vahidrk
کاربر قدیمی پرشین تولز
هست بابا
قیمت و اینکه چی هست دقیقا؟
هاست دی ال هم ...؟
بله برخوردشون قابل مقایسه با نت افراز نیست.
آدم یاد ادارات دولتی می افته : )
هست بابا
قیمت و اینکه چی هست دقیقا؟
هاست دی ال هم ...؟
ولی میدونی میشه حق داد بهشونبله برخوردشون قابل مقایسه با نت افراز نیست.
آدم یاد ادارات دولتی می افته : )
:| وات دع ربط؟شما خیلی شاخید برای شاخ ها نسخه نمیپیچم :general712:
به نظر من بیشتر به خاطر پشت گرمی و تکبرشون هست.ولی میدونی میشه حق داد بهشون
تیکت های زیاد + حجم کار بالا + مشکلات کاری و... همگی دست ب دست هم میدن و باعث بی اعصاب شدن میشه
حتی با حوصله و خونسرد ترین ادما هم بعضی مواقع از کوره در میرن
Malwarebytes Anti-Malwareآره
تو افزونه ها هم نگاه کردم هیچی نبود
از وقتی بلواستیک رو نصب کردم اینطوری شد الان حذفش هم کردم تغییر نکرد
اسمش چی بود ؟ بگو منم دانلود کنم شاید درست شد
اینی هم که شما از هر روشی برای تبلیغ سایتت استفاده میکنی نه تنها بازخورد مثبت نداره بلکه در آینده چوبشو میخوریسلام دوستان اینکه کسی ایده تاپیکی به این نام ایجاد کرده ازش ممنونم و امیدوارم موفق باشند چون پرشین تولز مابین وبمسترها عین آلکسا معروفه . ولی دوستان یه خواهشی داشتم اون هم اینکه واقعا به پیشرفت همدیگه کمک کنیم. و چیزهایی که تو اینترنت در هر زمینه ای تجربه دارن با همدیگه در میان بذاریم و به پیشرفت دیگه کمک کنیم مثلا من در زمینه بازاریابی و بازاریابی اینترنتی 8 ساله مشغولم هر کسی در این زمینه سوالی داشته باشه می تونه بپرسه و من هم خوشحال میشم که در خدمت دوستان باشم .این پیشنهاد توسط مدیر سایت مدیر آینده ارایه شده است.
1 و 2 ج میده ولی 3 که گفتی نه ، یه بار بلند شدم همینجور که گفتی سینه خیز خودمو رسوندم حموم ، آب گرمو باز کردم و داشتم دوش گرفتم بعد یه مدت دیدم در میزنن فهمیدم خوابم برده تو حموم :general304:3. خودتو یه جور برسون به حموم دوش آب گرم بگیر (شده تا حموم سینه خیز هم بری یا بخزی ولی اینکارو بکن )
من جدی گفتما 5-6 نفر شدین 98% منم هستمدوستانی که مایلن این پکیج رو باهم بخریم پ.خ بدن .
(البته خرید به صورت دانلودی هست)
+یک اشانتیون از طرف خودم:general705:
من از 6 به صورت 5دقیقه ای تا 6:30 ست میکنم ولی وقتی زنگ میزنه یادم میره ساعتشو خودم تنظیم کردم :| ب باعث و بانیه اون مردم آزاری ک گوشیو گذاشته بالاسرم فوش میدم گوشیم یجا میذارم ک خفه شه و بعد میخوابم :|چند تا مرحله ساده داره
1. شام کم بخور
2. تایمر گوشیتو بزار رو اون حالتی که چند بار زنگ میزنه. (یا حتی جدا تنظیم کن مثلا 6 ، 6.15 و 6.30 من اینکارو میکنم ، حس خوبی داره انگار که صبح زود بیدار شدی نیم ساعت وقت داری برای خواب ارزش اون نیم ساعت خیلی زیاده :general707: )
3. خودتو یه جور برسون به حموم دوش آب گرم بگیر (شده تا حموم سینه خیز هم بری یا بخزی ولی اینکارو بکن )
اوه! پس مشکل من نیس فخط2-چن وقتیه تو کروم بعضی اوقات کیبردم قفل میکنه و بعد مثلا 1 دقیقه خودش درست میشه! این در حالیه که تو فایرفاکس ، ورد و ... کیبرد به درستی کار میکنه و فقط تو کروم اینجوریه :general210: بعد مدتی دیدم این اعصاب خوردیه رفتم سرچیدم تو نت یه مشکلی نسبتا مشابه پیدا کردم که نوشته بودن 2 بار پشت سر هم دکمه ویندوز کیبرد رو بزنی درست میشه منم امتحان کردمو واقعا ج داد :general601: در صورتی که اصلا عقلانی و منطقی نیست که چرا فقط کروم اینجوری میشه بعد چرا با 2 بار دکمه ویندوز درست میشه:general705:
خیلی جالبه . این قفل شدن کیبور برا منم اتفاق افتاد . جالبترش اینه که خیلی شانسی دستم رفت رو دکمه ویندوز کیبور و دیدم درست شد:general609: و همیشه همیکارو میکنم2-چن وقتیه تو کروم بعضی اوقات کیبردم قفل میکنه و بعد مثلا 1 دقیقه خودش درست میشه! این در حالیه که تو فایرفاکس ، ورد و ... کیبرد به درستی کار میکنه و فقط تو کروم اینجوریه :general210: بعد مدتی دیدم این اعصاب خوردیه رفتم سرچیدم تو نت یه مشکلی نسبتا مشابه پیدا کردم که نوشته بودن 2 بار پشت سر هم دکمه ویندوز کیبرد رو بزنی درست میشه منم امتحان کردمو واقعا ج داد :general601: در صورتی که اصلا عقلانی و منطقی نیست که چرا فقط کروم اینجوری میشه بعد چرا با 2 بار دکمه ویندوز درست میشه
6گیگ هست . یه نکته هم در رابطه با نحوه دانلود تو پ.خ ذکر میکنم.مگه 50 گیگ نیست ؟ چطور میخوایم دانلود کنیم ؟
دلیل معروف شدن شرکت هایی مثل هاست دی ال ، خود مدیر های سایت های ایرانی هستن.به نظر من بیشتر به خاطر پشت گرمی و تکبرشون هست.
تا وقتی یه رقیب درست و حسابی نداشته باشن اوضاع فرقی نمی کنه. الان من چه دوست داشته باشم چه نداشته باشم از همین هاست دی ال سرویس می گیرم.
حالا این مثال بود :android06:خیلیا از اینکه وردپرس رو آپدیت کنن میترسن (که سایت به هم بریزه )
اپلیکیشن ؟ دیتابیس متفاوت ؟ :general707::general208: