neo.blak
Registered User
- نوشتهها
- 184
- لایکها
- 54
ممنون میشم یکی کمک کنه که چطور SEO Ultimate به yoast انتقال بدم.@javadyazdani
استاد سئو بیا ج بده
ممنون میشم یکی کمک کنه که چطور SEO Ultimate به yoast انتقال بدم.@javadyazdani
استاد سئو بیا ج بده
نظر شخصی من اینه که اگه سایتت بازدید داره تغییر نده.ممنون میشم یکی کمک کنه که چطور SEO Ultimate به yoast انتقال بدم.
https://www.xml-sitemaps.com/دوستان میخوام یه سایت مپ برای سایت بسازم سایت آنلاینی رو برای این کار میشناسید cms سایت وردپرس و ... نیست
سایت مپی که انلاین ساخته بشه سایت مپ نمیشه .دوستان میخوام یه سایت مپ برای سایت بسازم سایت آنلاینی رو برای این کار میشناسید cms سایت وردپرس و ... نیست
سایت خیلی وقته آپدیت نشده الان بازدید خاصی نداره زیر 500 ولی میخوام ببینم برای آینده کدوم بهتره؟؟نظر شخصی من اینه که اگه سایتت بازدید داره تغییر نده.
کش برنامه هارو پاک کن (مخصوصا تلگرام، من هفته ای یکبار خالی میکنم نزدیک 1 گیگ هست :|)حافظه داخلی گوشیم پر شده همش قاط میزنه یه راه حل بدین خالیش کنم .
حتی یه ذره هم کافیه .
تلگرام رو کارت sd نصبه .کش برنامه هارو پاک کن (مخصوصا تلگرام، من هفته ای یکبار خالی میکنم نزدیک 1 گیگ هست :|)
از Du Speed یا CleanMaster هم استفاده کن فوق العاده هسن
اگه ک رو sd هس ک دیگه هیچ، لازم نیستلگرام رو کارت sd نصبه .
بازم باید خالی بشه محمد جان ؟
اگه ک رو sd هس ک دیگه هیچ، لازم نیس
اون دو تا برنامه ای ک گفتمو نصب کن، بکارت میاد
پ.ن: هر ی مدت یکبار کش تلگرام رو پاک کن، پاک نکردنی تصاویر یا ... سنگین دانلود و باز میشن
هه چطوری در میاورد ؟برین شبکه 1 رو نیگا کنین یکی رو اوردن میخواد بگه چطور از اینترنت پول در میاره
هه چطوری در میاورد ؟
اگه گزینه Save To gallety رو تیک زده باشی، با حذف کش تصاویر پاک نمیشننمیشه دادا کلی عکس باحال و مزاحم تلفنی دارم حیف میشه
بله شما می تونید این کار رو انجام بدید ولی گوگل وبمستر یه قابلیتی داره ( الان یادم نیس ولی مطمئنم بود ) که به وبمستر اجازه می ده بک لینک هایی که سایت های اسپم و ... دادن رو پاک کنه یعنی بی اثر می شن و در واقع گوگل تاثیر منفی رو اعمال نمی کنهبچه ها من یه سوال ذهنمو درگیر کرده جواب بدین ممنون میشم
میگن واسه سایت نباید توی یک روز زیاد بک لینک بگیریم مثلا هزار ها چرا؟ چون ممکنه پنالتی بشی یا اسپم یا هر چیز دیگه یا میگن بک لینک بی کیفیت نگیرین این میشه اون میشه
حالا من موندم چطوریه این الگوریتم گوگل با این حساب منم میتونم با همین کارا بک لینک زیاد در روز و بی کیفیت سایتای رقیب خودمو خراب کنم
یعنی میشه ؟؟
داستان چیه؟؟
اینجوری که نت خر تو خر میشه!!
بله شما می تونید این کار رو انجام بدید ولی گوگل وبمستر یه قابلیتی داره ( الان یادم نیس ولی مطمئنم بود ) که به وبمستر اجازه می ده بک لینک هایی که سایت های اسپم و ... دادن رو پاک کنه یعنی بی اثر می شن و در واقع گوگل تاثیر منفی رو اعمال نمی کنه
در ضمن چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی :|