با کمال احترام کاملا مخالفم!
1)1 نقطه میتونه (خدا) رو (جدا) کنه زمین تا آسمون فرق داره
2)به گفته خودشون از دیجیاتو خبری نداشته (اگه راست گفته باشه)
3)دیجیاتو معنی خاصی نداره که دیجیانو برداشت از اون باشه !
اما من با اسپمینگ ایشون مشکل دارم کلا از اسپمرا بدم میاد
ولی بر اساس تجربه شخصی تو این چندین سال وبمستری این سایت یکی از سایت های بزرگ ایران میشه پس اگه واقعا با سایت و ظاهر سایت مشکلی ندارین از همین حالا از سایت استفاده کنین اگه به خاطر اسمشه ک باهاش مشکل دارین اگه بخوایم بدون هیچ تعصبی نگاه کنیم سایت بدرد بخوری هم زده ایشون ک خیلی عالیه و به پیشرفت وب ایران کمک میکنه
پ.ن: اما من هنوز با اسپمسنگ مشکل دارم اساسیییییی ......
چیزی که هست اسم این کار برند دزدیه و اگه تا 10 سال دیگه هم بگه من به جد میتونم بگم دروغه
چون نمیشه که مثلا بری یه دامنه بخری به اسم gaagol.com و روی اون هم موتور جستجو بزنی و بعدم بگی من از وجود گوگل خبر نداشتم
این اتفاق برای سایت خودمم افتاد ولی خب خدا رو شکر نتونستن کل برند رو بدزدن
نه موضوع سایت اونجوری نیست...
@EmpireWorld اون سایت لیریک فارسی فیلتر شد :|
به نظرت دامنه جدید بگیرم یا منتظر رفع فیلتر احتمالی باشم؟؟
اگه حوصله داری رفع کن خیلی بهتره.
یه تجربه ای که من دارم اینه که دامنه ی جدید دیگه هیچ وقت مثه دامنه قبلی نمیشه
نه دوست عزیز ، منم ناراحت نشدم ، فقط خواستم موضوع روشن شه
بالا هم گفتم تشابه اسمی ، امتیازی نداره بر خلاف تصورات دوستان دیگه ،
اگه سایت که اسم سایتتون رو شبیه اش کردید رتبه اش بیشتر باشه، کار سخت تر هم میشه ، و تو سرچ گوگل ، سایتی رو که رتبه بالاتری داره رو پیشنهاد میکنه
و مشکلات دیگه که بدتر هم میتونه باشه
برای فروشگاه ورودی گوگل به اون صورت مهم نیس. چیزی که مهمه بازدیدکننده ی ثابته و تبلیغات دهن به دهن ملت. چون طرف وقتی یه جنسی رو خریده و به دوستشم میگه که از کجا خریده خیلی توی اعتماد کردن تاثیر داره تا اینکه حتی فروشگاه توی نتایج گوگل جز اولین ها باشه.
من نمیدونم شما و رقیبت کی سایت هاتونو زدید و دنبالشم نیستم که بفهمم. ولی چیزی که میدونم اینه که هرچی بامیلو بیشتر تبلیغ کنه سهم شما هم از تبلیغات اون بیشتر میشه
چون توی این کشوری که مردم هنوز به زور فارسی رو حرف میزنن و یه متن ساده رو با هزار تا تپق میخونن معلومه خیلی ها هم به جای "بامیلو" کلمه "نامیلو" رو سرچ میکنن
اما در آخر هم بگم که اینقدر امروز در مورد این سایته صحبت شد که فک کنم ادمینش به هدفش کاملا رسیده
بابا ول کنید این سایت های دوزاری رو