راستش یه سایت در مورد یه محصول صنعتی زدم دوهفته هست تقریبا . هر روز دارم از سایت خارجی متن ترجمه می کنم میزارم اما انگار گیر کرده لامصب . توی صحفه دوازدهم . از وردپرس هم استفاده میکنم پلاگین یوست هم نصب کردم اون نکاتی رو هم که گفته رعایت میکنم اما هیچی خبری نیس . چرا بالا نمیاد
Sent from my HTC One using Tapatalk
اقا من نمیدونستم سایت مپ رو باید تو وبمستر تولز سابمیت کرد . بعد سابمیت کردن و چیزی که شما گفتید سایتم از صحفه 12 رفت 6 . به نظرتون چه کارهای دیگه ایی میشه کرد ? من حدود 6 7 تا مطلب دارم که یوست همه رو سبز نشون میده . الان برای بالا بردن سایتم به نظرتون دنبال مطالب اختصاصی بیشتر بزارم یا دنبال نکته هایی مثل لینک های داخلی و ... که من زیاد نمیدونم برم . سایتمون در مورد یک محصول صنعتی هست که پتروشیمی ها مصرف میکنند و شرکت هایی که اون محصول رو عرضه میکنن کم هستن و سالی یه بار مطلب جدید میزارن ( زیاد رقابت نیست )نگا شما اگر سایتت تازه تاسیس هست بیا یه مدت حداقل دو سه هفته هر مطلبی رو که زدی از طریق Fetch google داخل وبمستر تولز واردش کن بعد یه مدت خود گوگل مطالب رو سریع بر میداره من از همین روش استفاده می کردم بعد دو هفته ایندکس هام به زیر 30 ثانیه رسید یعنی وقتی انتشار مطلب رو می زدم عنوان رو که سرچ می کردم ایندکس شده بود.
@EmpireWorld
مهدی بیا برو یه تیم ترجمه تشکیل بده این فیلم و سریال های بی زیرنویس رو تکمیل کنید خیلی از فیلم ها با وجود محبوبیت ولی زیرنویس منتشر نشده براش
نصف هارد من فیلم بدون زیرنویسه هنوز چشم به راه زیرنویس شون هستم:general304:
راستی میشه به طور خلاصه یکی بگه ایندکس و کرول یعنی چی ?!
Sent from my HTC One using Tapatalk