داره منو اندازه کل صفحه میشه یعنی رزولیشن full hd هم باشی کل صفحه رو میگیره.
@007saeed
مپی که عکسشو گذاشتم تا الان جواب داد. 5 تا اتک خوردم 24 دارک اکسیر تونستن بزنن
اگه مشکلی تو پرداخت پیش بیاد تا 24 ساعت دیگه پول برمیگرده.
اگه برنگشت میتونی شماره کارت و مبلغ و زمان دقیق رو بهشون بگی احتمالا قبول میکنن.
دیروز رفتم یه سایت فروش قالبدوستان از سایت اپلودباز اکانت دانلود گرفتم پول هم کم کرد ولی موقع برگشت به حساب کاربری یهو زد خطا در ثبت اطلاعات خرید اکانت هم ارتقا نداد
نمی دونستم می خواد اینطوری شه اطلاعات پرداخت هم یادداشت نکردم الان بنظرتون اکانت می دن بم؟؟؟
والا داش سعید من یه بار سایتتو باز کردم از بس پاپ آپ باز شد بستمش دیگه هم نرفتم سمتش اعصاب آدم خراب می شه جرات نمی کنی کلیک کنی یهو سیستم منفجر می شه کمتر کن این پاپ آپ رویه مپ خیلی خیلی افتضاح الان دارم
داشتم مپ میساختم حال نداشتم نصفه ول کردم و بیخیال شدم تا آخر شب دوباره اوکی کنم
هر کسی اتک میزنه همش 30 تا اکسیر و گلد میگیره و دارک اصلا نمیبره
اینقدر مپش مسخره ست فکر کنم طرف شوکه میشه بیخیال میشه ها )
در ضمن این سایتمم سر بزن بازدیدش بره بالا
http://clash-of-clans-tools.ir/
لامصب سایت های مردم عین همین مال منه بلکه خیلی هم ضعیف تر
کلی ملت میریزن توش نظر میزارن و بحث میکنن و ...
تازه مال من هم آپدیت تر و بروز تره ولی اصلا توجه ای نمیکنن
مهره ی مار دارن نمیدونم یه چیزی هست این وسط
اومدیو نسازی هاوالا داش سعید من یه بار سایتتو باز کردم از بس پاپ آپ باز شد بستمش دیگه هم نرفتم سمتش اعصاب آدم خراب می شه جرات نمی کنی کلیک کنی یهو سیستم منفجر می شه کمتر کن این پاپ آپ رو