اساتید گرام
بنده یه آدرس دارم شبیه این 123.123.123.123:7070
میخوام براش یه ادرس قابل خوندن بسازم مثلا بشه این: cam.domain.com
از چه راهی باید اینکارو انجام بدم که دیگه جلوی ادرس ساخته شده نیاز به وارد کردن پورت 7070 نباشه!؟
از چه اپلیکیشنی استفاده میکنی ؟ وب سرورات چیه ؟
دستت درد نگیره توضیحاتت عالی بود :general707:
اگر درست متوجه شده باشم پس برای سرور هایی که SSD داشته باشن یا درایوهارو RAID0 بسته باشن Redis می تونه کارایی خیلی بهتری داشته باشه
سرورهای که هارددیسک معمولی دارند یا RAID1 بسته شدن فکر کنم با مشکل کمبود سرعت خوندن و نوشتن مواجه بشن توی Redis
memchahed رو که از unix socket اجرا کردم حدود 20% سرعت پاسخگوییش بهتر شده
وقتی اومدم روی https فکر می کردم سرعت کمتر بشه ولی با استفاده از nginx و SPDY و memcached , درنهایت defer کردن js ها از قبل از https هم نتیجه بهتری گرفتم :general709:
ی سری کارای دیگه ام باید انجام بدم به سرعت لود 0- برسم:general707: :general410:
نه لزوماٌ سرعت Redis وابسته به سرعت هارد درایو نیست ، Redis هم مثل Memcached اطلاعات رو همیشه تو رم قرار میده و علاوه بر اون داده ها رو روی دیسک هم سینک میکنه ، میشه گفت Redis دوکاره هست ، بعضی ها کلا میان از Redis به عنوان دیتابس استفاده میکنند (البته پایداری داده به نسبت دیتابس های مثل MongoDB پایین تره ).
در مورد unix socket درسته سرعت انتقال داده اش از TCP بیشتره ، امنیت بیشتری هم داره ، تنها مشکل اش اینکه نتها میشه به صورت local ازش استفاده کرد ، مثلا شما اگر یک اپلیکیشن داشته باشی و وب سرورات روی یک سرور توی یک شبکه دیگه باشه نمیتونی از Unix Socket استفاده کنی.
HTTPS باعث افزایش تاخیر میشه ، اما اونقدرا چشمگیر نیست ، این دیاگرام رو ببین ، مراحل اتصال یک کانکشن HTTPS رو نشون داده
در مورد استفاده از SPDY خیلی چیز با حالیه ، تاثیر خیلی بالایی رو لود تایم داره ، نحوه کارش هم به این صورت که یک تک کانکشن باز میکنه و اون رو برای درخواست های بعدی هم باز نگه میداره ، یک کار دیگه هم که میکنه اینکه HTTP headers رو فشرده میکنه و حجم درخواست ها رو کاهش میده !
پایه و اساس HTTP 2 هم بر پایه همین SPDY هست !
@aalireza439 هر از گاهی 2تا چیزت بگم یهو فوران میکنی دوباره میری تا یه ماه بعد
الان خیلی وقت نمکنم pt سر بزنم ، امروز هم هوا اینقدر گرم شده و حوصله مون سر رفت ، امدیم pt :general607: