دقیقاااا :general601:خیر اقتباس از کتاب "نا آگاهان رویای دانش می بینند!"
چرا ایران؟نه تضمینی داره نه کیفیتی نه ... ، تازه قیمتش هم که زیاده :|رفقای وبسمتر سرور دانلود ایران کجارو پیشنهاد می کنید؟
در حال حاضر 1800 گیگ فایل دارم که می خوام منتقل کنم به سرور داخل کشور
پهنای باند زیادی مصرف نمی کنم در ماه چون فایل ها فقط برای مشتری های خاص هستن
وای حالا یه دهنی ازت صاف میشه که نگو
تا چندین ماه ارور 404 میده و باید فیکس کنی
اوه شت :general607:
مشکل اصلی سرعت دسترسی هست، چند وقتی هست که بخصوص شبها ارتباط اینترنت با IP های خارجی شدیدا محدود میشهچرا ایران؟نه تضمینی داره نه کیفیتی نه ... ، تازه قیمتش هم که زیاده :|
ولی خوب اگر نیاز به سرور داری جای مطمئن بگیر مثل هاست دی ال یا روبیناسرور
اوه شت :general607:
درآمد داره ؟ چطوریاس کلا ؟دوستان کسی نیست فرصت رسیدگی به یک سایت رو داشته باشه (دانلود)
هزینه ها از من (سایت اماده هست + 1200 ای پی در روز)
آره فونتش خوبه الان عوض کردم خیلی خیلی بهتر شد .دوستان کدنویس تا حالا فونت ادیتورتون رو عوض کردید؟اگه عوض نکردید عوض کنید چیز جالبی میشه:general601:
پ.ن : من فونت source code pro رو نصب کردم خیلی زیباست![]()
درآمد داره ؟ چطوریاس کلا ؟
آره فونتش خوبه الان عوض کردم خیلی خیلی بهتر شد .
http://forum.persiantools.com/threads/اموزش-ثبت-نام-در-سایت-کسب-درامد-propellerads.558011/رفقای وبمســتر درود ..
اسم سایتش رو یادم رفته آی لیوید بود آی لیئید بود یه چیزی تو همین مایه ها .. که دکمه دانلود میزاشتی داخله سایت بابت هر دانلود 3-4 دلار بهت میداد ... عزیزان میدونن چجوری کار میکنه ؟ ادرس سایتش رو یادم نیست .![]()
والا چی بگم ولی بازم بنظرم همون سرور خارج بهتره ، حجم هر فایل اگر کم باشه مهم نیس که از کجا دانلود شه ولی خوب اگر زیاد باشه فرق می کنهمشکل اصلی سرعت دسترسی هست، چند وقتی هست که بخصوص شبها ارتباط اینترنت با IP های خارجی شدیدا محدود میشه
سرور ایران رو به این دلیل مد نظر دارم که اول این مشکل حل بشه و دومین مشکل هم بروز کردن فایل ها هست چون اکثرا حجم فایل ها زیاده با این سرعت آپلود کردن عذابه! ( فایل ها اورجینال هستن جای دیگه ایی وجود ندارن که بشه لیچ کرد)
سرور تو ایران باشه میشه فایلهارو روی هارد فرستاد دیتاسنتر اونام هاردو وصل کنن به سرور و باقی ماجرا
نفرین ملت رو نخرید به خاطر چندرغاز
کلا حماقت خودتون را خواستید ثابت کنید بیاید زیر پست یک نفر بنویسید "باشه"
ای عزیزان ...
میخوام بنر بزارم زیر پستهای سایت برای تبلیغات. داخل نت هرچی آموزش خوندم گفته داخل فایل function.php تغییرات بدید. قالب من از بس ساده است این فایل فانکشن رو نداره ... من کجا بزارم کد رو ؟![]()
ببین اینو داری؟
single.php
باید توی index.php , single.php واردش کنی اگه هم صفحه اصلی میخوای هم توی مطالبآره عزیزم دارم اونو .
یه جوری باشه که هم تو صفحه اصلی نشون بده هم تو صفحه ادامه مطلب شاهکاره .