فلن که 40روزه واریز نکردهاینجا کسی با ادهگزا کار میکنه؟
واریزیش چطوریه؟
فلن که 40روزه واریز نکردهاینجا کسی با ادهگزا کار میکنه؟
واریزیش چطوریه؟
به خیلی چیزا بستگی دارهبه نظرتون با بازدید روزی 150 - 350 هزار آی پی ، ماهیانه چقدر میشه کسب درآمد کرد ؟
موضوع تخصصیه ، یعنی عمومی نیست و صرفا به بخشی خاص اختصاص داره.به خیلی چیزا بستگی داره
مثلا موضوع سایت و ...
یا مثلا سایتت رو پر تبلیغ بکنی ، یا به خاطر کاربرات خیلی تبلیغ نزاری و و و ....
اگر به تبلیغات کم راضی باشی ... برای هر آی پی حدود 2-3 تومن و یا بیشتر در نظر بگیرموضوع تخصصیه ، یعنی عمومی نیست و صرفا به بخشی خاص اختصاص داره.
تبلیغات هم در حد معمول و میانگین که کاربرو اذیت نکنه ، نه تا خرخره پر از بنر ، نه در حد 4 - 5 تا + تبلیغات متنی متناسب با موضوع
عزیزم قالب های ابزار وردپرس ( wp-tools.ir ) هیچکدوم نه برای خارجیا هستند و نه نال شده و نه کپیاز مزایای نبود کپی رایت همینه دیگه :general707: در بهترین حالت قالب رو می خرن ترجمه می کنه و N بار می فروشن
اکثرا هم که همون نال شده هارو دانلود و ترجمه می کنن بازم N بار می فروشن :general206:
یه سایت فروش قالب بزن جای زیرنویس =)) اسمشم بزار GemTheme.ir :general711:
فک کنم با اسکریپت دایرکتوری فایل بشه ( قسمت دوم سوالت)سلام دوستان
من این اسکریپتو میخوام نصب کنم ولی اخطار میده و نصب نمیشه. اگه تجربه ای دارین لطفا راهنمایی کنین (هاست دانلود-میهن وب هاست)
http://s3.picofile.com/file/8201901268/rapidleech_master_1_.zip.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اسکریپتی نیست که بشه هش فایل های آپلود شده روی سرور رو به دست آورد؟ (برای اطمینان از صحت آپلود)
سپاس
فک کنم با اسکریپت دایرکتوری فایل بشه ( قسمت دوم سوالت)
خوب چی کارش داری؟سلام
من یه وبلاگ بازی آنلاین انگلیسی دارم اولش الکی آپدیتش میکردم ولی الان یهویی بازدید گرفته میخوام بدونم دامنه com بهش وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی گوگل و بقیه متورهای جستجو مشکلی با این قضیه دارن یا نه؟
باور کن توی این تاپیک اکثرا از یه حداقل هایی سر در میارن، حیف که حوصله تایپ کردن زیاد ندارمعزیزم قالب های ابزار وردپرس ( wp-tools.ir ) هیچکدوم نه برای خارجیا هستند و نه نال شده و نه کپی
موفق باشید <3
به اطلاع شما و اون دوست عزیزی که تشکر میکنه ازت عرض کنم موضوع صحبت ما دانلود پرس - پاساک و قالب اندروید و اکولایزر بودباور کن توی این تاپیک اکثرا از یه حداقل هایی سر در میارن، حیف که حوصله تایپ کردن زیاد ندارم
برای مثال این قالب مارکتفای رو خودتون طراحی کردید دیگه، فکر کنم این برادر کانادایی تو تم فارست از شما ریپ زده داره می فروشه! بی انصاف 2014 بار هم فروختش
http://themeforest.net/item/marketplace-wordpress-theme-marketify/6570786
اولا تو چیکار به من داری؟ من دلم میخواد تشکر کنمبه اطلاع شما و اون دوست عزیزی که تشکر میکنه ازت عرض کنم موضوع صحبت ما دانلود پرس - پاساک و قالب اندروید و اکولایزر بود
عزیزم قالب های ابزار وردپرس ( wp-tools.ir ) هیچکدوم نه برای خارجیا هستند و نه نال شده و نه کپی
موفق باشید <3
دقت کن قالب های ابزار وردپرس یعنی اونها که توسط ما طراحی شدن نه اونا که داخل سایت هستند ضمنا عزیزم تو نه "شما" ادب رو رعایت کن هرچند از سن و سال شما بیش از این انتظار نمیرهاولا تو چیکار به من داری؟ من دلم میخواد تشکر کنم
دوما حالا که الکی پای منو کشیدی وسط برو پست بالای تاپیک که دادی رو دوباره بخون
اصن نمیخواد بخونی یهو زحمتت میشه خودم برات بولدش میکنم