• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
«شما افسران جنگ نرم هستید ، عرصه جنگ نرم ، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتروار میطلبد ، با تمام وجود خود را برای این عرصه آماده کنید» «مقام معظم ***** مدظله العالی»

همکار محترم افتخاری جناب آقای ……………..

سلام علیکم

بدینوسیله از جنابعالی که در طی سال گذشته با تلاش های خالصانه و احساس مسئولیت نسبت به هویت فرهنگی و ارزش های اسلامی و با عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جهت پاکسازی فضای مجازی همت گماردید تقدیر و تشکر بعمل می آید. تلاش خالصانه شما آئینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است و نتیجه بذر تلاش و کوشش شما عزیزان درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پر نشاط و زیباست; درود بر همت بلندتان.

در اواخر سال گذشته تمام موارد گزارش شده ی همکاران افتخاری از جهت کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار گرفت، رتبه های برتر شناسایی شده و به قید قرعه به سه نفر از برگزیدگان، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا گردید. دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تصمیم دارد هرساله به افرادی که بهترین عملکرد را هم از نظر کمی و هم به جهت کیفی داشته باشند ، هدایایی را تقدیم نماید.

توفیق روز افزون همه همکاران افتخاری را از درگاه ایزدمنان خواستاریم.

دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه

:D:D:D:D:D

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
«شما افسران جنگ نرم هستید ، عرصه جنگ نرم ، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتروار میطلبد ، با تمام وجود خود را برای این عرصه آماده کنید» «مقام معظم ***** مدظله العالی»

سلام علیکم

بدینوسیله از جنابعالی که در طی سال گذشته با تلاش های خالصانه و احساس مسئولیت نسبت به هویت فرهنگی و ارزش های اسلامی و با عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جهت پاکسازی فضای مجازی همت گماردید تقدیر و تشکر بعمل می آید. تلاش خالصانه شما آئینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است و نتیجه بذر تلاش و کوشش شما عزیزان درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پر نشاط و زیباست; درود بر همت بلندتان.

در اواخر سال گذشته تمام موارد گزارش شده ی همکاران افتخاری از جهت کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار گرفت، رتبه های برتر شناسایی شده و به قید قرعه به سه نفر از برگزیدگان، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا گردید. دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تصمیم دارد هرساله به افرادی که بهترین عملکرد را هم از نظر کمی و هم به جهت کیفی داشته باشند ، هدایایی را تقدیم نماید.

پس توی که سایت های ما رو گزارش می دی :|

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

سلام علیکم

:D:D
خیلیم عالی
مگه بده پیشرفت وب فارسی؟:D

پیشرفت وب فارسی با بن شدن این بشر از پی تی :دی

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
سلام
خریدار امتیاز اسکریپت xdev.ir هستیم
هرکس میفروشه پ.خ بده ممنون

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
کمک هزینه ی سفر به مشهد :l خسته نباشند
کلش چقدر هزینه داره که اینا کمک هزینه اش رو تازه میخوان بدن :l

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
دوستان این نوع منو رو با بوت استرپ میشه ساخت ؟
با کلیک روی اون گزینه باز میشه + ثابت سمت چپ سایت هست + ریسپانسیو هست
@aalireza439

مشاهده پیوست 828873
روش هایی زیادی برای انجام این کار هست ، فرقی هم نداره از چه فریمورکی استفاده کنی (البته بوت استرپ یک تابع برای اینکار داره ) ، به هر حال من ترجیح میدم از جی کوئری استفاده کنم .
این یک نمونه هست که ایجاد کردم برات :
دمو تمام صفحش http://codepen.io/aalireza439/full/OVvWBX
کدش http://codepen.io/aalireza439/pen/OVvWBX

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
راهی برای دانلود از سایت های با محدودیت ای پی خارج هست؟(اینای که به ای پی ایران تنها می دن:D:general701:)

پ.ن: پروک س ی ایران هست؟شدنی هست؟
اکانت آی دانلود ، همون چیز پی ان ایران

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان از سایت اپلودباز اکانت دانلود گرفتم پول هم کم کرد ولی موقع برگشت به حساب کاربری یهو زد خطا در ثبت اطلاعات خرید اکانت هم ارتقا نداد
نمی دونستم می خواد اینطوری شه اطلاعات پرداخت هم یادداشت نکردم الان بنظرتون اکانت می دن بم؟؟؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
راهی برای دانلود از سایت های با محدودیت ای پی خارج هست؟(اینای که به ای پی ایران تنها می دن:D:general701:)

پ.ن: پروک س ی ایران هست؟شدنی هست؟
هات اسپات شیلد ایران هم داره (البته فک کنم بخای از خارج وصل شی، نسخه کرک رو باید استفاده کنی)
یا اینکه اکانت افزایش سرعت هستن تو پی تی میفروشن، ازونا استفاده کنی (اول سوال کن، بعد بخر)

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
تشکر . تو بوت استرپ کدوم کلاس رو باید استفاده کنم ؟
یه ترفندی توی stackoverflow دیدم که برای رزولیشن های بالاتر هم منو رو مثل گوشی نشون میده (همون گزینه بالای صفحه که روش کلیک میکنی و باز میشه)
اما یه مشکلی داره منو اندازه کل صفحه میشه یعنی رزولیشن full hd هم باشی کل صفحه رو میگیره.
@007saeed
مپی که عکسشو گذاشتم تا الان جواب داد. 5 تا اتک خوردم 24 دارک اکسیر تونستن بزنن :D

اگه مشکلی تو پرداخت پیش بیاد تا 24 ساعت دیگه پول برمیگرده.
اگه برنگشت میتونی شماره کارت و مبلغ و زمان دقیق رو بهشون بگی احتمالا قبول میکنن.
یه مپ خیلی خیلی افتضاح الان دارم
داشتم مپ میساختم حال نداشتم نصفه ول کردم و بیخیال شدم تا آخر شب دوباره اوکی کنم
هر کسی اتک میزنه همش 30 تا اکسیر و گلد میگیره و دارک اصلا نمیبره
اینقدر مپش مسخره ست فکر کنم طرف شوکه میشه بیخیال میشه ها :))
در ضمن این سایتمم سر بزن بازدیدش بره بالا
http://clash-of-clans-tools.ir/
لامصب سایت های مردم عین همین مال منه بلکه خیلی هم ضعیف تر
کلی ملت میریزن توش نظر میزارن و بحث میکنن و ...
تازه مال من هم آپدیت تر و بروز تره ولی اصلا توجه ای نمیکنن
مهره ی مار دارن نمیدونم یه چیزی هست این وسط

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان از سایت اپلودباز اکانت دانلود گرفتم پول هم کم کرد ولی موقع برگشت به حساب کاربری یهو زد خطا در ثبت اطلاعات خرید اکانت هم ارتقا نداد
نمی دونستم می خواد اینطوری شه اطلاعات پرداخت هم یادداشت نکردم الان بنظرتون اکانت می دن بم؟؟؟
دیروز رفتم یه سایت فروش قالب
یکی تو نظراتش گفته بود خریدم پول کم کرد ولی زده پرداخت نشده
ادمینش رفته بود ایمیلی که این داده بود رو برداشته بود سرچ کرده بود دیده بود این میره تو همه سایت های فروش قابل همین رو میگه :))))
فکر کن در این حد :دی
خدا کنه ادمین اینجوری گیرت نیافتاده باشه و اکانت بده بهت

signul

Registered User
لایک‌ها
938
یه مپ خیلی خیلی افتضاح الان دارم
داشتم مپ میساختم حال نداشتم نصفه ول کردم و بیخیال شدم تا آخر شب دوباره اوکی کنم
هر کسی اتک میزنه همش 30 تا اکسیر و گلد میگیره و دارک اصلا نمیبره
اینقدر مپش مسخره ست فکر کنم طرف شوکه میشه بیخیال میشه ها :))
در ضمن این سایتمم سر بزن بازدیدش بره بالا
http://clash-of-clans-tools.ir/
لامصب سایت های مردم عین همین مال منه بلکه خیلی هم ضعیف تر
کلی ملت میریزن توش نظر میزارن و بحث میکنن و ...
تازه مال من هم آپدیت تر و بروز تره ولی اصلا توجه ای نمیکنن
مهره ی مار دارن نمیدونم یه چیزی هست این وسط
والا داش سعید من یه بار سایتتو باز کردم از بس پاپ آپ باز شد بستمش دیگه هم نرفتم سمتش اعصاب آدم خراب می شه جرات نمی کنی کلیک کنی یهو سیستم منفجر می شه :D کمتر کن این پاپ آپ رو

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
والا داش سعید من یه بار سایتتو باز کردم از بس پاپ آپ باز شد بستمش دیگه هم نرفتم سمتش اعصاب آدم خراب می شه جرات نمی کنی کلیک کنی یهو سیستم منفجر می شه :D کمتر کن این پاپ آپ رو
اومدیو نسازی ها
این که اینطوری نیست که
اون یکی اونطوریه :دی
مطلب میزنم کاملاااااااااااااا اختصاصی = (جناب خان : رامممبد برای تک تکه دقایق تابستونم برنامه دارما) = یعنی تک تک مطالب سایت از ریز تا درشتش تماماااااااا همه ش تایپ شده و تماما اصول سئو تا اونجایی که میدونستم رعایت کردم.
----------------
والا الان سایت زدن خیلی ریسکیه
به دو دلیل میتونی سایت بزنی
1- سایت آینده دار = که کلش آف کلنز مقطعی هستش و بعدش احتمالا بعد از یک سال دیگه اصلا کسی طرفش نمیره (اول کلش آف کلنز خیل خیلی طرفدار داشت و اصلا ترکونده بود الان یکمی کم شده طرفداراش و زیاد خسته کننده شده و زیاد از بازدید خبری نیست) )
2- سایت مقطعی که الان کلش آف کلنز جزو همین دسته است.
پس تا میتوانی از این مقطع استفاده ببر.
---------------
البته یکی از سایت ها پاپ اپ روش هست. اون یکی هم که هستش زیاد اذیت نمیشه کاربر
(البته به غیر از تو = تو که سایت به قالب بیتوته هم گیر میدی و ازش ناراضی هستی :دی )
(شوخیه همش :دی)

بالا