MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
من هنوزم دارم
مشکیه، سالمه و کار میکنه (البته اون مدت ها زیاد تعمیر رف)
یادش بخیر، خاطراتم زنده شد
من هنوزم دارم
علی آقا از شما بعیده واسه خرید یه لپ تاپ رنج قیمت تعیین کنی شما که پول پارو می کنید زشته (پروژه ها رو رد می کنید)دوستان حالا که بحث لپ تاب شد.
به نظرتون برای کسی که برنامه نویسی اندروید می خواهد کار بکند.
و کنارش وبگردی و کمی اهنگ و فیلم . چه لپ تابی تا رنج قیمتی 1.500 پیشنهاد می دهید.
عزیزم لطفا به سوال جواب بدهید . با تشکرعلی آقا از شما بعیده واسه خرید یه لپ تاپ رنج قیمت تعیین کنی شما که پول پارو می کنید زشته (پروژه ها رو رد می کنید)
بنده عزیز کسی نمی باشمعزیزم لطفا به سوال جواب بدهید . با تشکر
طبیعتاً تنظیمات داره ف.ب واسه این قضیه!سلام.
یک گروه هست در ف.ب که گزینه share در زیر پست هاش وجود نداره؟
ولی بقیه گروه ها دارن.
کسی میدونه از چیه؟
جادوغ آبادی هنوز ؟طبیعتاً تنظیمات داره ف.ب واسه این قضیه!
علیا بودیم اومدیم سفلی!!جادوغ آبادی هنوز ؟
همیار اصلا به هیچ عنوان توصیه نمیشه !بچه ها یه طراح سایت حرفه ای ( معتبر و تریجاً معروف ) رو معرفی کنید که کاراش قشنگ و جدید باشه برای طرای یه فروشگاه !
از لحاظ هزینه طراحی هیچ مشکلی نیست .
Erfanix رو برای طراحی گرافیکی و Hamyarwp رو برای کد نویسی طرح در نظر دارم ! اگر نظر دیگری دارید بگین لطفاً
منم خواستم همینو بگم ولی چون باهاش کار نکردم .نگفتم !!یه کپی کار که فقط از اسمش داره مردم رو تیغ میزنه !
ممنونم از توجهتون ! اگر جای بهتری مد نظرتون هست ، بفرماییدهمیار اصلا به هیچ عنوان توصیه نمیشه !
یه کپی کار که فقط از اسمش داره مردم رو تیغ میزنه !
من که پشیمونم از کار با هاشون
تو یوتیوب پره.سلام
کسی میدونه چجوری میتونم سخنرانی یکی از برنامه نویس های مشهور رو پیدا کنم؟ خودش گفته مارک زاکربرگ ولی بقیه هم میتونن باشن
استادمون گیر داده میخواد
تروخدا اگر کسی میدونه کمک کنه
@l3est چطوری نسخه جدید laravel رو نصب کردی؟
مشکل ورژن php رو میگیره.من چند تا نرم افزار مثل xampp , wamp رو چک کردم هیچکدوم نسخه php شون بالاتر از 5.5.9 نبود.
تشکرتو یوتیوب پره.
سرچ کن.
... Speech
... رو با نام طرف پر کن.