علمشو کدوم داتشگاه پاس کردی که من برم حال استادشو بگریم
من از از سری جی 2 از شرکت htc که عقب مونده بود محاجرت کردم و برندم رو عوض کردم و یک روز هم نیوده که پشمون شده باشم تازه g3 که داشتم با مشکلاتش از مابقی گوشی ها سر بود الانم که g4 عالیه حتی نوت 5 که اان اومده داره باهاش رقابت میکنه
در مورد کپی هم احتمالا کپی کردن ای فون رو ندید که به الجی که به نظر من خلاق ترین شرکت توی ضمینه تولید موبایل هست میگید کپی کار
یک شرکت به من نشون بدید که توی 3 نسل اخیر این همه نو اوری داشته باشه
دانشگوهو میگی؟
من فارغ التحصیل یکی از دبیرستان های بزرگسالان ایالت آریزونا هستم...:general406:
دانشگاه سیخی چنده دادا... اگه دانشگاه رفته بودم که الان گاوی بیش نبودم(بلانسب جمع)
در مورد تاریخچه ال جی و سامسونگ کمی مطالعه کنید متوجه میشید که چطور به اینجا رسیدن.
من درمورد کیفیت جنس صحبتی نکردم. همه ی کمپانی ها جنس بد و خوب دارن... بحث همون خلاقیته که فرمودین... الان صحبت من مثل این میمونه که روح دیده باشم و نتونم حرفمو ثابت کنم... باید به مرور به ملت ثابت بشه.
بعنوان مثال دوسال پیش یه گوشی سامسونگ برام رسیده بود از امریکا مدل دقیقش یادم نیست ولی سری Gravity بود... یعنی از استحکام و کیفیتش هرچی بگم کم گفتم.
صحبت من اینه که اینا دزد خلاقیت هستن و کافیه فقط بشنون یکی در مورد چیزی حرفی بزنه سریع میسازنش
من پارسال شنبده بودم که آیفون اعلام کرده بود در نظر داره که گوشی تولید کنه که از لبه های ال سی دی هم بشه استفاده بهینه کرد...
سریع سامسونگ تا شنید سری Edge رو زد داد تو بازار.!!!!!
یه گوشی چینی زوپو گرفته بودم همزمان رفیقمون رفت ال جی نکسوس 4 گرفت... هرچی اصرار کردم نگیر گفت نه. گرفتیم اوردیم پیش هم تست زدیم دو دستی میزد تو سر خودش... پردازنده گرافیکش افتضاخح بود در مقابل زوپو... دو ماه بعد هم گوشیش به فاچ رفت...!!
الان دو ساله همون زوپو دست خانوممه صد دفه خورده زمین بیرحمانه هم استفاده شده ازش ولی سرحاله هنوز....
در کل نظرم اینه که باید به برندهای جدید هم فرصت داد... سنتی شدن اصلا خوب نیست. چون اونا که معروف میشن دیگه به فکر کیفیت نیستن در اصل پول اسمشون رو میخورن.