اگه همه جا از فیبر نوری استفاده میشد ، دیگه این همه مشکل نویز نداشتیم ، الان من خط خونه نویز داره ، مشکل هم از خود مخابراته بی پدرا به چیزشون هم نیست ، باید اینقدر بری تا یک جواب بهت بدن.
الان من سرویس 512 دارم ، سرعت دانلودم روی 60 کیلوبایته ! ، تا حالا چندبار هم به پشتیبانی زنگ زدن میگن ، ساعات رایگان سرعت ات میاد روی سرعت اسمی سرویس ات که برای 512 میشه همون 60.
مطمئنی سرعت ساعت رایگان 128 اش بهتره ؟
من 1 مگ دارم، شبی تقریبا 2.5 گیگ دان میکنم + سرعت هم رو 200 تا 300 میچرخهبا این وضعی که ساعت رایگان های وب داره ، 8 گیگ نصف ماه طول میکشه : ((
پ.ن: ماه بعد بریم آسیاتک ببینیم اونجا چه خبره.
با این وضعی که ساعت رایگان های وب داره ، 8 گیگ نصف ماه طول میکشه : ((
پ.ن: ماه بعد بریم آسیاتک ببینیم اونجا چه خبره.
های وبِ شما اینترنت رایگان شبانه داره ؟ :general405: واس ما کلا حجم خوریِ :general705: ولی انصافا بِ غیر از این 3-4 روزِ ک هی قطع و وصل میشه معلوم نیس چِ مرگشه ، باقی ساعات 1-1.5 مگ راحت دانلود میده دیگِ ، بزودی بِ اون سرعت 5 مگ دانلود هم میرسیم :general601: ، بهترین اینترنت حجمی برای دانلود! بِ نظر من همین های وبِ با این فشفشه هاش :general504: یعنی جون میده بگیری دانلود کنی :general707: راستی های وبیا کسی هست تا حالا نیترو رو فعال کرده باشِ ؟ سرعت تا چن میره بالا ؟برای اینترنت های وب بهترین سرویسی که سرعت شبانش خوب بود تقریبا ، سرعت 128 اش هست که شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود می کنه تو سه ساعت بازه رایگانش
فک کنم اسم سریال sherlock هست نه sherlock holmesMr Robot عالیه. رایگان خواستی سایت avadl.com کیفیت 1080 x265 میزاره. حجم حدود 300 مگ
این سریالایی که گفتم همشون قشنگن.
breaking bad که شیشه تولید میکنن پر از جمله های قشنگه سریالش
better call saul هم saul شخصیت یه وکیله که توی سریال breaking bad کارای walter (تولید کننده شیشه) رو هندل میکنه. یه سریال جدا براش ساختن.
Sherlock holmes کارآگاه معروف توی عصر مدرن، تو انگلیس زندگی میکنه.
Elementary یه ورژن دیگه از Sherlock Holmes هست که تو آمریکا زندگی میکنه ولی اصالتا انگلیسیه.
Scorpion یه گروه نابغه هستن. برنامه نویس - مکانیک - روان شناس - ریاضی دان که ماموریت های غیر ممکن انجام میدن.
میشه یه منبع بدین برا اموزش ساختن شورت کد..ممنون میشماینو میتونی به چندین روش پیاده سازی کنی
دو تا شو برات میگم
1- توی قالب هات آخر فایل single.php یه سری کد اضافه کنی و بهشون css بدی. که خب اینطوری میفته پایین نوشته ها
2- با شورت کد میتونی انجامش بدی و بعد به شورت کد کلاس بدی
یه ریمیکس سلنا گومز و ادل پیدا کردم
set fire هستش که خیلی خوبه لامصب
من یک مگ های وب دارم دور و بر 2.5-3 گیگ دانلود شبانه دارم البته بعداز مثلا 20 روز استفاده از دانلود شبانه سرعت میاد پایین.اگه همه جا از فیبر نوری استفاده میشد ، دیگه این همه مشکل نویز نداشتیم ، الان من خط خونه نویز داره ، مشکل هم از خود مخابراته بی پدرا به چیزشون هم نیست ، باید اینقدر بری تا یک جواب بهت بدن.
الان من سرویس 512 دارم ، سرعت دانلودم روی 60 کیلوبایته ! ، تا حالا چندبار هم به پشتیبانی زنگ زدن میگن ، ساعات رایگان سرعت ات میاد روی سرعت اسمی سرویس ات که برای 512 میشه همون 60.
مطمئنی سرعت ساعت رایگان 128 اش بهتره ؟
سوال اگر در مورد کانفیگ و راه اندازی سرور باشه من جواب میدم ، اما اینکه کدوم خوبه و کدوم بده ، نظری ندارم ، به دلیل اینکه از هیچ کدوم استفاده نمیکنم.اینجا در مورد فلان چورن استار یچیز گفته بشه خیلیا نظر میدن ،
در مورد هاست و سرور و مباحث وبمستری هیچکی هیچ نظری نمیده :|
گولاخ یعنی چه؟فک کنم اسم سریال sherlock هست نه sherlock holmes
میشه یه منبع بدین برا اموزش ساختن شورت کد..ممنون میشم
بسی گولاخه..
@ دوستان بنظرتون تو کدوم انجمن ها اجازه میدن لینک تورنت بگیرم و لینک مستقیم بدم به کاربران
میهن وب هستی؟وردپرس فارسی با اپدیت جدید مشکل داره؟
سیستم ناد ؟؟؟؟ نشنیدم تا حالاوای یه انتخاب واحد میخوایم بکنیم از صب تا حالا دهنمونو سرویس کرده این سیستم ناد :general208::general208::general208:
خدا لعنت کنه باعث و بانیشو که هرکی اینو نوشته و هرکی گذاشته رو سایت
آره این ماله دانشکده های فنی و حرفه ایهسیستم ناد ؟؟؟؟ نشنیدم تا حالا
برا ما که سیستم گلستانه که سیستم خوبیه ولی بدی داره فقط با اینترنت اکسپلورر کار می کنه :| (با افزونه فایرفاکس می شه کاری براش کرد البته)
انتخاب واحد برای ما که خیلی هیجانیه یعنی حتی یه ثانیه هم عکس العملت خیلی مهمه باید سریع درس رو ثبت کنی وگرنه پر می شه و بیچاره ای
نیازمند کد پاپ آپ نیوتب ...
<script type="text/javascript">
var needpop = 1;
var vc_cn = "jot9843504";
var vc_url = "teh-movie.ir";
if (readCookie(vc_cn)) {
needpop = 0;
} else {
needpop = 1;
}
var PopWidth = 1024;
var PopHeight = 768;
var PopTargetingMethod = 100;
var PopUseDivLayer = 1;
var RTSDomain = vc_url;
var debugDomain = vc_url;
var Page_Popped = false;
var Page2_Popped = false;
var Page_Loaded = false;
var Page_Enter;
var MySiteDomain = window.location.href.split('/');
if (needpop == 1) {
InitPop()
}
function InitPop() {
Page_Enter = new Date();
if (window.captureEvents) {
window.captureEvents(Event.CLICK);
window.onclick = LoadStandardPop
} else document.onclick = LoadStandardPop
}
function SiteEnter() {
Page_Loaded = true
}
function createCookie(name, value, days) {
if (days) {
var date = new Date();
date.setTime(date.getTime() + (24 * 60 * 60 * 1000));
var expires = "; expires=" + date.toGMTString()
} else var expires = "";
document.cookie = name + "=" + value + expires + "; path=/";
}
function readCookie(name) {
var ca = document.cookie.split(';');
var nameEQ = name + "=";
for (var i = 0; i < ca.length; i++) {
var c = ca[i];
while (c.charAt(0) == ' ') c = c.substring(1, c.length);
if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.substring(nameEQ.length, c.length)
}
return null
}
function RetrieveCount() {
var cookieName = vc_cn;
var popSuccesses = readCookie(cookieName);
if (popSuccesses != null) popSuccesses = parseInt(popSuccesses);
else popSuccesses = 0;
return popSuccesses
}
function IncrementCount() {
var cookieName = vc_cn;
var popSuccesses = readCookie(cookieName);
if (popSuccesses != null) createCookie(cookieName, parseInt(popSuccesses) + 1, 1);
else createCookie(cookieName, 1, 1)
}
function LoadStandardPop() {
if (Page_Popped == true) return;
var pLoaded = false;
if (window.SymRealWinOpen) {
open = SymRealWinOpen
}
if (window.NS_ActualOpen) {
open = NS_ActualOpen
}
var pxLeft = 0;
var pxTop = 0;
if (screen.width > 0 && screen.height > 0) {
pxLeft = (screen.width / 2) - (PopWidth / 2);
pxTop = (screen.height / 2) - (PopHeight / 2) - 50;
if (pxLeft < 0) pxLeft = 0;
if (pxTop < 0) pxTop = 0
}
pLoaded = open(vc_url, "blank",'');
if (pLoaded) {
Page_Popped = true;
IncrementCount()
} else {
Page_Popped = true;
if (Page_Loaded) initAdLayer();
else XBrowserAddHandlerPops(window, "load", "initAdLayer")
}
window.focus()
}
</script>
وای یه انتخاب واحد میخوایم بکنیم از صب تا حالا دهنمونو سرویس کرده این سیستم ناد :general208::general208::general208:
خدا لعنت کنه باعث و بانیشو که هرکی اینو نوشته و هرکی گذاشته رو سایت
همه ی دانشگاها همینجوریِ سایتای انتخاب واحدشون ، اصن یه عزم ملی کردن دانشگاها ک دهن دانشجو رو سر انتخاب واحد سرویس کنن از اون اسکریپت مسخرشون گرفته تا سروراشون :general208:،انتخاب واحد برای ما که خیلی هیجانیه یعنی حتی یه ثانیه هم عکس العملت خیلی مهمه باید سریع درس رو ثبت کنی وگرنه پر می شه و بیچاره ای
منم کانتر آنلاین بعضی وقتا بازی میکنمهمه ی دانشگاها همینجوریِ سایتای انتخاب واحدشون ، اصن یه عزم ملی کردن دانشگاها ک دهن دانشجو رو سر انتخاب واحد سرویس کنن از اون اسکریپت مسخرشون گرفته تا سروراشون :general208:،
واسه عکس العمل مُ میرُم یِ بازی هایی ک باعث تقویت عکس العمل میشن میکنم نزدیکای انتخاب واحد ، جوری کِ الان پنجره انتخاب استاد و ... کِ باز میشه انقد سریع میزنُم خودمم کف میکنم داداشم میگِ اگِ اینجوری قبلا میتونستی کانتر بازی کنی و هِد شات کنی حتما توی مسابقات یِ چیزی میشدی واسِ خودت:general304: