این واسه سال 93 بودتا وقتی اینجوری بسوزونی معلومه کسی نمیخره لباس تنتم باس بفروشی:general510::general507:
سال 94 قول داده نسوزونه
این واسه سال 93 بودتا وقتی اینجوری بسوزونی معلومه کسی نمیخره لباس تنتم باس بفروشی:general510::general507:
تا وقتی اینجوری بسوزونی معلومه کسی نمیخره لباس تنتم باس بفروشی:general510::general507:
0.9 %رفقا از بازدیدکنندگان سایتاتون چند درصد رزولوشن 1024*768 دارن؟
Sent from my HTC One max using Tapatalk 2
کلاس چندمی؟سلام
کسی اینجا کارت ویزیت طراحی میکنه ؟
سوتی دادم به معلممون گفتم کارت دارم گفت بیار بده برای سایتم میخوام alinik.ir
طبق صحبتای قبلم با ایشون.حدود 20 سالشونه چجوری معلم شدن؟یوزرشونم شاپریز یه همچین چیزیه تو پرشین تولز.و همکار حاج lerndl هستن(تو یاهو خودش معرفی کرد(احتمالا اقوام) : ))) اگه سایته خودته پس با همون یوزر شاپریز بیا دیگه.سلام
کسی اینجا کارت ویزیت طراحی میکنه ؟
سوتی دادم به معلممون گفتم کارت دارم گفت بیار بده برای سایتم میخوام alinik.ir
پسته مسته چی داری؟@afshin313 : عکسو عوض کردم تا خیالت راحت بشه ))))
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-انواع-پسته-درجه-یک.672238/پسته مسته چی داری؟
تاپیک داری؟
اول دبستانم هنوز داریم الفبارو یاد میگیریمکلاس چندمی؟
یادش بخیر زمون ما این کتاب های بخوانیم و بنویسیم نبود. شما الان همونا رو داری میخونی یا دوباره عوضش کردن؟
کلا نافتو با دروغ بریدن :| من با تو صحبت کردم؟ شعر میگی چرا من 4 ساله اصلا یاهو نرفتمطبق صحبتای قبلم با ایشون.حدود 20 سالشونه چجوری معلم شدن؟یوزرشونم شاپریز یه همچین چیزیه تو پرشین تولز.و همکار حاج lerndl هستن(تو یاهو خودش معرفی کرد(احتمالا اقوام) : ))) اگه سایته خودته پس با همون یوزر شاپریز بیا دیگه.
حالا لازم باشه اسکرین شات میدم از چتمون.اول دبستانم هنوز داریم الفبارو یاد میگیریم
شما هنوز از مهد کودک در نیومدی بیرون ؟ بیا بیرون خیلی خوبه نمون اونجا :-j
کلا نافتو با دروغ بریدن :| من با تو صحبت کردم؟ شعر میگی چرا من 4 ساله اصلا یاهو نرفتم
من امسال پیشم و میخوام کنکور بدم معلم کجا بود !
این چیزا هم که میگی نفهمیدم من یه یوزر دیگه دارم تو اینجا alireza.nk که به اسم خودمه ولی برای کارای دیگه استفاده میکنم
خدا نکنه اقوام learndl باشم منو نچسبون به اون :| اون فقط حال میده باهاش رفیق بشی سیستماشو بپیچونی اونجاش بسوزه
lk
من ایمیلشو دارم میخوام بفرستم چکار کنم؟
:|حالا لازم باشه اسکرین شات میدم از چتمون.
اون سری به عنوان خریدار با یه ایدی دیگه اومدم به لرن دی ال پیام دادم گفت بیا به علی رضا پیام بده همکارمه : ))))
دامنه هایی که باهم گزاشته بودید واسه فروش مثه شللنگو ازین چرتو پرتا هم هنوز هستن. : )))) سایت گوگولیو اینام هست.
یادته میگفتی من نابغه ام و تیز هوشان میرم؟یا اون ۲تا عکس اتلیه ای که انداخته بودیو میگفتی مدل ام : )))
خلاصه که چیزی پنهون نیس.
خوشحالم میبینم با ادب شدی . :*
کله بز؟این یوزر @rizak یوزر دوم @learndl که بن شده الان.
در ثانی @afshin313 کله ات رو کی میای ببری .. ؟ بیا تو پ.خ جواب بده کارت دارم.
تا فایر فاکس هست زندگی باید کرد.دوستان مرورگری سراغ دارید که این شرایط رو داشته باشه :
1. موتور webkit نباشه (opera و chrome )
2. ظاهرش مثل کروم باشه
3. افزونه های ضروری مثل ادبلاک رو داشته باشه.
الان دارم opera beta رو دانلود میکنم، سر و کله زدن با این مرورگرا گخ منو مایید :|