همون کد رو بعد از این خط بذارمن از 1admin و seomoz پرسیدم گفتن فرقی نمی کنه اگه ریدایرکت 301 بشه
هیچ تفاوتی بین لینک شدن به هر کدوم از دامین ها نیست ولی خوب گفتن بهتره به اون دامین اصلی (جدید) لینک داده شه
پ.ن: اون کد بود که گفتی کل لینک ها رو هم به دامین جدید ریدایرکت 301 می کنه اونو هم بی زحمت بفرس
فک کنم سرور جدا دارناین هک کلش که میفروشن واقعا کار میکنه؟! (برای انلاین )
داخل وبمستر تولز رو نگاه کن ببین چقدر not fund برات زده .سلام دوستان
من یه هفته است موضوع وبمو کلا عوض کردم و همه مطالب و صفحاتشو پاک کردم و دارم رو یه موضوع جدید کار میکنم و کلی هم پست گذاشتم ولی نمیدونم چرا ایندکس هام هیچ تغیری نمیکنه از همون یه هفته قبل تاحالا هیچیش عوش نشد با همون عنوان ها با همون مطالب سایتم تو گوگل ایندکسه انگار نتایجم تو گوگل یخ زده. :general107:
مشکلی از بابت تغییر دامنه وجود نداره ، و امکان پذیره ، کمی در موردش تو نت تحقیق کنید اطلاعات خوبی گیرتون میادمطالب و بازدید چی میشه ؟؟ کلا قدرت این دامین منتقل میشه یه دامین جدید ؟؟
راه دیگه ای نیس ؟؟
0داخل وبمستر تولز رو نگاه کن ببین چقدر not fund برات زده .
:android13::android13::android13::android13:
ایول بر شما و میلاد من که میام همیشه:android13::android13::android13::android13:
به دعوت میلاد جان ، بازم محتات شدیم ، سر میزنم اما کم پست میزارم
تو هم بیا با هم زیاد محتات شیم :android30::android30:
دوستان یه نکته می گم به هیچ وجه از سایت یوگیگ سرویس نگرید که علاوه بر بی کیفیت بودن بسیار دزد هم هستند
بنده یه سرویس ازشون گرفتم سی پی یوی سایت من از85 درصد پایین تر نمی یومد رم هم که فول بود / امروز بیش از 1750 ای پی به صفحه لاگین سایت حمله بروت فورس و پسورد ریکاوری انجام داده بودن که فایروال شون(خدا می دونه دارن یا اونم ندارن خخخ)
هیچ ... نخورد و اگر پلاگین امنیتی نصب شده توسط خودم نبود سایت به گاج رفته بود.
موقع در خواست بازگشت وجه در کمال وقاحت موقع بازگشت وجه 30 درصد از هزینه بازگشت وجه رو کم کردن به این دلیل که طبق قانون مشکل از سمت اونا نبوده در صورتی که همچین قانونی اصلا رو سایت نیست و کاملا ساخته ی ذهن ...شون هست
و رو سایت نوشته بازگشت کامل وجه تا هفت روز
هنوز می ده:general705: اون موقع مفتی می داد الان پولی هم اضافه کرده ولی هر دوتاش یه :general502::general505:این همونی نیس که 3-4 سال پیش هاست رایگان میداد ؟
عجب. عذاب وجدان گرفتم از اینکه بهت پیشنهادش کردمدوستان یه نکته می گم به هیچ وجه از سایت یوگیگ سرویس نگرید که علاوه بر بی کیفیت بودن بسیار دزد هم هستند
بنده یه سرویس ازشون گرفتم سی پی یوی سایت من از85 درصد پایین تر نمی یومد رم هم که فول بود / امروز بیش از 1750 ای پی به صفحه لاگین سایت حمله بروت فورس و پسورد ریکاوری انجام داده بودن که فایروال شون(خدا می دونه دارن یا اونم ندارن خخخ)
هیچ ... نخورد و اگر پلاگین امنیتی نصب شده توسط خودم نبود سایت به گاج رفته بود.
موقع در خواست بازگشت وجه در کمال وقاحت موقع بازگشت وجه 30 درصد از هزینه بازگشت وجه رو کم کردن به این دلیل که طبق قانون مشکل از سمت اونا نبوده در صورتی که همچین قانونی اصلا رو سایت نیست و کاملا ساخته ی ذهن ...شون هست
و رو سایت نوشته بازگشت کامل وجه تا هفت روز
بیخیال ادم بیاد از این مسائل سرش بیاد تا چم و خم کار دستش بیاد حالا 4 تومن هم خوردن خوردن باو من روز 8 تومن شارژ اضافه می خرم :دیعجب. عذاب وجدان گرفتم از اینکه بهت پیشنهادش کردم
ولی خب یه موضوع دیگه هم هست
احتمالا سایتت بهینه نیس که مصرفت اینقدر بالاست وگرنه ماله منو ببین با 60 70 تا آنلاین
راسی این پلاگین های امنیتی هم خیلی مصرف رو میبره بالا تازه خود وردپرسم که مصرفش فوله