Hamidreza23
Registered User
همونی هست که من معرفی کردم؟یه طراح تو فروم کار ما رو گرفته دو روزه باید تحویل میداده هنوز نداده. پی ام هم درست جواب نمیده. چکنم؟
Sent from my HTC One max using Tapatalk 2
همونی هست که من معرفی کردم؟یه طراح تو فروم کار ما رو گرفته دو روزه باید تحویل میداده هنوز نداده. پی ام هم درست جواب نمیده. چکنم؟
قیمت صندلش دوباره قیمت کفشای ماس :|کفش آورده 1 میلیون تومن
من که آخرین کفشسی که خریدم 45 تومنه این آخرین بازدیدم از صفحه کفش هاش بود
:general210:7؟؟؟جی تی آی 7 حجمش چقدره؟
آره!همونی هست که من معرفی کردم؟
هنوز نسل اونایی که به GTA V میگن 7 منقرض نشده:general711::general210:7؟؟؟
اگه 5 سال دیگه 6 رو بدن بیرون شاید بتونی همین سوال رو سال 2025 بپرسی..
کاراش عالیه اما دیر تحویل میده ، من احتمال میدم حدود 7 روز دیگه کارت آماده باشهآره!
همونی ک @behnamy گفت رو بزار اول فایل اوکی هستدوستان یه اسکریپت تگ گذاری رو فایل موزیک هست جدیدا نمی دونم چه مرگش شده همش ارور
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\music\index.php on line 60
می ده کسی نمی دونه علتش چیه؟
ی چند روزه درگیره با یکی از بچه های همین فروم، مشکلش حل شد امروز. احتمالا همین روزا تحویل میدهیه طراح تو فروم کار ما رو گرفته دو روزه باید تحویل میداده هنوز نداده. پی ام هم درست جواب نمیده. چکنم؟
برای ارسال پنل ایمیل مارکتینگ بگیرکسی نبود :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208: به من بگه چجوری ایمیل گروهی انبوه ارسال کنم که به اینباکس برهههههههههههههههههههههه
چت روم کردیا اینجا رو :general304:یکی زنگ زده میگه آقای فلانی
میگم بله بفرمایید
میگه هیچی سایتت رو هویز گرفتم شماره تو برداشتم زنگ زدم همینطوری گفتم یکم شاد شیم
بعدشم قطع کرد :|
:|
کجا من اصلا حرف زدم؟چت روم کردیا اینجا رو :general304:
:general107:
یه جایی خوندم باید تموم سایت مپ ها رو وارد کنی!سلام دوستان
بعد ثبت سایت تو گوگل وبمستر اگه نقشه سایتت یه چیزی مثل وبلاگ های رزبلاگ یعنی اینجوری باشه reports.rozblog.com/sitemap.xml که توش http://reports.rozblog.com/sitemap/post.xml هم باشه یعنی برای برچسب و پست و اینا سایت مپ داشته باشه.
فقط ثبت کردن نقشه سایت اصلی یعنی http://reports.rozblog.com/sitemap.xml کافیه یا همه سایت مپ ها رو باید ثبت کرد؟
هنگ کردن ها بخاطر گرمای بی سابقه هواس خمیر سیلیکون بخر بریز تو کامپیوترفایرفاکس هم تب زیاد باز میکنم هنگ میکنه + ظاهرش رو میبینم یاد قدیم میفتم.
جای کدهای بنرتو تغییر بده.یه بنر میخوام بزارم رو سایت
بنر گوشه ای هستش
بعدش این بنر روی منو قرار میگیره ولی لینک منو میاد روی بنر
یعنی بنر روی ناوبر قرار میگیره ولی لینک های روی ناوبر میاد روی بنر
نمیدونم چیکارش کنم
کسی میدونه؟
جای کدهای بنرتو تغییر بده.
ببر بعد آخرین /div صفحه
آدرس سایت؟گذاشتم ولی تغییری نکرد