متن چی چی هست :یدوستان تایپیست با قیمت مناسب کسیو میشناسید؟
"Tapatalk Mobile message"
متن چی چی هست :یدوستان تایپیست با قیمت مناسب کسیو میشناسید؟
"Tapatalk Mobile message"
دستت درد نکنه ممنون@ALIREZA567 : فشفشه هدیه های وب رو از دست ندیا بیست مین دیگه فرصت داری
منم دنبالشم.دوتا دامین بعدیشم گرفتن.معلوم نیس میخواد چیکار کنهسلام. دوستان سایت serial dl.org................چی شده؟......................
ادرس جدیدش چیه؟........کسی خبر داره؟
فکر کردم گفت یه ساب دومین یکی از دامنه هامبه نظرت رو این میشه وردپرس نصب کرد؟؟؟
یا اینه sub20.ir
یا اینه subfarsi.ir
معلومه تصویری ! ولی باید حرفه ای باشه . به نظرم خیلی جواب میده . هم تماشای آنلاین هم دانلود . البته برا همه پستا که نمیخواد تصویریشو هم بسازید . مثلن پست هایی که طرفدار زیاد داره..دوسِتان و وبمستران عزیز ، میخوایم یِ سایت خبری IT مثل زومیت ، دیجیاتو ، ترنجی و ... بِزَنیم ولی باحال تر ، برای مثال اخبارا یا تصویری باشن یا صوتی ! بنظرتون کدوم باحال تر میشه و از لحاظ کاربری و مخاطبین بهتره؟ (موارد مربوط به سرمایه و ... رو هم در نظر بگیرید)
{ داستان این سایت }
پریروز رفتیم تلگرام دیدیم عموم ک تو آلمانه و عاشق تکنولوژی و IT هم هس زنگ زد و بعد احوال پرسی و اینا گفتش کِ یکی از رفیقاش ک آلمیرانیه(2 رگَ س بنده خدا) دوس داره یه سایت بزنه تو ایران بیاین باهم همکاری کنین یه سایت بزنین چون هردومون هم عاشق تکنولوژی هستیم قرار شد این سایته اخبار تکنولوژی باشه مثل زومیت و اینا ک گفت چون همچین سایتایی تو ایران هست بیا یه کار باحال بکنیم و یا تصویریشو بسازیم یا صوتیشونو ، قرار سرمایه و یه سری از اخبار ایشون باشه ، کارای سایت و هماهنگی و ... با من | حالا به نظر شما کدوم یکی از موارد بالا باحال تر و فراگیرتر هس ؟
ممنون از شما...........اگه از لینک سایتش مطلع شدید ممنون میشم بمن پیام بدید.مرسیمنم دنبالشم.دوتا دامین بعدیشم گرفتن.معلوم نیس میخواد چیکار کنه
ممنون دادا ، تصویری معلومه خب خیلی خیلی بهتره ولی هزینش هم خیلی بیشتره اگه بخوای کار خوبی و حرفه ای باشه نسبت به صوتیشمعلومه تصویری ! ولی باید حرفه ای باشه . به نظرم خیلی جواب میده . هم تماشای آنلاین هم دانلود . البته برا همه پستا که نمیخواد تصویریشو هم بسازید . مثلن پست هایی که طرفدار زیاد داره..
حالا یکی پیدا شده میخواد یه هزینه ی خوبی بکنه هم دست من جایی بند شه هم خودش بنا به علاقه خودش یه کارایی بکنه من بیام بهش بگم بره تو آلمان بزنه ؟! :general710: البته اولش منم بهش گفتم بره آلمانی بزنه بهتره کِ ، ولی گفتش همین سرمایه ای ک میخواد بزاره برای اینکارو از همون وبسایتای آلمانیش داشته و میخواد یه وب فارسی بزنهاز طرف من بهش توصیه کن که تو همون آلمان سایت بزنه از هتزنر هم سرور بگیره + درآمدش یورو باشه بهتره تا ریال :general601:
چقد سرمایه میخواد بزاره؟:general705:ممنون دادا ، تصویری معلومه خب خیلی خیلی بهتره ولی هزینش هم خیلی بیشتره اگه بخوای کار خوبی و حرفه ای باشه نسبت به صوتیش
حالا یکی پیدا شده میخواد یه هزینه ی خوبی بکنه هم دست من جایی بند شه هم خودش بنا به علاقه خودش یه کارایی بکنه من بیام بهش بگم بره تو آلمان بزنه ؟! :general710: البته اولش منم بهش گفتم بره آلمانی بزنه بهتره کِ ، ولی گفتش همین سرمایه ای ک میخواد بزاره برای اینکارو از همون وبسایتای آلمانیش داشته و میخواد یه وب فارسی بزنهجدا از کار خودش درآمد یه ماه وبسایتاشو میخواد برای این کار بزاره ضرر نداره کِ
![]()
دقیقشو نمیدونم ولی به اندازه کافی هَ چون سایت IT تصویری هم تنها گزینه روی میز نیس 2 گزینه دیگر هم هس ک یکیش اگه خوب و حرفه ای بخوای بدی بنویسنو راه اندازیش کنی و تبلیغات کنی بالا 40 میلیون میخواد ک واس اونم اوکی داده گفته مشکلی نیسچقد سرمایه میخواد بزاره؟:general705:
احتمالا asp کارهآقا این بهنام آقاجانی چقدر از php بد میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(uncocoder)
اگه asp کار هم بود خوب بود برنامه نویس اندروید(جاوا) هست یه جوری php رو میکوبید که من هنگ کردم.احتمالا asp کاره![]()
جدیدا یه پک پی اچ پی هم داده بیرون خباگه asp کار هم بود خوب بود برنامه نویس اندروید(جاوا) هست یه جوری php رو میکوبید که من هنگ کردم.
میشهدوستان میشه رو یه هاست دو تا سایت استفاده کرد؟
اوکیپشتیبانی فنی خواستی منم هستم :general707:
درباره فیلتر چیزی میدونه ؟ سایت نارنجی رو بهش معرفی کردی ؟![]()
استاد همه چی دون ! من اینو 3-4 سال پیش هر روز بعد از ظهر از سر کار که میومدم از شبکه 2 نگاه میکردم :android06:
میدونم اون عکسو به کنایه گذاشتی ، اما خوب خواستم یک یاد آوری کرده باشم :android06:منم میدیدم، فکر کنم دوباره پخش میکنن چند وقت پیش کانال عوض میکردم دیدمش.
منظور من از عکس یه چیز دیگه بود
آیا میدانید صدا پیشه ی این عروسک هم محمد بحرانی هست![]()