ببین برادراین تیکه رو هم فهمیدم چی گفتی هم نفهمیدم !ماشاءالله قدرتتم زیاده :general707: ابزار کارت چیه ؟
فقط مطالبی ک بشه دید تو سایتو میتونید استخراج کنید ؟فایلا و مطالبی ک نمیشه دید چی ؟
لوکال کار میکنید ؟ مثلا من یه سایت آموزشی رو کلشو دانلود کردم الان با فرمت htm تو هارد ذخیره شده میشه یه کاری کنی فقط قسمت آموزشی برن توی PDF ای جداگونه ؟!
میخواستم حدود قیمت بدونم ؟ ما اگه آش خواستیم پولشم میدیم
بیشتر از این نمیدونم ، اینم نقل قول کردم دیگه![]()
شما فرض کن مثال میزنم میای میگی این سایت بیتوته قسمت فلانش 1100 صفحه مطلب داره خوب؟
منم میگم چشم اینا رو بهت توی یک فایل وورد تحویل میدم به هر حالتی که خواستی یا به همراه کدهایی که موقع نوشتن استفاده کرده یعنی رنگی کردن متن و بولد کردن و... یا بدون اونا یعنی نظیر همین خطی که من نوشتم!
یا میگی که من اونا رو میخوام توی یک سایت دیگه عینا وارد بشه! نظیر گزینه های export و import برنامه ها! متوجه هستی؟ یا شما بگو اصلا کپی پیست اوکی؟ فقط با این تفاوت کاری که من انجام میدم در مقیاس وسیع است وگرنه برای 10 15 پست که این کار رو نمیکنم
یا مثلا میای میگی من یک سایت دارم میخوام برای هر پستش 10 تا نظر با گفتارهای مختلف با ایمیل های مختلف ثبت شه! من میگم اوکی! مثل فرفره برات انجام میدم!
یا میای میگی من 1000 تا وبلاگ روی فلان سرویس دهنده میخوام داشته باشم! من میگم اوکی به نام خدا شروع می کنیم
یا میگی که من میخوام عکس با کیوورد فلان رو توی گوگل سرچ کنم و هرچی آورد توی یک فایل ذخیره کنی بهم بدی! در اندازه های اصلی و...! من میگم اوکی
(اینا همه باید پروژه هاش کار بشه روش ولی خیلی هاش رو انجام دادم خیلی های دیگه چون باید حالت سفارشی باشه وقت نگذاشتم)
و خیلی خیلی کارها و چیزهای دیگه
در مورد استخراج بله! باید چیزی که توی سایت است یا محیط سایت ببینم تا بعد بکشمش بیرون
مثلا بیشتر شماره تلفن های موبایل سایت ایستگاه رو کشیدم بیرون ! البته ناگفته نماند سیستم امنیتی عالی دارند هر چند ساعت یکبار آی پیت رو بن میکنه!
بماند.
در مورد روش هم متاسفانه نمیتونم بگم
در مورد چیزی هم که میخواین دقیقا متوجه نشدم سایت مورد نظر و مطالبی که داره رو پیغام خصوصی کنید و چیزی که میخواین رو دقیق توضیح بدید بیرون دادن فرمت خروجی به صورت پی دی اف اگر مطلب متن است و یا عکس نباید چیز سختی باشه
حدود قیمت میگم که برادر بغالی نیست که مثقالی چند تومن باشه عشقی قیمت میدم! از مشتری می پرسم چقدر بودجه داری برای این کار میگه این قدر
منم کار رو بررسی میکنم به صورت آزمایشی طرح رو برای خودم اجرا میکنم Debug میکنم و سپس یکبار میذارم روی مرحله ی تست ببینم چقدر منابع درگیر شده و چقدر از من وقت نظارت و طراحی گرفته یا میگم اوکی با این قیمت قبول یا میگم کمه فلانقدر بیشتر می گیرم انجام بدم!
لازم به ذکر بنده حاضرم قسم بخورم یک خط برنامه نویسی بلد نیستم به طوری که الان یک کد ویژوال بیسیک ساده رو 4 روزه درگیرش هستم هنوز نتونستم مشکلش رو رفع کنم
چرا من گاندولف هستم :دی بدخواه داشتی بگو ورد بخونم فوتش کنم به دیوار :دیاحیانن شما جادوگری چیزی نیستید ؟؟؟:general609: