ArAsH.DMA
Registered User
- نوشتهها
- 709
- لایکها
- 431
بله، مثلا فونت ایران بسیار زیباست که برای خرید نسخه اون باید 15 هزار تومن بدید !آیا هزینه کردن برای خرید فونت های فارسی وب کار درستیست ؟
بله، مثلا فونت ایران بسیار زیباست که برای خرید نسخه اون باید 15 هزار تومن بدید !آیا هزینه کردن برای خرید فونت های فارسی وب کار درستیست ؟
جدی ؟کلا اینترنت و کسب درامد راحته اگر که بشناسید و علمی کار کنید
ایندوستان یه نرم افزار معرفی کنید که بشه یه کلمه رو بصورت کلی تو نام تصاویر تغییر داد .
سبکم باشه .
هر فونتی به نظرت خوشگل اومد بگو تا برات درش بیارمخب حالا ک ج میدین یه چند تا سوال دیگر داشتم :
1-برای ثبت دامنه ای مثل نردبان ، ترجیح میدیم از nardeban استفاده کنیم ولی آیا nardebaan غلطه ؟
2-کدوم انسان عاقلی(غیر از خفن مایه دارش) برای دامنه سایت خود از پسوند luxury استفاده میکنه ؟ (قیمت ثبت این دامنه 1700 ئه :general611
آره ، یه سری فونت خوشگل دیدم برای وب بود فروشی ، انصافا هم خیلی فونتای خوبی بودند
آره فقط woff داره و بدون هیچ مشکلی هم کار میکنهفونت ایران همینه ؟
http://fontiran.com/wp-content/themes/fontiranv2/fonts/
فقط فرمت woff داره :general107:
ایشون احتمالا تبلیغات..بسته کسب درآمد از اینترنت ماهی 3 میلیون رو مشاهده کردنکلا اینترنت و کسب درامد راحته اگر که بشناسید و علمی کار کنید
فقط IE های 9 به بالا رو ج میدهبا IE های قدیمی هم مشکل نداره ؟
من هرجا دیدم فونت فارسی رو حداقل با سه تا فرمت اضافه میکنن.
woff , eot , ttf
بعضیاشون svg هم دارن.
سلامدوستان عزیز یه چیلتر شکن خوب معرفی کنید ترجیحا کری و باشه سرعت بالا بدون قطعی ارزونم باشه : D برای فیسبوک و یوتیوب می خوام
به نظرتون دامنه رنک دار بهتره یا بکلینک دار ؟؟
سلامدوستان پلاگینی برای وردپرس هست که باهاش بشه فونت های جدید به ادیتور اظافه کرد؟
نظرات متفاوتی هست ! مثلن به نظر من بک لینک دار . که البته اونم باید بک لینک خوب باشه . نه هر بک لینکی.کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟![]()
کاری که با کد میشه با پلاگین چرا ؟؟دوستان بعضی از پلاگینها باعث میشن توی وردپرس اجاکس از کار بیافته چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد
مثلا پلاگین advanced custom fields رو نصب کردم بعد از اون دسته بندی اضافه میکنم اوکی میکنم هیچ اتفاقی نمیافنه یا ابزارک ها رو نمیشه درگ کرد
کسی داشته این مشکلو؟