احتمال اش به همون اندازه ای هست که من و تیلور سوئیف بخواهیم سر یک قرار بریم .یعنی امیدی هست بعد توافق ادسنس و پی پال برای ایران باز شه؟
میدونم ولی خب میگن باید همه تحریما برداشته شه یا لغو میشه :android09:تحریمای هسته ای رو میخوان بردارن باو اینقد خوشحال نباشید.
حقوق بشر
حمایت از تروریست
و....
مونده حالا
برای دامنه های معمولی که نیازی به ارسال مدارک نیساخه چه طوری اسکن کارت ملی رو فیک بزنم؟فتوشاپ؟
منظورم از مدارک اینه که وقتی دامین رو ثبت می کنم می گه مدارک ارسال کن انوقت باید حساب رو تایید کنم یعنی باید اکسن کارت ملی و ... بفرستم که اگر با مشخصات فیک یوزر بسازم اونجا کارم گیر می کنه در هر صورت باز کارم درست نمیشه
.in خوبه سالی 10 تومنه همینو می گیرم ادامه می دم
همه ش نهمیدونم ولی خب میگن باید همه تحریما برداشته شه یا لغو میشه :android09:
وب هاستینگ تاک اگر که یک روزی بخواید تبلیغات رو ادامه ندید براتون خیلی بد میشه بهتره باهاشون شروع نکنید.کسی تجربه تبلیغات در پرشین تولز، شاپ کیپر و وب هاستینگ تاک داشته؟
کدام بازدهی مناسبی دارند؟
تحریمای هسته ای رو میخوان بردارن باو اینقد خوشحال نباشید.
حقوق بشر
حمایت از تروریست
و....
مونده حالا
تخریب میکنن؟وب هاستینگ تاک اگر که یک روزی بخواید تبلیغات رو ادامه ندید براتون خیلی بد میشه بهتره باهاشون شروع نکنید.
قـطـعـاْ ! بـی شــکــــ!تخریب میکنن؟
دامین جدیدم رو که خودت خبر داری ، دات ای ارش رو وقتی می خوام ثبت کنم می گه مدارک بفرستبرای دامنه های معمولی که نیازی به ارسال مدارک نیس
بعضی دامنه ها که ممکنه ازشون سوء استفاده بشه رو خودشون میگن مدرک بفرستید
مگه تو دامنه که ثبت میکنی براشون مدارک میفرستی؟
من تا حالا 40 50 تا دامنه ثبت کردم فقط یه دونه شو تایید نکردن و گفتن مدرک بفرست
چقدر سریع فیلتر شد دامینتون :|دامین جدیدم رو که خودت خبر داری ، دات ای ارش رو وقتی می خوام ثبت کنم می گه مدارک بفرست
نه دامین های دیگه ثبت می کنم مشکلی نداره مدرک هم نمی خواد
والا بگم چی خودم هنوز تو شوکم:general410:چقدر سریع فیلتر شد دامینتون :|
اگر تعداد ثبتی بالایی دارید پیشنهاد میکنم نمایندگی بگیرید. هر آفری هم از طرف رجیسترار برای دامنه ها بیاد برای نماینده ها هم فعال میکنیم...
داره میپزهعفشین کله پاچ رو زدی بر بدن ؟ :general606:
برای نمایندگان ما 11900 هست...والا بگم چی خودم هنوز تو شوکم:general410:
چرا اختلاف قیمت دامین .in شما با سایت های دیگه خیلی زیاده مثلا بعضی سایت ها 11 تومن هست شما 30 تومن :| ؟
عجبدامین جدیدم رو که خودت خبر داری ، دات ای ارش رو وقتی می خوام ثبت کنم می گه مدارک بفرست
نه دامین های دیگه ثبت می کنم مشکلی نداره مدرک هم نمی خواد