hamedovic5405
Registered User
پستهات رو حذف کردی؟میخوام تقلب کنم:general707:
پستهات رو حذف کردی؟میخوام تقلب کنم:general707:
اره یه دونه حذف کردم:general711::general711:پستهات رو حذف کردی؟
ای خائنمیخوام تقلب کنم:general707:
این موزیک ویدیو دمی لواتو و ایگی ازالیا هم که جدیده خیلی خوبه .یه ریمیکس سلنا گومز و ادل پیدا کردم
set fire هستش که خیلی خوبه لامصب
ملی ب ملی:اقو این ادرس کارت به کارت اینترنتی ملی چی بود ؟
اصن کارت به کارت اینترنتی میشه ؟
ملی به ملی
کاری نکنید که طوری بشود منم پستامو پاک کنم بیام سر در این صفحه 7000 : Dمیخوام تقلب کنم:general707:
غب مپش تو حلقم .
این عکس احتمالا فیکه
8 گیگه عامو :|این عکس احتمالا فیکه
چون این فیلمی که توی عکس داره دانلود میکنه حجم 720p ش حدودا 600 700 مگه. تازه این داره 1080p میگیره
اگر دقت کنی ، اون فیلمی که داره دانلود میکنه ، کیفیت Bluray هست ، کیفیت Bluray همون کیفیت اصلی فیلم هست .این عکس احتمالا فیکه
چون این فیلمی که توی عکس داره دانلود میکنه حجم 720p ش حدودا 600 700 مگه. تازه این داره 1080p میگیره
با این وضعی که ساعت رایگان های وب داره ، 8 گیگ نصف ماه طول میکشه : ((8 گیگه عامو :|
پ.ن: یادم نمیاد 8 گیگ یجا دانلود کرده باشم
توی ایران بستر مخابراتیش افتضاحه سیم های مسی که اصلا حرفشو نزنیم بهتره
برای اینترنت های وب بهترین سرویسی که سرعت شبانش خوب بود تقریبا ، سرعت 128 اش هست که شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود می کنه تو سه ساعت بازه رایگانشبا این وضعی که ساعت رایگان های وب داره ، 8 گیگ نصف ماه طول میکشه : ((
پ.ن: ماه بعد بریم آسیاتک ببینیم اونجا چه خبره.
اگه همه جا از فیبر نوری استفاده میشد ، دیگه این همه مشکل نویز نداشتیم ، الان من خط خونه نویز داره ، مشکل هم از خود مخابراته بی پدرا به چیزشون هم نیست ، باید اینقدر بری تا یک جواب بهت بدن.توی ایران بستر مخابراتیش افتضاحه سیم های مسی که اصلا حرفشو نزنیم بهتره
اینترنت روی فیبر نوری هم انحصاری شرکت مخابراته و به سایر شرکت ها اصلا نمی ده
الان من سرویس 512 دارم ، سرعت دانلودم روی 60 کیلوبایته ! ، تا حالا چندبار هم به پشتیبانی زنگ زدن میگن ، ساعات رایگان سرعت ات میاد روی سرعت اسمی سرویس ات که برای 512 میشه همون 60.برای اینترنت های وب بهترین سرویسی که سرعت شبانش خوب بود تقریبا ، سرعت 128 اش هست که شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود می کنه تو سه ساعت بازه رایگانش