ترندها منظورته؟دوستان وبمستر از کجا میشه کیبورد های پر ترافیک روز یا ماه (فارسی ) رو پیدا کرد؟! گوگل یه سرویس خاصی داشت برای ایران کار میکنه؟ لینکش رو اگه دارید بزارید...
مجله اینترنتی کیبورد پر ترافیکی حساب میشه؟!!
ترندها منظورته؟دوستان وبمستر از کجا میشه کیبورد های پر ترافیک روز یا ماه (فارسی ) رو پیدا کرد؟! گوگل یه سرویس خاصی داشت برای ایران کار میکنه؟ لینکش رو اگه دارید بزارید...
مجله اینترنتی کیبورد پر ترافیکی حساب میشه؟!!
یکم از شدت خشمش کم کرده.قبلا میگفت هرکی نقل قول بزنه بنش میکنم : )))))آقا چرا خودتو اینقدر ناراحت میکنی
من برات کل پست هاتو کوت کردم که دیگه ناراحت نبینمت
بالاخره شما هر روز موجبات شادی و خنده من و دوستان رو فراهم میکنی و حق بزرگی به گردن ما داری :general304:
پ.ن : @afshin313 پات به هرجا گیره بگو ول کنه یه لحظه بیا اینا رو بخون
اریترندها منظورته؟
40دلارچند دلاره ؟
google.com/trends
ببین داداش شما اصلا بگو 100 نوع حج داریم تو نفس قضیه چه تاثیری داره؟دو نوع حج داریم اگه با حفظ بودن 16 جزء قرآن نمیدونی.
یکیشون حج واجب هستش و اگر شما بنیه مالی داریم باید حتما بری.
خیلی کارای دیگه هم میشه نکرد و به جاش به دیگران کمک کرد و من نمیدونم چرا شما گیر دادین به حج
حج هزاران مفهوم داره که یکی از اونا وحدت هستش و نمیشه نرفت.
شما از خیلی جاها ناراحتی و ناراحتیت رو به شکل های مختلف بروز میدی
شما 16 جزء از قرآن رو حفظ کردی و به نظرم چیز خیلی خاصی رو نتونستی ازش یاد بگیری ولی من یه آیه میگم بهت برو فکر کن در موردش
يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ
پ . ن : وقتی شما داری به صراحت به اون چیزی که با بهش اعتقاد داریم اینطور توهین میکنی انتظار نداشته باش بشینم و چیزی نگم و شما راحت باشی.
پ.ن 2 : توی همین ریپلای قبلی شما توجه کنی تو هر خطی که نوشتی یه چیزی رو بردی زیر سوال که به نظرم از بیخ غلطه این صحبت هات
به خاطره فایل .htaccess هستشچرا ادامه مطلب 404 میشه ؟
http://wikitanz.ir/
ایول درست شد .به خاطره فایل .htaccess هستش
برو تو هاستت و این فایل رو پاک کن. بعد بدون اینکه سایت و ادامه مطلب رو باز کنی سریع برو توی تنظیمات پیوند یکتا و بدون اینکه تغییری بدی ذخیره رو بزن
درود , دوستان سوالی داشتم . وقتی توی پنل هاست زده حداکثر حجم ارسال یک فایل 200 مگابایت (نت افراز) از توی Ftp یا از توی پنل ووردپرس هم حداکثر میشه همون 200 تا رو فرستاد یا از اف تی پی و پنل ووردپرس محدودیت نداره ؟
محدودیت اپلود 200 مگ فقط مربوط ب توابع php هست، ftp محدودیت حجم فایل نمیزارن معمولادرود , دوستان سوالی داشتم . وقتی توی پنل هاست زده حداکثر حجم ارسال یک فایل 200 مگابایت (نت افراز) از توی Ftp یا از توی پنل ووردپرس هم حداکثر میشه همون 200 تا رو فرستاد یا از اف تی پی و پنل ووردپرس محدودیت نداره ؟
من نمیخواستم وارد این قضیه بشم اماببین داداش شما اصلا بگو 100 نوع حج داریم تو نفس قضیه چه تاثیری داره؟
بت پرستی اون موقع با الآن فرقی داره؟
اون موقع سنگ رو میپرستیدن الان هم همونه فقط با کمی لعاب بیشتر
اتفاقا چون من رفتم سراغش و هدفم حفظ کردن کل قرآن بود به این نتیجه رسیدم و فهمیدم چه خبره
آدمای دیگه که بدون اینکه بدونن قرآن و دین و ... چی هستند و فقط به خاطر محیط و اینکه از کودکی درون مغزشونو پر کردند این چیزارو قبول دارند
انسان بودن فراتر از مسلمون بودن هست
من اصلا از جایی ناراحت نیستم و خدارو هزاران بار شکر میکنم چون هم از نظر مادی وضعم خوبه و راضی هستم و هم از نظر معنوی
تو پیام قبلی من چیزیرو زیر سوال نبردم فقط خواهش کردم به جای احساس از عقلت کمک بگیر
راستی تو پیام قبلی بند آخر رو خوشحال میشم جواب بدی
پی پاپ رو تست کردی؟اینکه کاربر مجبور باشه اول ok بزنه بعد بره پاپ آپ ببنده ، زیادی رو اعصاب میره
حالا محتوای پاپ آپ هم که اونجوری باشه بدتر
الان یه سیستم پیدا کردم شرایط خوبی داره ، ولی گاهی یه پاپ آپی باز میکنه که نوشته چند میلیون برنده شدید و باید رو بنر های زیر کلیک کنید !
اینکه کاربر رو خر فرض کنه هم رو اعصابه
کلا یه سیستم پاپ آپ درست و حسابی نداریم :|
اینو دیگه از من نپرس برو از یه اهل فن بپرسببین داداش شما اصلا بگو 100 نوع حج داریم تو نفس قضیه چه تاثیری داره؟
بت پرستی اون موقع با الآن فرقی داره؟
اون موقع سنگ رو میپرستیدن الان هم همونه فقط با کمی لعاب بیشتر
اتفاقا چون من رفتم سراغش و هدفم حفظ کردن کل قرآن بود به این نتیجه رسیدم و فهمیدم چه خبره
آدمای دیگه که بدون اینکه بدونن قرآن و دین و ... چی هستند و فقط به خاطر محیط و اینکه از کودکی درون مغزشونو پر کردند این چیزارو قبول دارند
انسان بودن فراتر از مسلمون بودن هست
من اصلا از جایی ناراحت نیستم و خدارو هزاران بار شکر میکنم چون هم از نظر مادی وضعم خوبه و راضی هستم و هم از نظر معنوی
تو پیام قبلی من چیزیرو زیر سوال نبردم فقط خواهش کردم به جای احساس از عقلت کمک بگیر
راستی تو پیام قبلی بند آخر رو خوشحال میشم جواب بدی
فکر کنم یه بار یکی از این سیستم ها پاپ اپ کد تبلیغاتی کلیکی گذاشته بود توی پاپ اپش از اونور هم خود تبلیغ پاپ اپش هم توی صفحه بود تازه از این دکمه اوکی ها داشت و اصلا خیلی رو مخ بود.اینکه کاربر مجبور باشه اول ok بزنه بعد بره پاپ آپ ببنده ، زیادی رو اعصاب میره
حالا محتوای پاپ آپ هم که اونجوری باشه بدتر
الان یه سیستم پیدا کردم شرایط خوبی داره ، ولی گاهی یه پاپ آپی باز میکنه که نوشته چند میلیون برنده شدید و باید رو بنر های زیر کلیک کنید !
اینکه کاربر رو خر فرض کنه هم رو اعصابه
کلا یه سیستم پاپ آپ درست و حسابی نداریم :|