چطور باید این کارو انجام بدم آموزشی سراغ دارید ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
چطور باید این کارو انجام بدم آموزشی سراغ دارید ?
به این کار نمیگن اسپمینگ
میگن برند دزدی. حالا معادل انگلیسیش یادم نیس ولی فارسی همینه
نه موضوع سایت اونجوری نیست...راستش انقدر به فارسی نیوز
پارس نیوز
فارسروید
پارسی درویید
ایراندرویید
....
برخوردم این اسامی به شخصه اصلا برام جذاب نیستن
ساختن نام با یک سری فاکتور جدید ، درسته که خیلی سخته
ولی نتیجه نهایی خیلی بهتری هم در پی داره
فکر کنم نیاز به مثال نباشه
ولی خوب فقط یک پیشنهاد شخصی بود
"Tapatalk Mobile message"
چند تا فارسی:چطور باید این کارو انجام بدم آموزشی سراغ دارید ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
صحبت درباره شباهت اسامی سایت هاست
سوال همینه که افرادی که می تونن سایت هاشون رو به چنین جایگاهی برشونن چرا باید کپی کنن از اسم یه برند دیگه؟الکسای تورنجی رو چک کردی 600 ایرانه؟؟؟؟؟ هر وبمستری آرزو شو داره !
اینکه اسما شبیه هم باشند دلیل بر بدی سایت نیست !!!!! به قول دوستمون (ابرنا ایلنا ایستنا ایسنا و ....) همه هستن اما محتوی سایت هست که مهمه و هر وبمستری اینو میدونه!
آپدیت: البته بنده کس خاصی نیستم که نظر بدم به نظر من سایت دیجیانو دوستمون میگیره به چند دلیل :
1)رابط کاربری نسبتا ساده ای که داره و تبلیغاتو بین باکس ها و ... نذاشته و همه چی تمیز به نظر میاد!
2)سایت خبری هست و سایت های خبری درکل سریعتر محبوب میشن
3)ایشون اسپمینگ میکنن و درواقع یه جورایی دارن به صورت رایگان از تبلیغات اونم برای کاربرای سایت های بزرگ بهره میبرن!
4)اسمشم راحت تو یاد میبونه هم به خاطر شباهت به دیجیاتو هم به خاطر جالب بودنش (به دل میشینه گفتنی)
البته هنوز هم میگم اسپمینگ ایشون کار درستی نیست!
با جاوا آندروید مینویسن دیگه پس پیشنیازشه ولی لزومی نداره این همه مطلبو یاد بگیری بعد بری برا آندرویدجاوا . پیش نیاز آندروید :general609:نظرتون؟؟
مشاهده پیوست 851591
چرا لزومی نداره؟؟ هرچی جاوا قویتر باشه بهتر نیست؟با جاوا آندروید مینویسن دیگه پس پیشنیازشه ولی لزومی نداره این همه مطلبو یاد بگیری بعد بری برا آندروید
یعنی شما واقعا نمی دونی این سایت ها همشون مال CBS Interactive Inc هستن؟ اینا یه مجموعه سایت هستندر ضمن الان ما تو پنلای وب
cpanel و zpanel داریم
تو سایت ها
znet
cnet
inet
....
داریم
خود سایت gsmarena انگلیسی هستش ما ازش زدین gsmarya?
خیلی مثال هستش !
این حرکات متداول هست تو دنیا!(منظور از دنیا کره زمین حالا کرات دیگه و موجودات دیگه رو نمیدونم؟)
صحبت درباره شباهت اسامی سایت هاست
سوال همینه که افرادی که می تونن سایت هاشون رو به چنین جایگاهی برشونن چرا باید کپی کنن از اسم یه برند دیگه؟
مثلا ترنجی اگر اسمش چیز دیگه ایی بود رشد نمی کرد؟ هنوز که هنوزه خیلی ها فکر می کنن این همون نارنجی سابقه با اسم جدید
از نظر من این یعنی سوءاستفاده از نام یک برند
یا چرا مثلا این دیجیانو قبل از دیجیاتو نبوده؟ یه سایت خبر خوان اتوماتیک زدن هنر نیست که
یا خیلی سایت های دیگه هستن که همین روال رو پیش گرفتن
توی یه کشور پیشرفته خیلی راحت می شه از این سایتها شکایت کرد و بستشون
کاری با سایت های دیگه و تشابه های اسمش شون ندارمصحبت درباره شباهت اسامی سایت هاست
سوال همینه که افرادی که می تونن سایت هاشون رو به چنین جایگاهی برشونن چرا باید کپی کنن از اسم یه برند دیگه؟
مثلا ترنجی اگر اسمش چیز دیگه ایی بود رشد نمی کرد؟ هنوز که هنوزه خیلی ها فکر می کنن این همون نارنجی سابقه با اسم جدید
از نظر من این یعنی سوءاستفاده از نام یک برند
یا چرا مثلا این دیجیانو قبل از دیجیاتو نبوده؟ یه سایت خبر خوان اتوماتیک زدن هنر نیست که
یا خیلی سایت های دیگه هستن که همین روال رو پیش گرفتن
توی یه کشور پیشرفته خیلی راحت می شه از این سایتها شکایت کرد و بستشون
یه چیزی حدود 6 ماه دیرتر شروع کردی شماکاری با سایت های دیگه و تشابه های اسمش شون ندارم
اما در مورد نامیلو میتویند تحقیق کنید ، سابقه سایت و آدرسش که از سایتهای همکار با تشابه اسمی که به نام نامیلو دارن بیشتره
اگه وبمستر باشید ، حتماً باید نحوه پیدا کردن سابقه آدرسی رو بلد باشین
کپی هم اسمش رو بزاریم اونا کردن نه ما :general601:
حالا شاید عملکرد و سرمایه یه مجموعه ای بیشتر باشه ، دلیل بر باسابقه بودنشون نیست
و این مورد رو توجه کنید که اگه هدف بازدید از گوگل هستش ، باید بگم گوگل با شعور تر از این حرفاس که نتونه این تشابه ها رو درک کنه
چون اغلب فکر میکنن اگه تشابه اسمی باشه تو گوگل بهتر رتبه میگیرن ،
برعکس کارشون سخت تر میشه
نه ! راس میگی ؟یه چیزی حدود 6 ماه دیرتر شروع کردی شما
مشاهده پیوست 851617
من هیچوقت نگفتم وبمسترمنه ! راس میگی ؟
مشخص شد وبمستر نیستین ، شاید در حد وبلاگ نویس باشین که بلدین هوایز بگیرین
زمانی که ما رو این آدرس استارت فعالیت رو زدیم شاید ایده سایت همکارمون هم وجود نداشت .
فقط متاسفانه مدتی آدرس رو بخاطر عدم تمدید از دس داده بودیم و تا دوباره آدرس رو به دس بیاریم و شروع کنیم کمی وقت و هزینه مون رو گرفت .
نه دوست عزیز ، منم ناراحت نشدم ، فقط خواستم موضوع روشن شهمن هیچوقت نگفتم وبمسترم
قصدمم زیر سوال بردن شما یا دیگران نیست اینکه شما چه کاری می کنید کاملا به خودتون ارتباط داره
صرفا در مورد شباهت اسامی صحبت می کردیم، اگر باعث ناراحتیت شدم جلوی همه دوستان عذرخواهی می کنم
بهترین مونوپاد هم از نظر قیمت و هم نظر کاربرد و کیفیت ایناست . من یکیشو دارم عالیه
معلومه یونتنگ .یونتنگ بهتره یا گاندو ؟
اینم تو سبزگستر هست قیمتشم مناسبه چطوره ؟
http://sabzgostar.net/product/pid/1346