behnam500
Registered User
- نوشتهها
- 1,090
- لایکها
- 2,020
دستی کپی میکنه یا افزونه اس ؟
فکر کنم آدمی تا این حد علاف پیدا شه که این مطالبو دستی وارد کنه
دستی کپی میکنه یا افزونه اس ؟
آرهبه هزار
حالا خداییش 100 هزار میدی ؟؟
![]()
فکر کنم آدمی تا این حد علاف پیدا شه که این مطالبو دستی وارد کنه
به @mnb1392 نفروش بیا بده به من من 101 هزار می خرم پ.خ بدهآره
فرستاده شده از GT-I9060Iِ من با Tapatalk
ایپی سرورشو بلاک کن از تو هاست .به هر حال وب رو به فاک عظما داده . اگر می شد یه طوری جلوی این مادر نسکافه ها رو گرفت خیلی خوب می شد
تلگراممو کمپلت آنیستال کردم
راحت شدم
عجب گروه وحشتناکی بود![]()
آره برای همه سوالاتmahmodian135 این عکس خودته عمو ؟
میای باهم دوست بشیم ؟ اسم من بهنامه اسم تو چیه ؟ راستی من یه چند تا کفتر دارم سیگار می کشن . میخوای ببینیشون ؟
لفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشدلفت میدادی چرا انیستال .
میومدی گروه ما یه گروپ توپ حال میکردی .
این شکلکارو چجوری میاریلفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشد![]()
شوما یلخی یلخی ادت کردنلفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشد![]()
پشت سر ما حرف میزنی؟لفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشد![]()
آقا خوبیت نداره تو این ماه مبارک و روز عزیزمشاهده پیوست 829772
اوه یکی از بهترین مدیرای وبلاگ ها بهم پی ام زده :general707::general707::general707::general707:
داشاق عایا کلمه خوبیست؟!!عایا بقیه میدونن چیست؟!لفت نمیدادم تو شک بودم.گروه اینجوری ندیده بودم اسم و عکس گروه تو هر دقیقه 50 بار با انواع اسم و عکس داشاق تعویض میشد![]()
http://lmgtfy.com/?q=شکلکارو+چجوری+بیارماین شکلکارو چجوری میاری
آقا خوبیت نداره تو این ماه مبارک و روز عزیز
گناه داره طفلک اذیتش نکنین:general406:
بنده خدا به وبمستری علاقه داره دیگه
نیست که ما پول پارو میکنیم..واسه همین همه جذب این کار میشن![]()
اینجوری :general707::general707::general707:این شکلکارو چجوری میاری
از طریق گذاشتن لینک تو باکس آپلوداین شکلکارو چجوری میاری
عوضش الان باید برم پیش 2 تا روانشناس کلی تست بدم تا به حالت اولیه برگردم. گروه نبود که خونه تیمی بودشوما یلخی یلخی ادت کردن
تو 2 تا گروه دیه باس تست میدادی قبلش
مهرداد ادت کرد؟
پشت سر ما حرف میزنی؟
بگم میشل بیاد؟ :|
یعنی شخم اونا که باید بدونن میدونن!داشاق عایا کلمه خوبیست؟!!عایا بقیه میدونن چیست؟!