نه دیگه منظورم اینه که مثلا یه وبلاگ داری میخوایی همین رو بکنی سایتاینجوری که هنوز وبلاگ
منظورش تبدیل وبلاگ به وبسایت اگر اشتباه نکنم
بعضی ها مثل رزبلاگ مثلا فکر کنم میشه وبلاگشو تغییر بدی به سایت (بعد از همون پنل رزبلاگ سایت رو بروزرسانی میکنی)
نه دیگه منظورم اینه که مثلا یه وبلاگ داری میخوایی همین رو بکنی سایتاینجوری که هنوز وبلاگ
منظورش تبدیل وبلاگ به وبسایت اگر اشتباه نکنم
چرا وبلاگ دهی؟امکانات محدود ، سیستم ضعیف ، ...نه دیگه منظورم اینه که مثلا یه وبلاگ داری میخوایی همین رو بکنی سایت
بعضی ها مثل رزبلاگ مثلا فکر کنم میشه وبلاگشو تغییر بدی به سایت (بعد از همون پنل رزبلاگ سایت رو بروزرسانی میکنی)
این چیزی که میگی وبلاگ هنوز خودت داری میگی از طریق پنل وبلاگدهی بروز میشه پس هنوز متصل هست به وبلاگدهینه دیگه منظورم اینه که مثلا یه وبلاگ داری میخوایی همین رو بکنی سایت
چرا وبلاگ دهی؟امکانات محدود ، سیستم ضعیف ، ...
برو همون سایت بزن که بهتره ولی در کل تا اون جایی که می دونم همه ی وبلاگ دهی ها میشه بهشون دامین متصل کرد و وبلاگت از رو دامین بالا میاد از طریق کنترل پنل وبلاگ هم مطلب می زنی
اصلا بزارید جور دیگه بگماین چیزی که میگی وبلاگ هنوز خودت داری میگی از طریق پنل وبلاگدهی بروز میشه پس هنوز متصل هست به وبلاگدهی
و فقط یه دامین روش ست شده
( همین ست دامین رو هم بهش میگن تبدیل وبلاگ به وبسایت :general710: در حالی که وبسایت هاست مجزا داره )
بیاناصلا بزارید جور دیگه بگم
میشه میخوام هاست نیاز نداشته باشه و از طریق همون وبلاگ بروزرسانی ها انجام بشه (البته خودتون هم گفتید باید دومین روش ست کنیم)
-----------
کدوم وبلاگدهی ایندکس و ... خوبی داره؟ بیان (که باید کلی هزینه کنی برای امکاناتش) یا (رزبلاگ؟)
فکر کنم یه 100 تومن خرج داشته باشه اولشبیان
سئوش بین سرویس ها بلاگدهی بنظرم عالی نسبت به بقیه
هاست برنزی نت افراز سالانه 50 تومنه بگیر یه سایت بزن :|فکر کنم یه 100 تومن خرج داشته باشه اولش
چون باید کلی چیز میز ازش بخری از امکان قرار دادن کد جاوا بگیر تااااااااااااااااااااا قرار دادن کلمه کلیدی و ...
لازم نیست که همرو بخری :|فکر کنم یه 100 تومن خرج داشته باشه اولش
چون باید کلی چیز میز ازش بخری از امکان قرار دادن کد جاوا بگیر تااااااااااااااااااااا قرار دادن کلمه کلیدی و ...
یکی از دلایلش اینه که منابع سرور بیش از حد مصرف میشههاست برنزی نت افراز سالانه 50 تومنه بگیر یه سایت بزن :|
دوستان دلیل ارور 500 Internal Server Error چی هست؟ هر از چندگاهی این ارور ظاهر میشه
لازم نیست که همرو بخری :|
یه دامین + جاوا + 2000 تا برچسب + اگر خواستی برا هر پست بیشتر از ده تا تگ بزنی هم هست
اینا هم فک کنم چهل تومنی بشن
اینو یادم رف بگمخب چه کاریه
سایت که راحت تره
یه دامین میخری 4 تومن
یه هاست 6 ماهه نت افراز هم میشه 29 تومن..
کلا با 33 تومن میشه یه سایت و بدون محدودیت و ... ساخت
تا سایت بیاد بالا خیلی کار میبرهاینو یادم رف بگم
یه اسکریپت خبرخوان هم روش نصب میکنی
خودش پست میزنه و زحمات بقیه رو به گاج میده:general208:
نزنی بهترهدوستان
بنظرتون تاپیک فروش کارت بازی (پاسور) :general707:تو پی تی بزنم میخرن عایا؟؟
بعد پست داخل پاکت رو بررسی میکنه چون تا حالا مرسوله ارسال نکردم :general707:
موافقم بیان خیلی ایندکسش سریعتا سایت بیاد بالا خیلی کار میبره
ولی بلاگ بیان رو اولین پستی که بزنی سریعا ایندکس میشه و تازه میاد جو نتایج اولیه هم
آره میخرندوستان
جنسش بستگی به پولی که طرف میده داره از هشت هزاری میتونم گیر بیارم تا 300 400آره میخرن
یکیش من ...
البته باید جنسش خوب و تضمینی باشه ها !!!
پست هم بررسی نمیکنه ...
فقط خوب باید بسته بندی بکنی ...
از سوپری محلتون کمی کارتون و جعبه بگیر ، بزار لا اونا ، از روش هم با اون چسب نواری پهنا مثل یه مومیایی کامل بپوشونش ...
پست که سهله ، خودت هم دیگه نمیتونی بازش کنی
دقیقا هاستم کلود لینوکسهیکی از دلایلش اینه که منابع سرور بیش از حد مصرف میشه
ارور 500
میده
بیشتر تو هاست های کلود لینوکس این اتفاق میوفته
دوستان