سلام به کاربران پی تی
دوستان من 8 روز پیش یک سایت رو توی بخش خرید و فروش دامین و وبسایت خریدم و پول رو بحساب شخص مورد نظر واریز کردم تا قبل از اینکه بنده پول رو واریز کنم به حسابشون ایشون سریع جواب میدادن تا اینکه پول رو واریز کردم 2 روز غیبشون زد و بعد از 2 روز با گفتن معزرت خواهی و اینا که در حال انجام کارهای انتقال دامنه در نیک هستن و ..
تا اینکه بنده دیدم دامین چرا بعد چند روز انتقال داده نمیشه بعد از نیک که پرسیدم گفتن ایشون اصلا مدارکی ارسال نکردن در صورتی که به بنده گفته بودن که اسکن مدارک رو ارسال کردن و ...
خلاصه الان قصد شکایت دارم از دوستان کسی هست راهنمایی کنه برای شکایت. و وی قوانین جرایم رایانه ای این کدام بند از تخلفات محسوب میشه؟
مستقیم باید برم پلیس فتا یا اول برم دادسرا برای شکایت؟ کسی اگه تجربه ای داره راهنمایی کنه تا بتونم سریع تر موضوع رو پیگیری کنم
دوست عزیز اینکه تعجبی نداره، منم اینجا سه تا سایت خریدم ولی هیچ کدوم دامنه رو منتقل نکردن. خوب شاید لازم دارن، کمی هم به فروشنده حق بدید :دی
سایت های ufont.ir, pixday.ir و gamerfa.ir
گیمرفا نه هاست و نه دامنه رو انتقال داد.
پیکس دی فایل هارو منتقل کرد اما دامنه رو انتقال نداد.
دقیقاً سر خرید همین یوفونت هم فروشنده که ذکر خیرشون چند تا پست بالاتر شد می گفت مدارکو ارسال کرده در حالی که نیک می گفت مدارک ارسال نشده. من 6 ماه بابت انتقال دامنه سر کار بودم! که در نهایت متوجه شدم فروشنده راضی نمی شه سایتو بفروشه، فروش کنسل شد. خدا بهش خیر بده مثل دو مورد قبلی نشد. مبلغ خرید رو عودت دادن و خسارتش هم درآمد 6 ماهی شد که سایت رو مدیریت می کردم.