- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
ببین چی پیدا کردم :general106:
دوسته دوستم 12 سالشه 2 تا شوکر داره چند تا اشک آور :general304:
دوسته دوستم 12 سالشه 2 تا شوکر داره چند تا اشک آور :general304:
ولی خودمونیم مسعود فاطمی امون نمی داد اون یکی حرف بزنه :|برنامشون شبیه برنامه های ایرانی نبود.
هر شبکه ای میزنیم نشستن دور هم دارن از هم تعریف میکنن
سایت این مسعو فاطمی همین کافه فناوریه؟ولی خودمونیم مسعود فاطمی امون نمی داد اون یکی حرف بزنه :|
از اون سوال می پرسید بازم جواب می داد در کل بخش اول یک طرفه بود و بار علمی هم که هیچ کدوم از بحث ها نداشت صرفا توضیح خالی بود
1admin.irسایت این مسعو فاطمی همین کافه فناوریه؟
اینکه اصن رنک الکسای ایران هم نداره. سئوی معکوس کرده رو سایتش؟
http://1admin.ir/سایت این مسعو فاطمی همین کافه فناوریه؟
اینکه اصن رنک الکسای ایران هم نداره. سئوی معکوس کرده رو سایتش؟
آهانhttp://1admin.ir/
سایتش اینه
از لحاظ علمی مطالبش مفیده بنظرم اگر بخونی خیلی خوبه برا من که مفید بوده
صد در صد اینا اصول پایه هستن و کار سختی نیست نوشتن ایناآهان
آره اینو دیدم قبلا
ولی اینا کاره شاقی نمیکن. میرن از سایت ها و وبلاگ های خارجی مطلب ترجمه میکنن
ولی روش های Priv8 که باهاش سایت ها رو تو نتایج جا به جا میکنن رو هیچ وقت برای ملت نمیگن
در کل خوندن مطالب اینجور سایت ها برای فهم اصول سئو خوبه ولی همیشه سعی کن دنبال همون قانون های نانوشته باشی
اون روشها همون میون بر هایی هستن که هزینه های بالایی هم که گرفته میشه برای همین هاست
وگرنه گذاشتن آلت برای عکس و متا تگ برای سایتو که دیگه الان همه بلدن
SELECT * FROM `tablename` order by likes limit 10@aalireza439 , @l3est, @mohsenshahbazi و @بقیه دوستان
دوستان تو دیتابیس یه تیبلی دارم که اطلاعات چند پست رو توش دارم.
هر پست یه چیزی به نام likes داره الان میخوام 10 پستی که بیشترین لایک دارن رو بگیرم؟
کد sql ـش چجوری میشه؟
باتشکر من زیاد از sql حالیم نیست
اطلاعات دیتابیس و اسم جدول رو بذار تا کدشو بهت بدیم@aalireza439 , @l3est, @mohsenshahbazi و @بقیه دوستان
هر پست یه چیزی به نام likes داره الان میخوام 10 پستی که بیشترین لایک دارن رو بگیرم؟
کد sql ـش چجوری میشه؟
آبتين تا حالا موردي نداشته البته واسه من !دوستان هاست کجا رو پیشنهاد میدید؟
می خوام چنتا سایت روی یک هاست باشه. بازدید زیادی ندارند زیر 5000 ولی حجیم هستن.
به جز نت افراز.
جدول لایک بصورت عددی هس؟ یا اینکه ...؟@aalireza439 , @l3est, @mohsenshahbazi و @بقیه دوستان
کد sql ـش چجوری میشه؟
SELECT * FROM `Table` ORDER BY `Table`.`Like_Column` DESC LIMIT 20
با این کد میخوای هک کنی بنده خدا رو ؟ حجالت بکشکد:SELECT * FROM `Table` ORDER BY `Table`.`Like_Columns` DESC LIMIT 20
شما میتونی ی Vps ویندوز بگیری، بعنوان هاست دانلود کانفیگش کنیدسلام دوستان، شرمنده اگه سوالم مرتبت نیست، برای هاست دانلود کدوم شرکت رو پیشنهاد میدین؟ در ضمن کنار هاست دانلود باید یه VPS هم بگیرم برای انتقال فایل، خودم بیشتر به می هاست و میهن وب هاست فک میکنم ، میهن وب هاست یه خورده قیمتاش بالاست، در مورد می هاست هم زیاد اطلاعات ندارم.
یه سوال دیگه هم داشتم، برای فروش فایل اسکریپتی هست که بتونه به طور خودکار روی پوشه های هاست دانلود رمز بزاره و بعد از پرداخت موفق رمز رو در اختیار مشتری قرار بده و بشه تعداد دانلود و زمان مثلا یک روز یا یک هفته برای دانلود تعیین کرد یا حالت دیگه این که به طور دستی برای هر پوشه تعداد زیادی یوزر و پسورد توی فایل .htaccess تعریف کنیم و وظیفه این اسکریپت این باشه که از زمانی که رمز برای بار اول استفاده شد براش انقضای مثلا یک هفته ای و تعداد دانلود خاصی در نظر بگیره.
پلاگین edd هست اما چون فایلام حجمشون بالاست نمیشه از حالت لینک موقتی استفاده کرد.
ممنون میشم کمک کنین ، هر چی سرچ کردم به جایی نرسیدم، سپاس
تو ی ربع پیش با من خدافظی کردیابا این کد میخوای هک کنی بنده خدا رو ؟ حجالت بکش
شما میتونی ی Vps ویندوز بگیری، بعنوان هاست دانلود کانفیگش کنید
انتقال فایل و مدیریتش هم راحته
برای مورد رمز گذاری، شما میتونی لینک ها موقت با php (یا حتی زبان های دیگه) اوکی کنید، بطور مثال مثل همین edd ک لینک های هش شده و با انقضاء تولید میکنه
این اموزش هم کمکتون میکنه: http://webgoo.ir/163/ایجاد-لینک-دانلود-مدت-دار-با-php-و-mysql
حل شد ؟@aalireza439 , @l3est, @mohsenshahbazi و @بقیه دوستان
کد sql ـش چجوری میشه؟