AhangCity.CoM
Registered User
دوستان کسی می دونه چه طوری میشه سایز عکس ها رو داخل وردپرس ثابت کرد؟
یعنی مثلا همشون در ابعاد 500*500 باشن
جلسات شبیه به این بودمپس توام تو جلساتشون شرکت میکنی که از همه چی خبر داری؟
کدش اینهسلام
حرفه ای های عزیز یه کمکی کنید
من میخوام یک کد بزارم تو هاستم که هر آدرسی وارد بشه منتقل بشه به یک صفحه مثلا site.ir/404.php
فقط میخوام صفحه اصلی سایتم درست بالا بیاد
همچین کدی هست؟
خارجکی ها بیشتر از اصطلاحات استفاده میکنن که برای تسلط بیشتر باید همونا رو یاد بگیریدوستان برای یاد گرفتن لغات انگلیسی بیشتر روش خاصی سراغ دارید ؟
لغات مهم برای زیرنویس کردن سریال ، فیلم و آموزش.
برای آموزش ها که راهش اینه که همینجوری فقط ببینیشون الان بعد 1 سال و خورده ای اکثر آموزش ها رو کامل میفهمم ولی در مورد سریال ها خیلی مشکل دارم باید دید کتابی چیزی برای لغات پرکاربرد انگلیسی عامیانه(؟) یا همون سریال ها هست یا نه؟دوستان برای یاد گرفتن لغات انگلیسی بیشتر روش خاصی سراغ دارید ؟
سایت های هندی تعدادشون زیاده و سایت های با کیفیتی هم هستن و مثلا توی طراحی وب که من سر میزنم اکثرا رتبه کشوریشون به رتبه جهانی نزدیکه و اکثرا زیر 10 هزار دنیا هستنسایت معرفی اپ آندروید - آی او اس - ویندوز فون - ویندوز و ... با ایده ی جدید (یه جورایی شبیه مارکتای گوشیا ولی فرق میکنه ) میگیره ؟
-------------------------------------
اوضاع سایت های هندی چطوریه ؟ مثلا الکساشون باشه 200K خیلی داغونه یا خوبه ؟
این چه مقیاسیه تو ایران 200 هزار خرابه 200 هزار هندم داغونه الان یه تستی کردمسایت های هندی تعدادشون زیاده و سایت های با کیفیتی هم هستن و مثلا توی طراحی وب که من سر میزنم اکثرا رتبه کشوریشون به رتبه جهانی نزدیکه و اکثرا زیر 10 هزار دنیا هستن
ولی 200 هزار رو که میگی توی ایران هم داغونه چه برسه به هــــــــــــــــــــــــــــــند من همین یه ماه پیش 40 هزار دنیا رو هم گرفتم
بعد از تکمیل فرایند ها بطور کامل ، یعنی آخرین مرحله ، ارسال مدارک تاییدش توسط نیک تا حالا برا ما بیشتر از 24 ساعت طول نکشیدهدوستان انتقال دامین آی آر چقد طول میکشه؟
Sent from my HTC One max using Tapatalk 2
بعد از تکمیل فرایند ها بطور کامل ، یعنی آخرین مرحله ، ارسال مدارک تاییدش توسط نیک تا حالا برا ما بیشتر از 24 ساعت طول نکشیده
فک کنم از تنظیمات>>رسانه بشه..دوستان کسی می دونه چه طوری میشه سایز عکس ها رو داخل وردپرس ثابت کرد؟
داداش الکسا اصن اینطوری که فک میکنی نیساین چه مقیاسیه تو ایران 200 هزار خرابه 200 هزار هندم داغونه الان یه تستی کردم
200 هزار هند => 230-240 هزار جهان بود الان یه وب 5هزار ایران 272هزار جهانه:android22:
خدایی حالم ازش بهم خورد با این قالبشقالب فیسنما عوض شد.
به نظرم بهتر شده..
سیستم همکاری در فروش چی پیشنهاد میدید؟ محصولات مرتبط با موسیقی داشته باشه.
زیرنویس کردن کار خیلی سختی هستش هادوستان برای یاد گرفتن لغات انگلیسی بیشتر روش خاصی سراغ دارید ؟
نسبت به قالب قبلیش بهتر شده :/خدایی حالم ازش بهم خورد با این قالبش
خیلی مسخره ست (البته نظر تمام افراد محترمه و من فقط نظرم رو گفتم)
ممنون دادا ، من فقط میخواستم بدونم یه همچنین سایتی ک دیدم بازدیدش تقریبا چقدره ک برای پیدا کردنش این فکرو داشتم ک بیام یه سایت ایرانی با رتبه جهانی تقریبا برابر با اونو پیدا کنم بعد ببینم اون تقریبا چقدر بازدید کننده دارهداداش الکسا اصن اینطوری که فک میکنی نیس
این سایت رو ببین
wpbeginner.com
2339 توی جهان و 577 توی هنده
حالا برو فارس روید رو ببین
6315 تو جهان و 102 توی ایرانه
بعد حالا بازم رو حساب این نمیشه دقیق گفت به خاطر اینکه الکسا حالتش اینطوریه که هرچی میری پایین تر رقابت فشرده تر میشه
یعنی مثلا سایتی که رتبه ایرانش چند ماه 100 و اینا بوده خیلی باید تلاش کنه تا بره پایین تر نسبت به سایتی که 2000 3000 ایرانه