Hamidreza23
Registered User
منظورش اینه که کپی نکن بشین یکی بنویس یا بخر :|:|
باید چیکار کنن دقیقا؟
یادم رفته بود میشه با insept element اسم قالب رو از تو کد ها پیدا کرد و سرچ کرد و ... :|
منظورش اینه که کپی نکن بشین یکی بنویس یا بخر :|:|
باید چیکار کنن دقیقا؟
یادم رفته بود میشه با insept element اسم قالب رو از تو کد ها پیدا کرد و سرچ کرد و ... :|
فقط جهت اطلاع پرسیدم وگرنه نمیخواستم استفاده کنممنظورش اینه که کپی نکن بشین یکی بنویس یا بخر :|
من کاری به این ندارم که کی از چه قالبی استفاده میکنه ، منظورم من عدم وجود خلاقیت بین وب مسترهاست ، همه از رو هم کپی میکنن ، نهایت خلاقیت اشون هم این هست که یک قالب اختصاصی برای سایتشون بزنن.منظورش اینه که کپی نکن بشین یکی بنویس یا بخر :|
همه که نمیتونن طراح وب بشن ، همونطور که همه نمیتونن فیزیکدان یا جراح یا ... بشنتا زمانی که دغدغه وبمستر های ایرانی این باشه که قالب فلان سایت رو چطوری پیدا کنن ، از این وب انتظار زیادی نمیشه داشت.
شما هم گیرتون رو قالبه ، من قالبو مثال زدم ، الان از 10 سایت ایرانی 9 تاش تو یک زمینه هستن ، محتواشون هم مشابه هم هست .همه که نمیتونن طراح وب بشن ، همونطور که همه نمیتونن فیزیکدان یا جراح یا ... بشن
توی دنیا به همه شغل ها نیازه و هرکسی هم باید تو مسیر هرچیزی که استعداد داره حرکت کنه نه اینکه دست تو هر چیزی بکنه
شما خودت علامه ولی یهو میبینی سر یه موضوع خیلی کوچیک مجبوری بری از یه وبلاگ راهنمایی بگیری
بعدشم اساس کار اینجور قالب ها فروش انبوه و به تعداد بالا برای راه افتادن مشتری ها و بعد سفارش قالب اختصاصیه
مسلما کسی که تا حالا اسم قالب به گوشش نخورده نمیاد 700 تومن بده یه طراح براش قالب اختصاصی بزن
شوما کوتاه بیا.شما هم گیرتون رو قالبه ، من قالبو مثال زدم ، الان از 10 سایت ایرانی 9 تاش تو یک زمینه هستن ، محتواشون هم مشابه هم هست .
هیچ کس به فکر این نیست که یک کار جدید انجام بده ، یا حداقل کار های قبلی رو به سبک جدید انجام بده.
تا حالا تاپیک تو همین انجمن دیدی که طرف یک سایت میخواهد کپی فلان سایت ، با این تصور که به موفقیت اون سایت برسه و پول پارو کنه.
اینکه دغدغه وبمستر های ایرانی این هست که قالب فلان سایت رو چطوری پیدا کنن ، از این باب گفتم.
داداش شما یه موضوع جدید بده من خودم تا نیم ساعت دیگه سایتش رو میارم بالا :|شما هم گیرتون رو قالبه ، من قالبو مثال زدم ، الان از 10 سایت ایرانی 9 تاش تو یک زمینه هستن ، محتواشون هم مشابه هم هست .
هیچ کس به فکر این نیست که یک کار جدید انجام بده ، یا حداقل کار های قبلی رو به سبک جدید انجام بده.
تا حالا تاپیک تو همین انجمن دیدی که طرف یک سایت میخواهد کپی فلان سایت ، با این تصور که به موفقیت اون سایت برسه و پول پارو کنه.
اینکه دغدغه وبمستر های ایرانی این هست که قالب فلان سایت رو چطوری پیدا کنن ، از این باب گفتم.
درست شد یادم رفته بود یوزر دیتابیس بسازممن اومدم بکاپ یکی از ساب دامنه ها مو رو یه دامنه جدید ریستور کردم و ادرس سایت رو هم از تو phpmy admin تغییر دادم ولی حالا که میخوام وارد پنل ادمین وردپرس بشم منقل میشه به همون ساب دامنه .
مشکل از چیه ؟
داداش شما یه موضوع جدید بده من خودم تا نیم ساعت دیگه سایتش رو میارم بالا :|
تو اول برو کامپیوترات رو از آزاد کن ، بعد دنبال ایده باش :android06:شوما کوتاه بیا.
چندتا ازون ایده های خوبتو پ خ کن تا اجرا کنیم وب ایرلن متحول بشه
شما خودت استین بالا بزن یه کاری بکن بقیه هم یاد بگیرند ...شما هم گیرتون رو قالبه ، من قالبو مثال زدم ، الان از 10 سایت ایرانی 9 تاش تو یک زمینه هستن ، محتواشون هم مشابه هم هست .
من بادی نیستم که با این بیدا بلرزم.تو اول برو کامپیوترات رو از آزاد کن ، بعد دنبال ایده باش :android06:
مشکل نداشتن ایده نیست ، برای مثال الان بیشتر کاربرهای اینجا ، هر کدومشون یکی دوتا ایده تو سرشون دارن ، هر از گاهی هم در موردشون و رویا پردازی میکنن ، مشکل اینجاست خیلی کم دنبال این میرن که اون ایده شون رو عملی کنن ، هر بار هم با یکسری دلایلی خودش رو قانع میکنن .
امروز احتمالا اعصابت خوردهشما هم گیرتون رو قالبه ، من قالبو مثال زدم ، الان از 10 سایت ایرانی 9 تاش تو یک زمینه هستن ، محتواشون هم مشابه هم هست .
<div class="content"></div>
<div class="right-side"></div>
<div class="left-side"></div>
وظیفه من نیست که برای شما ها آستین بالا بزنم ، باید خودتون به فکر باشید .شما خودت استین بالا بزن یه کاری بکن بقیه هم یاد بگیرند ...
شما خودت تا حالا خوابت برده یا فقط لالایی می خونی ؟
پ.ن : یه وقت اشتباهی رخ نده اصلا قصد توهین یا جسارت ندارما از روی کنجکاوی پرسیدم ...
داداش پول می خوادتو اول برو کامپیوترات رو از آزاد کن ، بعد دنبال ایده باش :android06:
مشکل نداشتن ایده نیست ، برای مثال الان بیشتر کاربرهای اینجا ، هر کدومشون یکی دوتا ایده تو سرشون دارن ، هر از گاهی هم در موردشون و رویا پردازی میکنن ، مشکل اینجاست خیلی کم دنبال این میرن که اون ایده شون رو عملی کنن ، هر بار هم با یکسری دلایلی خودش رو قانع میکنن .
دوستان نیازمند راهنمایی شما هستیم !دوستان بنظرتون یه سایت بالا باشه و بروز نشه به مدت یک سال ( بعدش مجدد برگرده ) ، در اینده موفق تر خواهد بود یا بره بعدا از صفر شروع کنه؟
اینو که آره خودمم قبول دارم و تا حالا هم چند بار گفتم.شما هم گیرتون رو قالبه ، من قالبو مثال زدم ، الان از 10 سایت ایرانی 9 تاش تو یک زمینه هستن ، محتواشون هم مشابه هم هست .