دنبال یه کد هستم ولی نمیدونم دقیقا چی باید سرچ کنم
کدی که میخوام اینه که وقتی تو صفحه سایت اسکرول میشه یه متنی به بالای صفحه بچسبه و ثابت باشه
کسی میدونه باید چی سرچ کنم؟:general509:
position: fixed;
همینجا بپرس.:general601:دنبال یه کد هستم ولی نمیدونم دقیقا چی باید سرچ کنم
کدی که میخوام اینه که وقتی تو صفحه سایت اسکرول میشه یه متنی به بالای صفحه بچسبه و ثابت باشه
کسی میدونه باید چی سرچ کنم؟:general509:
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>Test Theme</title>
<link rel="stylesheet" href="css/style.css">
<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
</script>
</head>
<body>
<div class="test">
<p>TEST Text</p>
</div>
</body>
</html>
.test {
display: none;
position: fixed;
top: 0;
left: 0;
}
$(window).scroll(function(){
var hscroll = $(window).scrollTop();
// alert($(this).scrolltop());
if(hscroll > 240){
$('.test').css('display', 'initial');
}else{
$('.test').css('display', 'none');
}
});
اره متاسفانه تو بخش ثبت سایت یه مشکلی بود یه روز نشستم کل کد ها رو بررسی کردم چیزی پیدا نکردم.انشالله تا اواخر تابستان یه نسخه دیگه(تر و تمیز تر) ارائه میکنیم
نه متاسفانه نویسنده نیاز ندارم(سایت ندارم)ــــــــــــــــــــــــــــ
به نویسنده احتیاج نداری؟؟ من نویسنده ام
آخرا تابستون که خیلی دیرهاره متاسفانه تو بخش ثبت سایت یه مشکلی بود یه روز نشستم کل کد ها رو بررسی کردم چیزی پیدا نکردم.انشالله تا اواخر تابستان یه نسخه دیگه(تر و تمیز تر) ارائه میکنیم
این امکان در کلیه سامانه های پیامکی گنجانده شده و حتی میتونید به بانک اس ام اس های شهر ها و برخی اصناف هم دسترسی داشته باشید و مشکلی از این بابت نیستدوستان اگر شماره 40 50 نفر رو از نت بگیری و محصولی رو که بهشون مرتبط هست از طریق اس ام اس معرفی کنی ( بازاریابی اس ام اسی) مشکلی از نظر حقوقی پیش نمیاد ؟ که مثلا شمارشونو از کجا اوردیم یا دوست نداشتن اس ام اسی دریافت کنن و ایجاد مزاحمت شده؟
هرچند خود ایرانسل و همراه اول روزی 40 بار مزاحم میشن :general701:
Error writing /etc/my.cnf: Permission denied
3 تا دلیل داره .این ارور رو چطوری رفع کنم : (افزایش مقدار max_allowed_packet )
my.cnf وجود نداره میخوام ذخیره کنم ارور میده.
@mohsenshahbaziکد:Error writing /etc/my.cnf: Permission denied
@aalireza439
@mg6
@MOHAMMAD026_1
میخوام یه دیتابیس 100 مگاباتی رو ایمپورت کنم به جز این راه دیگه ای نیست ؟ (دایرکت ادمین)
یه روشی که من خودم بعضی وقتا برای ایمپورت دیتابیس های سنگین استفاده میکنم اینه که از هر تیبل جداگونه اکسپورت میگیرم و تک تک وارد میکنماین ارور رو چطوری رفع کنم : (افزایش مقدار max_allowed_packet )
@aalireza439
@mg6
@MOHAMMAD026_1
میخوام یه دیتابیس 100 مگاباتی رو ایمپورت کنم به جز این راه دیگه ای نیست ؟ (دایرکت ادمین)
ممنون مشکل این بود که با admin وارد شده بودم3 تا دلیل داره .
اولیش این که با کاربر root وارد نشدی .
دومیش اینه که اون فایل property نوشتن رو نداره ( باید اول اینو بزنی : chmod +w /etc/my.cnf ) و البته باید کاربر root باشی
سومیش هم تخصصی هست که احتمال داره read-only filesystem شده باشی سرور .
با bigdump میتونی ایمپورت کنی .
اگر دسترسی داری بهترین راحت برای restore کردن دیتابیس ssh هستاین ارور رو چطوری رفع کنم : (افزایش مقدار max_allowed_packet )
@aalireza439
@mg6
@MOHAMMAD026_1
اتفاقا میخوام با ssh اینکارو بکنماگر دسترسی داری بهترین راحت برای restore کردن دیتابیس ssh هست
mysql -u username -p database_name <file.sql
از طریق DA بخوای import کنی اذیت میکنه خاطره بدی ازش دارم :general410: time هارو هم باید افزایش بدی
اگر هم دسترسی نداری همون bigdump بهترین راهه من باهاش دیتابیس 1.5 گیگی هم ریستور کردم
اگر حوصله زیاد هم داری اون روشی که دوستمون EmpireWorld گفت هم کاملا safe و مطمئنه :general601:
@afshin313 داداش زنده ای؟ بیا یه چیزی بگو ، یه خودی نشون بده
@Hamid2day حمید جان میشه لطف کنی یکم رو قسمت "خرید و فروش دامنه و سایت" بیشتر نظارت کنی؟
بلهاتفاقا میخوام با ssh اینکارو بکنم
فقط دیتابیس من به صورت .gz هست باید Extrac کنم ؟ تا از این دستور استفاده کنه ؟
و اینکه فایل تو ادرس site.com/file.sql
باید اول برم تو دایرکتوری مورد نظر؟ (خط فرمانش به چه صورته ؟ )
قبلا از روش @EmpireWorld استفاده کردم ؛ ولی الان میخوام به غیر از این دیتابیس چندتای دیگه هم منتقل کنم که جدول های زیادی دارن