microbit
Registered User
والله معتبر بودنشون دیگه ماشالله انقدر زیاد شدن که ادم میمونه کدوم معتبره.از کجا بگیریم که معتبر باشه؟
پنل خودم رو یکی از دوستان خودش صلواتی برام راه انداخت... از طریق پنل خودش jahanbartar.ir
والله معتبر بودنشون دیگه ماشالله انقدر زیاد شدن که ادم میمونه کدوم معتبره.از کجا بگیریم که معتبر باشه؟
موافقم.نه بابا این حرفا چیه می زنی
کلا این پنل اس ام اس خز شده خودت می تونی یه چک کنی و ببینی
منتظرتم .درفکرتم که استخدامت کنم منتظر تماسم باش
نگفتی درآمد روزی 1 تومن یعنی چی ؟ 1 تومن دقیقا یعنی چی ؟
منظور از ستون سمت چپ دقیقا کدومه؟ ساید بار یا مطالب؟برای تغییر اندازه ستون سمت چپ در قالب ورد پرس معمولا کجا را دستکاری کنم ؟
قالب 2 ستونه هست
یه پلاگین هست برای فتوشاپ به اسم css trick hat یا css hat اینو در کنار photoshop cc نصب کن تبدیل به اچ تی ام ال میکنه و کدهای سی اس اس هم مینویسه برات به چه خوشجلییه آموزش خوب تبدیل psd به html یا wp معرفی کنید .(رایگان یا پولی)
پ.ن: چه صولتی خوشجلی:general506::android06:
منظورتو نفهمیدم دقیقن چی گفتی . آخه یعنی چی فوتر بره جای هیدر؟میخوام قالب سایت را دستکاری کنم قسمتی مثل footer به سایت اضافه کنم اما در بالای سایت قرار بگیره یعنی header باشه و با محتوی متفاوت چطور این کار را انجام بدم ؟
چون فکر کنم نیازی به تغییر style.css نباشه اندازه همونه فقط در index.php باید ابتدا کپی footer.php با عنوان head1.php فراخوانی بشه و بالا قرار بگیره
منظورش اینه زیر هدر سایت یه کادر دیگه مثل هدر باشه که محتواش با اولی فرق بکنه اون فوتر هم مثال بود فک کنم:angrybirds8:منظورتو نفهمیدم دقیقن چی گفتی . آخه یعنی چی فوتر بره جای هیدر؟
ببین کد فراخوانی فایل header اینه :
<?php get_header(); ?>
و کد فراخوانی فوتر این :
<?php get_footer(); ?>
حالا میتونی کد فراخوانی فوتر رو بزاری اون بالای کدها تا فراخوانی شه .
اول یه فایل ایجاد کن مثلا head.php و داخلش رو هرچی خواستی بنویس ولی در بین تگ php مثل زیرمیخوام قالب سایت را دستکاری کنم قسمتی مثل footer به سایت اضافه کنم اما در بالای سایت قرار بگیره یعنی header باشه و با محتوی متفاوت چطور این کار را انجام بدم ؟
چون فکر کنم نیازی به تغییر style.css نباشه اندازه همونه فقط در index.php باید ابتدا کپی footer.php با عنوان head1.php فراخوانی بشه و بالا قرار بگیره
<?php
کدها و نوشته های دلخواه
?>
<div class="newhead">
<?php include('head.php'); ?>
</div>
.newhead{
width: 100%;
height: 70px;
background-color: #000;
border-radius: 5px;
text-align: center;
direction: rtl;
و هر چیز دیگه ای که دلت خواست...
}
باو درگیر این ویندوز لعنتیم
باو درگیر این ویندوز لعنتیم
دارم عوضش میکنم برگردم به همون 7
---------------
فایرفاکس 40 نصب کردم ، قیافه پنل وردپرس یه جوری شده. برای شما هم همینطوره؟
این ویندوز 10 چیه بابا سرویس کرده مارو
من فایرفاکس 40 نصب کردم بیچاره شدم دوباره پاک کردم ورژن 39 نصب کردم خوب شدباو درگیر این ویندوز لعنتیم
---------------
مگه تو با فایرفاکس میای ؟ :general208:باو درگیر این ویندوز لعنتیم
---------------