Ehsan_king99
Registered User
اکلپیس نصب کن . امکاناتشون که یکیه تازه اکلیپس بهتره . و راحتر اجرا میشهپ.ن : تنها چیزی که از اندروید استدیو یادم مونده اینه که نصبش خیلی طول میکشه.
اکلپیس نصب کن . امکاناتشون که یکیه تازه اکلیپس بهتره . و راحتر اجرا میشهپ.ن : تنها چیزی که از اندروید استدیو یادم مونده اینه که نصبش خیلی طول میکشه.
منم SDK ها رو همینطوری مستقیم گرفتم، آره کر.یو خوب کار میکنهتاحالا دوسه بار نصبش کردم نتونستم باهاش کار کنم.
intellij idea رو دانلود کردم باهاش پروژه اندروید ساختم دقیقا همون محیط اندروید استدیو رو داره (اندروید استدیو هم روی پلتفرم intellij idea ساخته شده)
البته هنوز دارم SDK ها رو دانلود میکنم. زدم با خود SDK Manager دانلود بشه(نیازمند آیپی خارجه هست، برای من فعلا K3rio خوب کار میکنه)
چرا گوگل مثل مایکروسافت یه IDE یکپارچه حرفه ای نمیده بیرون که همه امکانات رو داشته باشه؟
مشاهده پیوست 864661
اون SDK که از پی سی دانلود گرفتم +250 هزار تا فایل داره بخوام اکسترکت کنم 2 ساعت سیستم کلا کاراییشو از دست میده :|
پ.ن : تنها چیزی که از اندروید استدیو یادم مونده اینه که نصبش خیلی طول میکشه.
نه هیچ اروری رو نمیده!توی وارد کردن دیتا توی جداول تست کردی ببینی اروری چیزی میده یا نه؟
تو هر دو حالت من مقدار هم ستون رو ذخیره کردم و هیچ فرقی نکرد و اروری هم نداد!میشه بدون مقدار باشه دیگه مثکه
اکلیپس که خودش گذاشته کار میکنه که !!؟؟eclipse رو میبینم یاد قدیم میفتم
ورژن جدیدش رو کجا میشه گیر آورد ؟ (پی سی دانلود یکی گذاشته با اون نتونستم کار کنم)
فکر نکنم اندروید 6 رو گوشی ای باشه!
این Android Studio چطوریاس؟ باهاش کار کردی؟
اکلپیس نصب کن . امکاناتشون که یکیه تازه اکلیپس بهتره . و راحتر اجرا میشه
تو فرومای خارجی که بیشتر آندروید استدیو رو توصیه میکنن :general210: شما چه بخوای چه نخوای باید باروبندیلتو از اکلیپس ببندی بری سراغ آندروید استدیو چون که هرچقدر هم امکانات اکلپیس بیشتر باشه ( تا اونجایی که یادمه بیشتر نیس) این جمله پایین رو شوما بخون خودت متوجه میشی :اکلیپس که خودش گذاشته کار میکنه که !!؟؟
ولی درکل اکثر برنامه نویسا اکلیپس رو توصیه میکنن . این گوگل هم چون آندروید استدیو برا خودشه . ، تغییر عقیده داده :general211: امکاناتشون هم به نظرم یکی باشه .
هرچند که یه برنامه نویس باید تو نت پد هم بتونه کد بزنه ( الکی مثلن منم خیلی برنامه نویسی بلدم:general707: )
یعنی چی خب ؟ اقلن میگفتی یکی جواب رو به صورت کدی چیزی بنویسید :|سلام دوستان
لطفا اگر بلدید جواب این سوال را به صورت زبان فارسی و ریاضی بدهید
برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح مثبت از ورودی دریافت کرده و تعداد ارقام ان عدد را در خروجی چاپ کند ؟
چیش خوبه خب ؟ فقط چون گوگل توصیه میکنه :| کجا سرعتش بیشتره ؟؟ والا سرعتش هم اکلیپس کمتره هنگ هم داره تازه . چندتا از مزیت هاشو نسبت به اکلیپس بگوتو فرومای خارجی که بیشتر آندروید استدیو رو توصیه میکنن :general210: شما چه بخوای چه نخوای باید باروبندیلتو از اکلیپس ببندی بری سراغ آندروید استدیو چون که هرچقدر هم امکانات اکلپیس بیشتر باشه ( تا اونجایی که یادمه بیشتر نیس) این جمله پایین رو شوما بخون خودت متوجه میشی :
Noting that Google would like to focus exclusively on Android Studio moving forward, Android Product Manager Jamal Eason writes, “to focus all of our efforts on making Android Studio better and faster, we are ending development and official support for the Android Developer Tools (ADT) in Eclipse at the end of the year. This specifically includes the Eclipse ADT plugin and Android Ant build system.”تنها مشکلی که الان آندروید استدیو داره و ما هم باهاش داریم اینه که نصبش سخته و خیلی اوقات اصن رو سیستم نصب نمیشه یا خیلی خیلی سخته ، گرنه نصب بشه خیلی خیلی عالیه
نگاه کن این جوری مثلا جواب این سوال را بدهیدیعنی چی خب ؟ اقلن میگفتی یکی جواب رو به صورت کدی چیزی بنویسید :|
مثلن 1تا 9 میشه یک
مثلن 10 تا 99 میشه دو
100تا 999 میشه سه
اینجوری :|
بی خاصیت هم که باشه اصن که نیست به هیچ وجه ! ، وقتی امسال گوگل دیگه پشتیبانی نمیکنه ازش چِ فایده داره ؟ وقتی آینده برنامه نویسی آندروید با آندروید استدیو ئه چرا انقدر مقاومت ؟ وقتی چیزمیزایی که برنامه نویسای دیگه مینویسنو میخوای بیاری تو برنامت یا واسه یاد گیری بیشتر سورس یه برنامه رو بگیری بعد نمیشه استفاده کردو دیدش توی اکلیپس خب چه کاریه ؟ اصن روون ، سریع و عالی باشه اکلیپس که نیست ( پدر منو اون موقع درآورد تازه پروژه ام کوچیک بود به نسبت ) وقتی اینایی که گفتمو نداره نیازی نیست بشینم لیست بنویسم آندروید استدیو اینو داره اونو نداره .چیش خوبه خب ؟ فقط چون گوگل توصیه میکنه :| کجا سرعتش بیشتره ؟؟ والا سرعتش هم اکلیپس کمتره هنگ هم داره تازه . چندتا از مزیت هاشو نسبت به اکلیپس بگو
1- عدد a رو بگیرسلام دوستان
برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح مثبت از ورودی دریافت کرده و تعداد ارقام ان عدد را در خروجی چاپ کند ؟
فدات داش1- عدد a رو بگیر
2- a رو چک کن اگه مثبت بود برو 3 نه کاربر کرمکی بود برو 1
3- i رو برابر 1 کن
4- a از 10 بیشتره ؟ برو 5 نه برو 7
5- a رو تقسیم بر 10 کن و برابر a قرار بده
6- i رو یکی بهش اضافه کن برو 4
7- i رو چاپ کن
به سبک اون موقع که با basic بود چی بود با goto مینوشتیم نوشتم
بعضی کاربرا کرم دارن بهشون میگی عدد مثبت وارد کنید منفی وارد میکنن یا اصن رشته یا کاراکتر وارد میکنن واسه اطمینانهفدات داش
منظور از این جمله چی هست
نه کاربر کرمکی بود
روش کار به این صورته کهسلام دوستان
فدات حالا اگر بخواهی همین سوال را به زبان برنامه نویسی c++ بنویسی چگونه می نویسی این گونهبعضی کاربرا کرم دارن بهشون میگی عدد مثبت وارد کنید منفی وارد میکنن یا اصن رشته یا کاراکتر وارد میکنن واسه اطمینانه
والا من هر سورسی دیدم گفتن برا اکلیپس ه . هر آموزشی هم دیدم برا اکلیپس بوده . حالا نمیخواد جوش بیاری :general211: یه لیوان آلورا بخور بگو اکلیپس خوبه:general406: با آندروید استدیو کار کردی که اینقدر از اکلیپس بد میگی ؟؟بی خاصیت هم که باشه اصن که نیست به هیچ وجه ! ، وقتی امسال گوگل دیگه پشتیبانی نمیکنه ازش چِ فایده داره ؟ وقتی آینده برنامه نویسی آندروید با آندروید استدیو ئه چرا انقدر مقاومت ؟ وقتی چیزمیزایی که برنامه نویسای دیگه مینویسنو میخوای بیاری تو برنامت یا واسه یاد گیری بیشتر سورس یه برنامه رو بگیری بعد نمیشه استفاده کردو دیدش توی اکلیپس خب چه کاریه ؟ اصن روون ، سریع و عالی باشه اکلیپس که نیست ( پدر منو اون موقع درآورد تازه پروژه ام کوچیک بود به نسبت ) وقتی اینایی که گفتمو نداره نیازی نیست بشینم لیست بنویسم آندروید استدیو اینو داره اونو نداره .