behnam500
Registered User
- نوشتهها
- 1,090
- لایکها
- 2,020
دستی کپی میکنه یا افزونه اس ؟
فکر کنم آدمی تا این حد علاف پیدا شه که این مطالبو دستی وارد کنه
دستی کپی میکنه یا افزونه اس ؟
آرهبه هزار
حالا خداییش 100 هزار میدی ؟؟
فکر کنم آدمی تا این حد علاف پیدا شه که این مطالبو دستی وارد کنه
به @mnb1392 نفروش بیا بده به من من 101 هزار می خرم پ.خ بده ))آره
فرستاده شده از GT-I9060Iِ من با Tapatalk
ایپی سرورشو بلاک کن از تو هاست .به هر حال وب رو به فاک عظما داده . اگر می شد یه طوری جلوی این مادر نسکافه ها رو گرفت خیلی خوب می شد
تلگراممو کمپلت آنیستال کردم
راحت شدم
عجب گروه وحشتناکی بود
آره برای همه سوالاتmahmodian135 این عکس خودته عمو ؟
میای باهم دوست بشیم ؟ اسم من بهنامه اسم تو چیه ؟ راستی من یه چند تا کفتر دارم سیگار می کشن . میخوای ببینیشون ؟
لفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشدلفت میدادی چرا انیستال .
میومدی گروه ما یه گروپ توپ حال میکردی .
این شکلکارو چجوری میاریلفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشد
شوما یلخی یلخی ادت کردنلفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشد
پشت سر ما حرف میزنی؟لفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشد
آقا خوبیت نداره تو این ماه مبارک و روز عزیزمشاهده پیوست 829772
اوه یکی از بهترین مدیرای وبلاگ ها بهم پی ام زده :general707::general707::general707::general707:
داشاق عایا کلمه خوبیست؟!!عایا بقیه میدونن چیست؟!لفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشد
http://lmgtfy.com/?q=شکلکارو+چجوری+بیارماین شکلکارو چجوری میاری
آقا خوبیت نداره تو این ماه مبارک و روز عزیز
گناه داره طفلک اذیتش نکنین:general406:
بنده خدا به وبمستری علاقه داره دیگه
نیست که ما پول پارو میکنیم..واسه همین همه جذب این کار میشن
اینجوری :general707::general707::general707:این شکلکارو چجوری میاری
از طریق گذاشتن لینک تو باکس آپلوداین شکلکارو چجوری میاری
عوضش الان باید برم پیش 2 تا روانشناس کلی تست بدم تا به حالت اولیه برگردم. گروه نبود که خونه تیمی بودشوما یلخی یلخی ادت کردن
تو 2 تا گروه دیه باس تست میدادی قبلش
مهرداد ادت کرد؟
پشت سر ما حرف میزنی؟
بگم میشل بیاد؟ :|
یعنی شخم اونا که باید بدونن میدونن!داشاق عایا کلمه خوبیست؟!!عایا بقیه میدونن چیست؟!