خواهش می کنم یه قالب وردپرس خوب معرفی کنید :general503:با این طرز صحبت کردن کسی کمکت نمی کنه
برا چه کاری ؟ چه شکلی ؟خواهش می کنم یه قالب وردپرس خوب معرفی کنید :general503:
http://far30music.comبرای دانلود فیلم و سریال ایرانی ( :general607: ) کجارو پیشنهاد میکنید؟ واترمارک نزنه.
سایت تفریحیبرا چه کاری ؟ چه شکلی ؟
این خوبه ؟:general707:سایت تفریحی
بزنم کف زمین پلاس شی؟ :general710:این خوبه ؟:general707:
ببین یه برگ سبز گوشه پایین سمت راست صفحه نیست؟ بغل ساعت.دوستان یک مشکل دارم جدیدا فکر کنم ویروسی شدم
هر تاپیک یا هر صفحه از فروم را باز میکنم هرجا میخوام اول کلیک کنم این لینک را باز میکنه:
مشاهده پیوست 862344
مثل تبلیغای پاپ آپ میمونه یک بار کلیک میکنم دیگه میره
واترمارک که نمیزنه؟http://far30music.com
این خوبه من بعضی وقتا ازش دانلود میکنم
نه تو اونا فقط یه دونه بلو استیک هست که سبزهبزنم کف زمین پلاس شی؟ :general710:
یه چی مثل آمازینگ یا فاگود می خوام
ببین یه برگ سبز گوشه پایین سمت راست صفحه نیست؟ بغل ساعت.
فقط با انجمن پی تی این مشکل رو داری یا تو همه سایت ها اینطوری شده؟دوستان یک مشکل دارم جدیدا فکر کنم ویروسی شدم
هر تاپیک یا هر صفحه از فروم را باز میکنم هرجا میخوام اول کلیک کنم این لینک را باز میکنه:
مشاهده پیوست 862344
مثل تبلیغای پاپ آپ میمونه یک بار کلیک میکنم دیگه میره
تو سایت های دیگه هم هست ولی تو پی تی خیلی زیاده دیگه اعصاب برام نزاشتهفقط با انجمن پی تی این مشکل رو داری یا تو همه سایت ها اینطوری شده؟
واسه منم دقیقا همونی که واسه تو بود یعنی همون عکسی که گذاشتی رو بود بعد کلی جستجو تو وب های فینگلیش اون سبزه رو uninstall کردم حل شد.نه تو اونا فقط یه دونه بلو استیک هست که سبزه
اونایی که من ازش گرفتم رو نزده بودواترمارک که نمیزنه؟
با همه مرورگرا اینجوریه یا فقط با یه مرورگر ؟ یه نگاه به افزونه های نصب شده مرورگرت بنداز اگه افزونه مشکوکی بود فقط غیرفعالش کن(حذفش نکن)تو سایت های دیگه هم هست ولی تو پی تی خیلی زیاده دیگه اعصاب برام نزاشته
بزنم کف زمین پلاس شی؟ :general710:
یه چی مثل آمازینگ یا فاگود می خوام
ببین یه برگ سبز گوشه پایین سمت راست صفحه نیست؟ بغل ساعت.
خیلی وقت پیش برای من هم اینطور شده بود که anti-malware نصب کردم و سیستم رو باهاش یه اسکن کردم و درست شد.تو سایت های دیگه هم هست ولی تو پی تی خیلی زیاده دیگه اعصاب برام نزاشته