در مورد برخوردشون با شما نمیتونم نظری بدم
اما در مورد فرایند گرفتن درگاه که توضیح دادین ، شما اونجوری درگاه گرفتین و مدارک ایمیل کردین ؟ اون بخشی که گفتین براتون فرم ارسال میشه و ایمیل میکنید رو تازه اضافه شده اون بخش ؟ منظورتون شرکت به پرداخت ملت هستش یا شرکت دیگه ای ؟
الان یه سر به سایتشون زدم ، بخش درخواست رو که قبلاً جور دیگه ای بود عوضش کردن !
اما فرایند رو همه قبلی هست که نوشتن
فرایند دقیق تهیه درگاه اینترنتی رو اینجا توضیح دادن http://www.behpardakht.com/Help_payments.html
من چند سالی هست درگاه دارم و هر دو درگاه هم دقیقاً با فرایندی که توضیح داده شده برام فعال شد
فقط اون بخشی که زده قرارداد پست میشه و بعد اطلاعات درگاه رو میفرستن ، 2 تا درگاههی که ازشون دارم تو درخواست هر دوتاش اونا جا بجا بودن ، یعنی اولش اطلاعات درگاه رو فرستادن و درگاه فعال شده و قرارداد چند روز بعد دستم رسید .
اوایل فرآیند گرفتن درگاه تفاوت داشت که من گرفتم
الان درخواست دادم توی سایت فرداش برام فرم رو ایمیل کردند و گفتند این فرم را پر کنید و کپی سند مالکیت و کپی شناسنامه و کارت ملی را اسکن کنید و همراه فرم که تکمیل شده به همین ایمیل بفرستید که من فرستادم بعدش ظهر ایمیل دادن که مدارک شما دریافت شد . دو روز بعدش ایمیل زدن که مدارک شما تایید شد و ظرف چند روز آینده مستندات لازم برای شما ایمیل خواهد شد که این چند روز برای من 6 روز طول کشید حدودا و امروز صبح ساعت 8 صبح ایمیل کردن و درست هم کار کرد
قرار داد رو بعد از دریافت درگاه می فرستند فک کنم (قبلا که گرفتم بعد از گرفتن درگاه واسم فرستادن و منم امضا و فرستادم واسشون )