من از می هاست یه هاست کم حجم گرفتم خیلی کیفیتش پایینه .سرویس های دیگشو نمی دونم چطوریهدوستان لطفا راهنمایی کنین هاست دانلود از کجا بگیرم، چن روزه دارم تحقیق میکنم فقط به می هاست رسیدم.
کارم گیره لطفا نظر بدین. سپاس
از نت افراز بگیردوستان لطفا راهنمایی کنین هاست دانلود از کجا بگیرم، چن روزه دارم تحقیق میکنم فقط به می هاست رسیدم.
شما مطمئنی نت افراز هاست دانلود داره؟ با این که میدونستم نداره باز هم رفتم توی سایت چیزی نبود.از نت افراز بگیر
در حال حاضر سرویس های دانلود شرکت نت افراز به شرح زیر می باشد:
سرویس دانلود 1
فضا: 30GB
پهنای باند: 2TB
قیمت ماهانه: 23,000 تومان
--------------------------------------------------
سرویس دانلود 2
فضا: 60GB
پهنای باند: 5TB
قیمت ماهانه: 42,000 تومان
--------------------------------------------------
سرویس دانلود 3
فضا: 120GB
پهنای باند: 10TB
قیمت ماهانه: 89,000 تومان
ثبت نام کنید و تیکت بدینشما مطمئنی نت افراز هاست دانلود داره؟ با این که میدونستم نداره باز هم رفتم توی سایت چیزی نبود.
وبمسترای اینجا به جز هاست دی ال از کجا هاست دانلود میگیرن؟ میهن وب هاست چون دیتابیس نمیده نمیرم سراغش
دوستان منتظرم. سپاس
ممنون از شما، بله درست میفرمایین وی پی اس برای وبگردی نیست و منم برای نمیخوام ولی برای دانلود فایل از جاهای مختلف نیاز به مرورگر دارم و اگه تا این حد کند باشه هم تقریبا نیمشه ازش استفاده کرد. ۱۶ بیت که سهله با دستکاری فایل کانکشن روی ۸ بیت هم گذاشتم بازم تغییر خاصی نکرد. اون مورد دوم رو هم انجام دادم... تو یکی از سرورا به مدیر مجموعه گفتم رمشو ۱ روز به ۴ گیگ افزایش داد (و سی پی یو) بازم فرقی نکرد، البته اگه واقعا این کارو کرده باشه(توی مشخصات سرور زیاد شده بود ولی درست یا تقلبی بودنشو نمیدونم)ثبت نام کنید و تیکت بدین
برای وی پی اس هم به همین صورته تصاویر بریده بریده نشون داده میشه قرار نیست با وی پی اس وبگردی بکنید.
البته میتونید روی 16bit تنظیم کنید که از نظر کار کردن راحت باشید (موقع وارد کردن ای پی در ریموت دکستاپ گزینه options رو کلیک کنید سر برگ display و قسمت colors رو بزارید روی 16bit یه سرم به سربرگ experience بزنید و میتونید همه چک باکس ها رو بردارید. )
چه شرکت جالبی! اگه هاست دانلود میفروشین خب چرا توی سایت اعلام نمیکنین؟!بلی چون قبلا خودم تیکت زدم پرسیدم اینم جواب شون بود:general601:
مشاهده پیوست 836312
من از سایت XZN هاست دانلود دارم خیلی عالیهدوستان لطفا راهنمایی کنین هاست دانلود از کجا بگیرم، چن روزه دارم تحقیق میکنم فقط به می هاست رسیدم.
قیمتاش خیلی بالاست! ۱۲۰ گیگ ۱۲۰ تومن - شما چه مقدار فضا تهیه کردین از xzn ؟ نت افراز قیمتاش مناسب تره. سپاسمن از سایت XZN هاست دانلود دارم خیلی عالیه
البته دیتابیس در حالت عادی نداره ولی با یه هزینه بیشتر براتون اضافه میکنه
تو این یک سالی هم که داشتم کل داون تایمش در حد 1 ساعت بوده
من هاست 10 گیگ دارم که 10 تومن خودشه + 3 تومن بابت دیتابیسقیمتاش خیلی بالاست! ۱۲۰ گیگ ۱۲۰ تومن - شما چه مقدار فضا تهیه کردین از xzn ؟ نت افراز قیمتاش مناسب تره. سپاس
ابزاری برای چک کردن بک لینک سایت هایی که ادرسشون فارسی هستش سراغ ندارید ؟
منظورتون سایتهایی مثل www.گوگل.com ـهِ ؟
دوستان عزیز و محترم
کسی اسکریپت برای سایت های نرخ ارز و طلا نداره ، یا جایی یا کسی که بفروشه رو نمیشناسین !؟
ارزون میخوام باشه وضع مالی خرابه فوق فوقش مثل خبر خوان 1000 تومنی فرجاد @MihanV
منظورتون سایتهایی مثل www.گوگل.com ـهِ ؟