نه دادا اصلا احساسی نیست این حرف... گفتم من علم کامل به این دو تا شرکت دارم و نحوه کارشون رو میدونم... جفت شرکتهای الجی و سامسونگ ایده دزد هستن. چیزی که با کمال اطمینان و یقین میتونم بگم اینه که جفت اینا تنها چیزی که ندارن خلاقیته. برای اثبات حرفم میتونم یه راهنمایی کنم برید دنبالش. هر چیز جدیدی که از این دو شرکت دیدید برید دنبالش و ریشه یابی کنید ببینید اولین بار کی این ایده رو داده. حاضرم سرم رو گرو بدم ولی این حرفم رو قبول کنید.
نه شما سرتو گرو بزارنه من حرف شما رو قبول میکنم ...
به سامسونگ (گوشی) کاری ندارم چون از نظر رام ، سی پی یو و صفحه نمایش (رنگ های داغون صرفا جهت چشم نوازی اولیه و چشم درد ثانویه) قبولش ندارم ...
اما الجی رو قبول دارم ...
شما برو ریشه یابی کن بیار الجی مدل گوشی هاشو از ایسوس یا جای دیگه کپی کرده باشه ...
من اصولا طرفدار چیزی نیستم
کلا از هر چیز حدید و بی نام و نشانی استقبال میکنم. ایفون هم یه سال داشتم. من کارم قبلا الکترونیک بود از بچگی واسه همین از درون لوازم الکترونیکی و از نحوه کارکردشون بخوبی اطلاع دارم. شاید باور نکنید ولی یجورایی با لوازم ارتباط عاطفی برقرار میکنم. بعنوان مثال. گوشی هایر رو اصلا من تابحال نه دیده بودم نه شنیده بودم... صرفاً چون احساس کردم چیز خوبیه بعنوان اولین نفر تو انجمن سفارش دادم و خریدمش. خدا شاهده جوری که من از این کار میکشم ملت از خر کار نمیکشن... هنوزم اوف نگفته بزنم به تخته.
یا تمام لوازم خونه ام هم همینطور.... تلویزیون که میخواستم بخرم فروشنده کلی مدل پیشنهاد کرد... رفتم سراغ سامسونگ سری 4 دست گذاشتم روش گفتم این خوبه... گفت اخه این داره از دور خارج میشه. گفتم نه همین خوبه... یه حسی بهم میگه این برام کار میکنه. و الان چندین ساله دارمش بیشترین زمانی هم که خاموش بوده فکر کنم یکی دو روز بودش چون بجای مانیتور هم استفاده میشه همش روشنه.
در کل تعصبی نیستم.
شما مطمئنی حس شما اشتباه نمیکنه ؟
ما هم تلوزیون سامسونگ سری پنج شیش و هفت داریم (خودمون و خانوادم) چند ساله دارند کار میکنند یعنی اینا اشتباهی تولید شدند که سری 4 نیستند و دارند چند سال مثل خر کار میکنند ؟
من دیگه به بحث با شما ادامه نمیدم چون دارید ار روی هر چیزی جر منطق صحبت میکنید ...