new Generation of WebMasters
سیاوش یاهو تو برام پ.خ کن
روون عایا؟ :|ویندوز 10 خوبه که... مشکلتون چیه باهاش؟
روون، خوش دست، ابزار کامل، منکه حسابی عادت کردم بهش.
سطح دسترسی پوشه هارو از کجا تغییر دادی؟والله منکه مشکلی باهاش بر نخوردم جز بار اول که اونم کرم از خودم بود... برنامه ها یهو بسته میشدن.
بعدا فهمیدم مشکل از دسترسی فولدرها هست که درستش کردم.
الان هم سیستمای خونه هم محل کارم همه رو 10 کردم.
سیستم خونه ام»
1- 8Gddr3/Amd x3
2- 4G ddr3/Amd x2
محل کارم:
3G ddr2/Amd x2
Laptop: lenevo G50
اغلب هم سه چهارتا دسکتاپ رو هرکدوم باز میکنم و کلی پنجره بازه
تنها چیزی که اذیتم میکنه این plugin container توی فایرفاکس هست که دم به دقیقه ظرفیت رم رو اشغال میکنه هی میبندمش. مربوط به فلش پلیر میشه.
C:\Program Files\WindowsAppsسطح دسترسی پوشه هارو از کجا تغییر دادی؟
پایداری ویندوز 7 رو که مطمئنم نداره و اینم توی دراز مدت مشخص میشهویندوز 10 خوبه که... مشکلتون چیه باهاش؟
روون، خوش دست، ابزار کامل، منکه حسابی عادت کردم بهش.
این مشکلایی که گفتی رو منم اول بهش برخوردم اونم بخاطر اپگرید کردن از 7 به 10 بود. بعد رفتم قسمت ریکاوری کلا ویندوز رو ریست کردم دوباره نصب شد. این مشکلات برطرف شد. ولی نسخه pro n بود که پلیر و یه سری برنامه ها رو نداره. هی میگه برو مدیا پک رو نصب کن که اونم هرچی میزنم میگه روی این نسخه قابل نصب نیست.پایداری ویندوز 7 رو که مطمئنم نداره و اینم توی دراز مدت مشخص میشه
ولی از لحاظ روونی کاملا باهات مخالفم چون اصلا روون و خوش دست نیس
خیلی هنر کردن یه سری امکانات الکی بهش اضافه کردن مثلا وقتی میخوای فایل رو حذف کنی دیگه ازت سوال نمیکنه :|
بعد از اونور وقتی میخوای به نت وصل شی مثه 7 سون نیس که دو تا کلیک رو کانکشن بکنی و بعدم کانکت ، باید 6 تا پنجره باز کنی و کلی وقت رو میگیره
اومدم یعنی آیکون فایرفاکس و اینا رو بندازم جای آیکون app های خودش توی استارت یهو الکی باگ شد و منو و اکسپلورر هنگ کردن. حالا بگذریم که منوی استارت از همون اولشم توی باز شدنش باگ داشت :|
نه اتفاقا من ویندوز رو هیچ وقت آپگرید نمیکنم و برای نصب این ویندوز هم کل درایو رو فرمت کردماین مشکلایی که گفتی رو منم اول بهش برخوردم اونم بخاطر اپگرید کردن از 7 به 10 بود. بعد رفتم قسمت ریکاوری کلا ویندوز رو ریست کردم دوباره نصب شد. این مشکلات برطرف شد. ولی نسخه pro n بود که پلیر و یه سری برنامه ها رو نداره. هی میگه برو مدیا پک رو نصب کن که اونم هرچی میزنم میگه روی این نسخه قابل نصب نیست.
ولی سیستم محل کارم خود بخود اپگرید شد به نسخه pro یه سری ابزار پخش و عکس و اینا هم داره. درکل راضی ام ازش.
تنها چیزی که نتونستم کشف کنم این تغییر دادن شبکه از حالت private به public هست. دیوانم کرده.
باو درگیر این ویندوز لعنتیم
دارم عوضش میکنم برگردم به همون 7
---------------
فایرفاکس 40 نصب کردم ، قیافه پنل وردپرس یه جوری شده. برای شما هم همینطوره؟
نه:general105:این ویندوز 10 چیه بابا سرویس کرده مارو
از صبحه یه نوتیفیکشن هی میاد میگه برو روی 10
=========
افزونه دریافت موزیک و آپلود در هاست ندارید آیا؟
بیچاره؟:general210:من فایرفاکس 40 نصب کردم بیچاره شدم دوباره پاک کردم ورژن 39 نصب کردم خوب شد
همین نام کاربریه اخرش یه دونه " 1 " داره:general406:سیاوش یاهو تو برام پ.خ کن![]()
بنده موافق این کار نیستمبه نظرتون توی دامین برای حرف "س" بجای S از C استفاده کنیم چطوره؟
مثلن به جای sefid .ir دامین cefid .ir باشه
بیچاره؟:general210:
به نظر منم زیاد جالب نیسبه نظرتون توی دامین برای حرف "س" بجای S از C استفاده کنیم چطوره؟
مثلن به جای sefid .ir دامین cefid .ir باشه
15 20 دیقهنصب یه ویندوز چقدر طول میکشه مگه؟
مگه میخوای اورانیوم غنی کنی :دی15 20 دیقه
ولی نصب ملزوماتش و انجام کارای اولیه یه روز![]()
آخه من ویندوزمو تا حدی که امکان داره کاستومایز میکنم :general105:مگه میخوای اورانیوم غنی کنی :دی