شانس تنها توجیه ای هست برای عدم تلاش کافی.97 % آدمهایی که شانس ندارن برای 3 % که شانس دارند کار میکنند.
شانس تنها توجیه ای هست برای عدم تلاش کافی.97 % آدمهایی که شانس ندارن برای 3 % که شانس دارند کار میکنند.
بسته ب کارت، 2 راه ب ذهنم میرسهسلام
یکی راهنمایی کنه بیزحمت
مثلا من کد زیر رو دارم
کد:<body> <textarea> * * * یه عالمه کد دیگه این جا هست که پی اچ پی هم توشون هست * * * </textarea> <?php $a= مقادیر تکست اریا ?>
چجوری باید a رو مساوی مقادیر داخل تکست اریا قرار بدم؟؟؟
پیش پیش ممنون
واسه من یه بار دیگه فعالسازی خواست اوکی شد.تلگرام چرا قطعه
اقا بازش کن اون شیرو
موقعیت ایران اشتباههدنیایی که ما میشناسیم ...
مشاهده پیوست 865536
کلاشه که ماله افغانستانه :دیموقعیت ایران اشتباهه
اونجایی که کلاش رو کشیده ایرانه. ولی اسم ایران رو گذاشته اونجایی که اتم هست
چون اون دریایی که روش زده Oil همون خلیج فارس و دریای عمان هستش
ولی در کل هم کلاشه درسته و هم بمب اتمش
خب همین دیگهکلاشه که ماله افغانستانه :دی
اون هم بمب اتم نیست که انرژی هسته ای هست
شاید چون معادلی واسه ش پیدا نکردن نذاشتنشخب همین دیگه
کلاشه رو زده برای افغانستان و پاکستان ولی اگه دقت کنی اینقدر بزرگ کشیده که تا نزدیکای عراق و اردن هم اومده
اون علامته که ماله اتم هست رو هم نزدیک روسیه کشیده یعنی از اون اتمه تا اونجا که زده Oil ایرانه
میخواسته برای ایران دو تا نکته مهم رو بذاره ولی یکم جا کم داشته نقشه ایرانو بهم ریخته
ولی در کل منظورش از اون اتمه همون بمبه وگرنه باید برای آمریکا نصفشو انرژی هسته ای میذاشت
فقط من نفهمیدم اسرائیل کجای نقشه ست؟
:general404:شاید چون معادلی واسه ش پیدا نکردن نذاشتنش
سلامبسته ب کارت، 2 راه ب ذهنم میرسه
یکی اینکه همه مقادیری ک تو تکست اریا چاپ میکنی رو داخل ی متغیر ذخیره کنی و اون متغیر رو اونجا چاپ کنی + ریختن تو $a
یا اینکه میتونی name تعریف کنی برای تکست اریا و با اجاکس یا جاوا مقادیر داخلش رو پست کنی ب php
شما هنوز پیتی هستیکسی اینجا بصورت حرفه ای قالب ورد پرس کار می کنه؟
اگر آره, لطفا نمونه کارهاتون رو برام بفرستید, برای سایت قانون جذب قالب ورد پرس, نیاز دارم.
اقای رزاقی کارش درسته از ایشان استفاده نماییدکسی تا حالا تبلیغات در گوگل انجام داده؟
سایت مناسبی برای این کار میشناسید که انجام بدن؟
کلا اگه تجربه ای دارین مطرح کنید