farshad-fr4
Registered User
شرط بندی هست یجوراییکارشناسی آنلاین ، یا شرط بندی آنلاین ؟
شرط بندی هست یجوراییکارشناسی آنلاین ، یا شرط بندی آنلاین ؟
یه جورایی ، قبل بالا آوردن سایت به دوستان و خانوادت بگو از چه کمپوتی خوشت میادشرط بندی هست یجورایی
حیف کمپوت بدم میاد وگرنه میساختم این سایتو :general306:یه جورایی ، قبل بالا آوردن سایت به دوستان و خانوادت بگو از چه کمپوتی خوشت میاد
شرط بندی در اسلام حرام و در قوانین ما هم که اسلامی هستن غیر مجاز هستش ، مسلماً دیر و زود داره ، اما مطمعن باشن با سایت برخورد میکنن و اون موقع هست که انسان کمپوت لازم میشه :general711:
بشیند یه ایده جدید بالا بیارید ، فکر کنید یه سایت مرتبط قانونی چطور میشه بالا وارد ،
مال من یکی به گاج رفتهسلام دوستان
سرعت اينترنت شمام تنبل شده اين چند روز يا فقط واس ماس ؟؟
به نظرتون تنظيمات افزونه سئو all in seo به صورت پيش فرض بذاريم ما كه بلد نيستيم موردي پيش مياد منظورم اون تيك هاشه ؟؟
وبگذر که قاطی کرده و آمارها بعد از ساعت 24 صفر نمیشه و میره روی روز بعداین وبگذر امروز واقعا قاطی کرده یا سایتای من قاطی کردن ؟!
بازدید من نسبت به روزای قبل 40 درصد افت کردن!
تا حالا انقد بد امار نمیزد!
واسه شما هم همینطوره ؟؟
histatsخوب یه آمار گیر خوب معرفی کنید دوستان
این از طریق وردپرس میفرستهدوستان با این افزونه میشه هر تعداد ایمیل به اعضا فرستاد ؟ اسپم نمیشه ؟
https://wordpress.org/plugins/newsletter/
دلیلش اینه که توی رقابت کم آوردی و تعداد سایت هایی که توی زمینه کاریت تاسیس شدن داره زیاد میشهوبگذر که قاطی کرده و آمارها بعد از ساعت 24 صفر نمیشه و میره روی روز بعد
اما چه بگیم از افت بازدید که واقعا شدید شده و واقعا نمیدونم دلیلش چیه
بازدید افت کرده اما رتبه الکسا زیاد نمیشه و حتی پایینم میاد پس مشخصه بقیه سایتا هم همین وضع رو دارنوبگذر که قاطی کرده و آمارها بعد از ساعت 24 صفر نمیشه و میره روی روز بعد
اما چه بگیم از افت بازدید که واقعا شدید شده و واقعا نمیدونم دلیلش چیه
!؟ سایت برا نمایشگاهشون باشه نه چرا گیر بدن ؟دوستان بنده یکی از اشناهام توی یکی از کشور های عربی نمایشگاه ماشین زده !
ایا میشه یک سایت با یک دامنه دات کام روی یک هاست ایرانی بالا بیارم تحویلشون بدم...
فردا گیر نمیدن !
میخوان براشون سایت عربی فارسی انگلیسی بالا بیارم حالا سوال اینجاست ایا مشکلی وجود نداره ؟؟؟
دوستان با این افزونه میشه هر تعداد ایمیل به اعضا فرستاد ؟ اسپم نمیشه ؟
https://wordpress.org/plugins/newsletter/
خوب عزیز دلم اینجا چیکار میکنی پس؟این از طریق وردپرس میفرسته
وردپرس هم از طریق هاست
هاست هم از طریق سرور
پس بنابر این اگه سرور با ارسال انبوه ایمیل مشکل داشته باشه هاست رو میبنده
دلیلش اینه که توی رقابت کم آوردی و تعداد سایت هایی که توی زمینه کاریت تاسیس شدن داره زیاد میشه
وگرنه هیچ دلیلی برای افت آمار وجود نداره
فکر کنم به این نوع ایندکس میگن مستر ایندکسسلام دوستان چطور میشه وقتی اسم سایت رو سرچ می کنیم نتایج به این صورت نمایش داده بشه؟
آیا تنظیمات خاصی داره یا اینکه وقتی رتبه سایت خوب شد اتوماتیک نتایج اینطوری میشه؟
سلام دوستان چطور میشه وقتی اسم سایت رو سرچ می کنیم نتایج به این صورت نمایش داده بشه؟
آیا تنظیمات خاصی داره یا اینکه وقتی رتبه سایت خوب شد اتوماتیک نتایج اینطوری میشه؟
یه یوزر ادمین توی سایتت بساز و برام پ.خ کنخوب عزیز دلم اینجا چیکار میکنی پس؟
چرا هیچ کمکی در این زمینه از دوستان به ما نمیرسه؟
چرا واقعا باید من کم بیارم با این پیشینه و این همه زحمت؟