orginalfilm
کاربر قدیمی پرشین تولز
آقا دهنم سرویس شد ! یه قالب رایگان تفریحی خبری خیلی ساده و سبک تو دست و بالتون نیست ؟؟؟
اگه دارین رو کنین تا تشکر کنم !!!
http://www.4dah.ir/699/دانلود-قالب-خبری-وردپرس-بیتوته/آقا دهنم سرویس شد ! یه قالب رایگان تفریحی خبری خیلی ساده و سبک تو دست و بالتون نیست ؟؟؟
ی فایل .htaccess تو public_html بساز و اینو بزار توش:سرچ کردم کد مورد نظرش یافتم یه فایل خالی درست کردم داخلش کد زدم گذاشتم داخل دایرکتوری بازم جواب نمی ده! دقیقا فایلشا میشه بدین؟ یه دومین خالیه که فقط از دایرکتوریش استفاده می کنم.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
Options Indexes FollowSymLinks
من یه وردرپس رو هاست نت افزار دارم
هم تو منوی مدریت و هم تو سایت ، گاهی گیر میکنه و رو لود میمونه
مشکل از هاسته ؟
چیکار کردی؟۲ هفتس اموالم دست فتاس :|
حتی موبایلم :|
من یه نفر ندیدم تابحال از نت افزار راضی باشه چرا همه هجوم میبرن سمتش؟من یه وردرپس رو هاست نت افزار دارم
هم تو منوی مدریت و هم تو سایت ، گاهی گیر میکنه و رو لود میمونه
مشکل از هاسته ؟
تسلیت میگم داداش۲ هفتس اموالم دست فتاس :|
منظورتو از جایگزینی نمیفهمممرسی داداش .
فقط یه مشکل داره که اسم خواننده ها و اسم اهنگ ها همه پاک میشن .
برنامه دیگه سراغ نداری فقط جایگزین کنه ؟
این دستور رو تو SSH بزن (بجای Hostname، هاست نام سرور رو بزار)سلام سایت من رو سرور مجازیه الان این هشدار رو داد و سایت داون شد
service 'mysqld' on server is is currently down
بعدش هم این ارور اومد:
Warning: The system load avarage is 20
اینا معنیش چیه باید چیکار کنم؟
دقیقا در مورد نت افراز موافقم باتمن یه نفر ندیدم تابحال از نت افزار راضی باشه چرا همه هجوم میبرن سمتش؟
تاحالا من از هر شرکتی که اسم در کرده هاست گرفتم ناراضی بودم انقدر محدودیت اعمال میکنن ادم حالش بد میشه!!
ی توضیح مختصر میدی؟ :general405:کلش باز ها امضامو حتما بینید. تو حدود 10 ساعت +12 میلیون گلد و اکسیر (هر کدوم 12 میلیون نه باهم) زدم
بگو شبیه سایت Amazing.ir تا بهت بدم :general404:آقا دهنم سرویس شد ! یه قالب رایگان تفریحی خبری خیلی ساده و سبک تو دست و بالتون نیست ؟؟؟
رو چه حسابی؟ برای چی؟ چه چورنی آپلود کردی که گرفتنت؟۲ هفتس اموالم دست فتاس :|
اره دمت گرم. زحمتش رو بکشبگو شبیه سایت Amazing.ir تا بهت بدم :general404:
رو چه حسابی؟ برای چی؟ چه چورنی آپلود کردی که گرفتنت؟
نه اینطوری فایده ندارهاره دمت گرم. زحمتش رو بکش
فرستاده شده از GLX SpiderIِ من با Tapatalk
[emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]نه اینطوری فایده نداره
باید بگی شبیه سایت Amazing.ir میخوام
اسکلمون کردی؟ با گوشی بودم نرفتم ببینم !! اونو نگه دار برا خودت ممنوننه اینطوری فایده نداره
باید بگی شبیه سایت Amazing.ir میخوام
مورد یک . البته درصورتی از پسش بر میای ( حفظ درامد) که مورد دو رو بخوبی بلد باشیدوستان بنظرتون خرید سایت با درامد منطقی تره یا زدن سایت و رسوندن به درامد؟
اطلاعات جالبی بود! و البته پاسخی بود برای یکی از سوالاتم!:general601:میدونستید گوگل بیش از 2 میلیارد کد داره !
در مقام مقایسه ، ویندوز از 40 میلیون کد تشکیل شده.
حالا این اش خیلی مهم نیست ، بخش جالب این هست که تمام این 2 میلیارد کد توی یک کد تنها هست و توی یک مخزن برای 25 هزار مهندس گوگل در دسترس هست.
یعنی اینکه کد تمام سرویس های گوگل ، سرچ ، مپ ، جیمیل ، یوتیوب و... تو یک مخزن هست !
برای راه اندازی همچین سیستمی ، علاوه بر اینکه بدونی چطوری راهش بندازی :دی نیازمند داشتن قدرت محاسباتی داده های زیاد هست ، تو این مورد بیش از 85 ترابایت داده !
25 هزار مهندس گوگل هر روز 45 هزار کامیت (تغییر) تو اون مخزن ایجاد کرده .
پ.ن هسته اصلی فیسبوک هم 20 میلیون کد هست.
این هم ویدیوی کنفرانس خانم ریچل پاتوین که موارد بالا رو توضیج دادن.
www.youtube.com/watch?v=W71BTkUbdqE