محمد هستم
Registered User
شما بستگی داره رقیب رو چی در نظر بگیری!بچه ها من یه سوال ذهنمو درگیر کرده جواب بدین ممنون میشم
میگن واسه سایت نباید توی یک روز زیاد بک لینک بگیریم مثلا هزار ها چرا؟ چون ممکنه پنالتی بشی یا اسپم یا هر چیز دیگه یا میگن بک لینک بی کیفیت نگیرین این میشه اون میشه
حالا من موندم چطوریه این الگوریتم گوگل با این حساب منم میتونم با همین کارا بک لینک زیاد در روز و بی کیفیت سایتای رقیب خودمو خراب کنم
یعنی میشه ؟؟
داستان چیه؟؟
اینجوری که نت خر تو خر میشه!!
اگر رقیب شما سایت با سابقه و قوی هست که خب مشخصا کار شما کمااینکه نمیتونه بهش ضربه بزنه بلکه میتونه کمکش هم کنه!(البته شاید کمک کته ولی به نظرم ضربه زدن محاله!)
اگر رقیبت رو سایت های نوپا و یا ضعیف در نظر گرفتی که باید بگم که اصولا کسی برای این سایت ها وقتشو هدر نمیده که اسپم بشن تو گوگل مگر اینکه کینه شخصی داشته باشه! یا خیلی تو حوزه رقابتیش سایت های کمی وجود داشته باشه! و بعد اینکه مدیر همچین سایتی اگر اهداف بلند داشته باشه و تجربه داشته باشه مشخصا باید متوجه این بشه که یکی داره یجورایی زیرابشو میزنه! از اونطرف همچین فردی که با تجربه هست هرچند در ابتدای کار سایتش ضعیفه اما تو گوگل وبمستر سایت رو ثبت کرده (در حقیقت باید گفت یکی از مهم ترین کارها همین ثبت سایت در گوگل وبمستره یا همون سرچ کنسول جدید!) و میتونه از طریق ابزار disavow backlinks به گوگل بفهمونه که این لینک ها رو در نظر نگیره!!! اونی هم که حتی زحمت تو گوگل وبمستر ثبت کردن سایتشو به خودش نداده که باید گفت سایت این بنده خدارو چه شما براش لینک سازی اسپم کنی و چه نکنی از اونجا که اصول اولیه رو هم رعایت نمیکنه و مشخصه که بی تجربه هست و از روی بیکاری سایت زده، تو کارش رشد نخواهد کرد اصولا! یه جورایی همون مثال خدا زدتش رو در نظر بگیر!!! یا مثلا بچه که زدن نداره! (البته شرایط استثنا هم وجود داره که باهاشون کار نداریم!) چون حتی به پایه ای ترین چیزها مشخصه که توجه نمیکنه و بجای اینکه روی یه وبلاگ مثل بلاگفا کار کنه دلش خوشه که سایت زده! (البته یه بحث مفصل هست که سایت و وبلاگ اصطلاحاتین که ما تو ایران داریم به اشتباه به کار می بریم! در حقیقت اکثر ما وبلاگ داریم نه سایت ولی خب طبق عادت به وبلاگ کسی که هاست شخصی میگیره میگیم سایت!)
پس در نهایت باید گفت ضربه زدن به دیگران جز ضربه زدن به خودتون نتیجه ای در بر نخواهد داشت!:general601:
آخه تو چه وبمستری هستی که قضیشو متوجه نشدی؟!:general509:قضیه این وبلاگ چیه؟؟:angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8:
http://why2why.mihanblog.com/
http://www.alexa.com/siteinfo/why2why.mihanblog.com#trafficstats
الان پخ کنم درست میشه دیگه سراغ من نمیای؟:android07:
یه راه حل ساده اینه:
تو گوگل سرچ کن
site:why2why.mihanblog.com
و یا اینو ببین:
why2why.mihanblog.com/sitemap.xml
تو همون صفحه اصلیش هم از قسمت صفحات جانبی میشه متوجه شد!
تو الکسا هم قسمت Upstream Sites رو ببین!
اینطوری تا فیها خالدون ماجرارو متوجه میشی!
یجورایی در مورد همه چی صحبت کرد جز کسب درآمد از اینترنت !!! :general509:برین شبکه 1 رو نیگا کنین یکی رو اوردن میخواد بگه چطور از اینترنت پول در میاره
--------------------------
![which-programming-language-should-i-learn-first-infographic.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.shahrsakhtafzar.com%2Ffa%2Fimages%2Fnna%2Fwhich-programming-language-should-i-learn-first-infographic.jpg&hash=9638a5f335db2c6d2be2984c37906128)
این اینفوگرافیک رو خوب ببینید!
من فکر کنم طراحش هدفی جز خراب کردن زبان PHP نداشته و در قبالش خواسته پایتون رو به شدت بهتر جلوه بده! البته نمیشه از یه حقیقتی گذشت اونم اینکه مشخصه طراحش در حوزه الگوریتم و فلوچارت ید طولایی داره!!! ماشالا قوه ی تخیل خوبی هم داره! آخه اینو چجوری طراحی کرده! طرف فکر کنم تو طراحی الگوریتمای گوگل هم دستی داشته باشه!
نظر برنامه نویسان در مورد این اینفوگرافیک و در کل PHP و پایتون چیه؟!! کدوم قدرت خلق سیستم های قوی تری رو داره؟! تو ایران و جامعه جهانی کدوم مورد توجه بیشتری هست؟! شما چی فکر می کنید؟! نظرات خود را در همین جا با ما در میان بگذارید!
Last edited: