مثل پراید میمونه
جایزه 541635464635465456 میلیونی واسه هر کی بتونه :android30:حالا من چطوري به پشتيبان مخابرات حالي كنم كه پورت 2222 و 2223 چي هست
27000 تـومان
یاسل گذاشته 40,000 تومن. با پورسانت کمتر27000 تـومان
ببین چه قیمتیم گذاشته :general208:
IDN؟ابزاری برای چک کردن بک لینک سایت هایی که ادرسشون فارسی هستش سراغ ندارید ؟
بیای اینجا خود به خود فاز ریپورتری بهت دست میده ، در این حد که الان خودتم سایت خودت رو گزارش میدیفک نکنم اینجا دیگه ریپورتر داشته باشه!!!
من از این yon.ir/MKvP استفاده میکنم نسبت به قیمتش خیلی عالیه.دوستان vps ایران و غیر ایران چه سایتی رو پیشنهاد میکنید قیمتشم مناسب باشه وین 7
|: سعی کنیم توی فضای رقابت سالم فعالیت کنیم.بیای اینجا خود به خود فاز ریپورتری بهت دست میده ، در این حد که الان خودتم سایت خودت رو گزارش میدی
دوستان هاست دانلود از می هاست تایید میشه؟
سوال دیگه: برای وی پی اس از دو جا اکانت تست گرفتم ولی تصویر واسم بریده بریده و افتضاح میاد، ممکنه به آی اس پی مربوط باشه؟ (های وب سرعت ۲۵۶ ، سرعت دانلود تا ۲۷۰-۲۸۰ کیلوبایت )
راستش از نظر فنی زیاد وارد نیستم و... به دردسرش نمی ارزه( البته برای من) - وی پی اس رو برای انتقال فایل به هاست دانلود میخواماز همون وی پی اس بعنوان هاست دانلود استفاده کنی راحت تره .
می هاست اسمشو نشنیدم .
منم برا بار اولین داشتم میگشتم دیدمنمیدونم قسمت چندمش بود ولی فک کنم تازه شروع کرده.
برنامه خوبی بود امیدوارم ادامه پیدا کنه و بهتر بشه
مجید باحال بود..موافقم..الان نشستم این برنامه ساعت 19 شبکه 4 رو دیدم از کچله بیشتر خوشم اومد تا صحبت های بخش اول(سئو)
یادش بخیر چن سال پیشم یه برنامه تکنولوژی و اینا بود اسمش صفر ویک بودبرنامشون شبیه برنامه های ایرانی نبود.
هر شبکه ای میزنیم نشستن دور هم دارن از هم تعریف میکنن
همیشه میده..از کی تا حالا نت افراز پیامک میده میگه سرویستو تمدید کن ؟ :دی
سرویس های پایین داشتیم که اس ام اس نمیدادین حالا که سرویس های گرون رو گرفتیم پیامک میدین؟ تبعیض آخه ؟ :دی
======= خوشم اومد که پیامک اطلاع رسانی دادن =======
فکر کنم پرشین بلاگ اینطوری باشه قبلا هم امتحان کردم نمیشد
البته یه جای دیگه هم امتحان کردم نمیشد (فکر کنم کلا سیستم ها بلاگدهی نمیشن)
عهمنم برا بار اولین داشتم میگشتم دیدم
مجید باحال بود..موافقم..
یادش بخیر چن سال پیشم یه برنامه تکنولوژی و اینا بود اسمش صفر ویک بود
یکی از چیزایی که ازشون یاد گرفتم OST رو بذارم اخر هر گیمی که میخوام
Sound track هاشو میاره
همیشه میده..
پ.ن : داریم همچین چیزی ؟!؟!! :
http://pop-music.ir/آهنگ-جدید-امیر-تتلو-بنام-دوست-ندارم