نرخ کلیک تبلیغات در گوگل مخصوصا در کلمات کلیدی فروشگاهی بالا هست. برای سایتهای با بودجه کم اصلا به صرفه نیست....کسی تا حالا تبلیغات در گوگل انجام داده؟
سایت مناسبی برای این کار میشناسید که انجام بدن؟
کلا اگه تجربه ای دارین مطرح کنید
نرخ کلیک تبلیغات در گوگل مخصوصا در کلمات کلیدی فروشگاهی بالا هست. برای سایتهای با بودجه کم اصلا به صرفه نیست....کسی تا حالا تبلیغات در گوگل انجام داده؟
سایت مناسبی برای این کار میشناسید که انجام بدن؟
کلا اگه تجربه ای دارین مطرح کنید
آیا فروش شما هم کم شده؟
2 3 روزی هست که به شدت فروش افت کرده، با اینکه رتبه تغییری نکرده در گوگل...
عزیز نام کاربریش چیه؟اقای رزاقی کارش درسته از ایشان استفاده نمایید
ممنون البته سایت فروشگاهی نیستنرخ کلیک تبلیغات در گوگل مخصوصا در کلمات کلیدی فروشگاهی بالا هست. برای سایتهای با بودجه کم اصلا به صرفه نیست....
هر چقدر پول اضافه اومده رو برام واریز کن تا آمار دقیق به نظر بیاد.دوستان یه سوال چرا امارگیر بازدید مثلا امروز رو کمتر از روز قبل نشون می ده ولی داخل سایت پاپ اپ میزان درامد فوق العاده بالا تر از روز قبل هست ؟!؟!
بر عکسش خیلی پیش میاد :|دوستان یه سوال چرا امارگیر بازدید مثلا امروز رو کمتر از روز قبل نشون می ده ولی داخل سایت پاپ اپ میزان درامد فوق العاده بالا تر از روز قبل هست ؟!؟!
هر چقدر پول اضافه اومده رو برام واریز کن تا آمار دقیق به نظر بیاد.
دیگه باید به هم وطنام کمک کنم:angrybirds1:
درامد زیاد شه گور پدر بازدید و امارگیر:general505:بر عکسش خیلی پیش میاد :|
یکی از دوستان میگفت ۲ هفته درگیر بودهآقا سایت من فیلتر شده تو ساماندهی هم ثبت کرده بودم. الان درخواست رفع فیلتر دادم. میخواستم بدونم معمولا چند روز طول می کشه رفع فیلتر
ممنون
چند دلاره ؟ با من در ارتباط باشیدکسی اینجا دلار پی پال میخره ؟ (پاپ کش )
من این کتابو داشتم برات آپلود کردم ، کتاب 2 بخش هست ، یکی خود آموزش و یکی هم مثالهاش.از دوستان کسی منبع رایگان برای کتاب های غیر رایگان میشناسه؟(e-book)
+
از دوستان کسی میتونه این کتاب رو گیر بیاره؟
Practical Python and OpenCV
https://www.pyimagesearch.com/practical-python-opencv/
خب اگه اجرا نمیشه ویدیو نیست شاید یه پیشنمایش از سایتی که لینکش قرار داده شدهسلام.
دوستان یک سری ها تو فیس بوق لینک ویدئو میزارن در اصل لینک ویدئو نیست
لینک های ویدئو فیس بوق رو وقتی روش کلیک که میکنی اجرا میشه
ولی اینا وقتی کلیک میکنی روش میره یه آدرس و سایت دیگه.
اینا رو کسی میدونه چطور میشه این کار رو کرد؟
که چی بشه؟نظرتون چیه یه گروه بزنیم رو پست ثابت کلیک کنیم ؟